В общи линии по едно време сме ги правили нашите момчета Тъкмо днес си казвахме с мъжа ми, че Крис всъщност днес става на 1 година, откакто е създаден
В общи линии по едно време сме ги правили нашите момчета
В общи линии по едно време сме ги правили нашите момчета 

, но много-много не я оставяме да гледа.
, което не е много добре.
...вярвам, че всичко ще е наред! Когато Светли не беше добре и аз си зададох въпроса дали кърмата ми е достатъчно качествена, но всички лекари ме посъветваха, в никакъв случай да не преустановявам кърменето! Няма нищо по - добро за бебо от твоята кърма, дори ако си яла нещо "забранено"! Моя позната беше яла зелен лук и това предизвикало стомашно разстройство на дъщеричката й в четвърти месец, като дори са ги приели в болница, но са й забранили да спира кърменето. В такива моменти обаче е трудно да дадеш съвет...мога да си представя какво ти е!
.Заспа,и изглежда по-добре.За първи път се сблъсквам с подобен проблем и не съм много наясно в такава ситуация как да реагирам.А и аз в паниката не съм сигурна доколко съм обективна.Събудих таткото и на него не му се вижда много потбухнал,каза,че по скоро има вид на настинало дете със тея влажни,отекли очи и затова се разколебах да го водя в спешното.
да е добре детенце! 
/ Госпожицата не му обръща много, много внимание, понякога като батко й я гледа и е пуснал на детския канал, се заглежда, но за около 1-2 минути и повече не му обръща внимание. През деня докато сме двете не го и пускам, докато спинка гледам да посвърша нещо, а като се събуди си говорим и показваме играчки. 
Днес няма и очаквания даже дъжда да спре.Вчера беше добре.Ходихме два пъти на разходка и Коцето беше цял ден послушен.Обаче днес ме чака тежък ден
Че и утре,ако се вярва на прогнозата за времето.Не иска да спи у нас това дете и това е.