Отговори
# 195
  • София
Лорка, аз съм правила 90-дневната, много помага, но и аз не мисля че е подходяща за кърмачки!
Става, ако не се спазва стриктно  Peace Аз кърмех Маги като я правих за първи път, но детето беше на 1г. и 2 месеца

# 196
И аз ще пропусна Морската, излезе ми ангажимент към 14 и незнам докога ще съм заета. Аз се бях попритеснила малко, че Рая още не се обръща и детето, да го върне на откачената си майка реши, че момента за това е вчера в 02 часа през нощта  Mr. Green Като почнаха едни въртенена, едни пъшкания до към 04.... ама така е, като все глупости си мисля  Laughing

На мен ми излиза нещо като ечемик на окото (поне си мисля, че е такова), някой да знае как да се справя с него?

# 197
момичета, искам да ви попитам кога го почвате късното захранване, с какво почвате, през колко време вкарвате новите хрени

# 198
Момичета аз май реших проблема с нашето ако.Преди акаше в седмицата един път.Давала съм и дуфалак,но вече от две седмици аз си хапвам на гладно по една червена и сладка ябълка и малката си ака през ден без мрънкане без пъшкана и така нататък.много съм доволна и дано да е така.

# 199
Рая е с 38,5. В 2:30 сме на лекар. Изпи първия си Нурофен.

# 200
  • София
spoko

# 201
Здравейте и от нас,майчета!
Чувствайте се почерпени от нас по случай третата ни месечинка!  newsm38 newsm38 newsm38
Иначе сме добре,времето при нас е повече от ужасно - студено и вали,така,че ще си стоим цял ден вкъщи за съжаление...
Сутринта сколасах да направя торта за писенцето ни Simple Smile
Утре ще сме на консултация да видим колко сме порастнали и разбира се - да ти сложат вторите приеми на Пентаксим и Синфлорикс-за сега при нашата доки няма недостиг на ваксини.
Това е за сега от нас,милички! Усмихнат ден желаем на всички! А на болничките - бъзрзо да оздравявате,ей Simple Smile Hug

# 202
  • София
Уффф...  Hug

# 203
  • В.Търново
Здравейте и от нас,майчета!
Чувствайте се почерпени от нас по случай третата ни месечинка!  newsm38 newsm38 newsm38
Иначе сме добре,времето при нас е повече от ужасно - студено и вали,така,че ще си стоим цял ден вкъщи за съжаление...
Сутринта сколасах да направя торта за писенцето ни Simple Smile
Утре ще сме на консултация да видим колко сме порастнали и разбира се - да ти сложат вторите приеми на Пентаксим и Синфлорикс-за сега при нашата доки няма недостиг на ваксини.
Това е за сега от нас,милички! Усмихнат ден желаем на всички! А на болничките - бъзрзо да оздравявате,ей Simple Smile Hug
darry_darry,честита ви месечинка!!!Кой е вашия педиатър?

# 204

darry_darry,честита ви месечинка!!!Кой е вашия педиатър?

Благодаря! В момента живеем не точно в Търново, а на 25 км. разстояние - в Златарица. Та сме се записали при тукашната лекарка. И точно това ми е странно- че в такова малко градче няма никакъв проблем с ваксините /поне до момента/.

Я да ви питам нещо,момичета... Преди малко отворих чисто нов пакет памперси с марката  Дайперс /подарък ни бяха/. По нашите магазини такава марка не бях срещала. Когато ни ги подариха ги прибрах, защото реших,че са ни все още доста големи - стори ми се,че пише 8-4 кг. Днес като ги разпечатах -о,ужас - малки ни са!!! Ама толкова малки,че не мога изобщо да му ги закрепя на дупето. Поглежам по -обстойно и видях,че не пише 8-4 кг.,а 8-14 lbs. Не знам какво означава това. Явно не е мярка за килограми. Някоя от вас да знае нещо по въпроса. Сега почвам да се ровя из нета да  видим какво ще открия.....

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 14:21 от darry_darry

# 205
Оф и тук е ужасно времето , но мисля да хвана едно като се събуди да го сложа в кенгурото и да отидем да вземем АМ , ще се прибера и ще сменя децата и да отида да купя хляб. На нас ни изписаха  Зимафлуор  за зъбките и надругиа ден след първия прием почнаха да се плюмчат. Ще тичам че малка кукла се събуди и сигурно е гладна

# 206
darry_darry,честита ви месечинка!
мартеа дано малката скоро се оправи! Hug
Оф с т'ва гадно време,само в къщи,направо ще се побаркам!Дано по-барзо се оправи,че не искам от сега да се затваряме в къщи! Blush

# 207
  • Пловдив
Дари, това са либри, и 1.0 lb = 0.45359237 kg.
Май май памперсите ти са били за новородено. Laughing

# 208
мама по три, невероятна организация имаш, браво на теб  Hands Clap
Мартеа, дано бързо да се оправя малката Praynig
Смилянче, плаках от радост като прочетох новината за добрите изследвания Hug

момичета, искам да ви попитам кога го почвате късното захранване, с какво почвате, през колко време вкарвате новите хрени
Аз мисля да започна след 6 навършени месеца, вероятно с картоф (поне засега така мисля) и ще се ръководя от детето, но нови храни мисля да въвеждам през минимум 3-4 дни.

# 209
Здравейте отново!
Току що се връщаме от лекар. За хъркането пак ни казаха че е вродено, нещо на ларингса каза, и щяло да мине до годинката. Но за съжаление се оказа, че има АБКМ. Каза ми да минавам на диета без сирене, кашкавал, телешко... А защо е наддала само 110 гр за месец не разбрахме, но ще се дохранваме с Аптамил АР. За трите си месеца е надала само 1 кг. Ако някой има повече инфо за АБКМ, моля да ми пише и по- точно какво мога и какво не да ям.
А бургаските мами дали знаете някой специалист по АБКМ в Бургас- аз ходих при Димитрова, но ми се иска да чуя и второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт