Отговори
# 585
Мартеаspoko  Hug
ЛУЛУ, точно за този питах, мерси.  bouquet

# 586
Запис и се връщам да ви чета, че май цяла тема съм изпуснала  Sad

# 587
Темичката за следващите юнчета е много сладка . Май никой не се е сещал да направи тема за тризнаци.

# 588
Добро утро!  Coffee

Благодаря, момичета! Вчера се бях зачела в някои от старите ни темички, дори върнах на първата, когато все още само тайничко надничах и после реших да видя колко нови юнки има, а то се оказа, че си нямат темичка, та така реших да я пусна. Започвам после да чета нашата и хоп  с Etka_koketka сме мислили еднакво по едно и също време  Grinning

Имам една чуденка  newsm78 и ако някоя мама може да помогне - при нас пак се появиха пак онези петънца, в смисъл като лишейчета са, преди мислех, че е от козметиката, смених я, но май ще се окаже, че не е така. Сега се чудя дали няма връзка с яденето ми на пшеница, защото за известно време не ядох, по време съвпадна със смяната на козметиката и й изчезнаха, но преди три дена реших пак да си направя и след два дена й излязоха пак - едно на челцето и две на крачетата. Мислите ли, че може да е от това? Нали зърната й имат високо съдържание на глутен, дали може да има връзка наистина? Или е от нещо друго, а аз се вкарвам в някакви филми пак?

... Май никой не се е сещал да направи тема за тризнаци.

Има една, но е доста стара, ето я тук

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 08:52 от antoniabg

# 589
  • София
Антония, алергията към глутена има съвсем различна картина, така че не го мисли от тази гледна точка. По-скоро виж праха за пране, млечните храни, които приемаш... такива неща.

Почерпете се за рождения ден на нашите каки  Simple Smile

# 590
esma да са ти живи и здрави.

# 591
  • Оранжевата стая
Правилно ли съм разбрала? И ако е така, в случай че съм избрала вариант 2, докога трябва да се дава кърма/АМ/ след храненето, веднага щом стигне да изяжда цяла доза пюре ли?
Според мен предлагаш винаги кърма/АМ след пюрето, без значение какво количество, и ако детето няколко дни отказва млякото, значи се наяжда с пюрето. Поне аз така мисля  Peace Peace

# 592
  • София
Темичката за следващите юнчета е много сладка . Май никой не се е сещал да направи тема за тризнаци.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480827.1095 - заповядай тук Simple Smile , където обсъждаме отглеждането на близнаци и тризнази.

# 593
Добро утро мамчета  Simple Smile
Малко съм недоспала днес . Никола от няколко дни се научи да крещи. Вчера цял ден вика, даже не искаше да спи, защото му беше голям кеф да вика . И днес като се събуди в 5  Shocked и като започна да крещииии....та до 6:30  #Crazy После спа до 7:30 , ама .....
За тестовете - ние видяхме бледата втора чертичка преди една година . Имах още седмица до цикъла, но милото беше сигурен , че е станало и купи тест .

Искам да питам мамчетата, които ползват А-дерма - синята или зелената серия ползвате ? Аз до сега ползвах крема от синята серия . Сега мисля да взема от зелената и то млякото . Сега за по студените месеци млякото или крема е по-подходящ ?

esma , честит празник . Да са ти живи и здрави малките принцеси Simple Smile

# 594
  Esma  Да са ти живи и здрави принцесите! Hug Дион искам да ти благодаря за споделената рецепта цяла седмица се борим със запушен нос,снощи и намазах крачетата и сутринта нямаше и помен от сумтене.  bouquet

# 595
Мили момичета, кафето е сервирано Wink

esma, честит ви двоен празник  newsm59  party002 Gift Да са ви живи и здрави принцеските и да се радват на щастливо детство Simple Smile
nikolovi, нашата госпожица от една седмица е така - пищи до съдиране и то от кеф... накрая и пресипва гърлото, но тя упорито продължава да си пищи  Grinning
mama jeia, браво на вашата кукличка Simple Smile
В този ред на мисли мойта лигла вече сама се опитва да сяда - като я държа у мен, облегната с гръбчето на мене и тя се напъъъъъва, надииига раменцата и с една тежка въздишка си сяда на дупето и се хили като репичка Grinning Laughing

Ох, айде стига дъжд Wear Umbrella cold  Искам слънцееееее   Nature Sunny

Hug

# 596
  • В.Търново
.
Искам да питам мамчетата, които ползват А-дерма - синята или зелената серия ползвате ? Аз до сега ползвах крема от синята серия . Сега мисля да взема от зелената и то млякото . Сега за по студените месеци млякото или крема е по-подходящ ?

Ние още от болницата използваме млякото на А-дерма от синята серия,зелената е за чувствителна кожа.Ако нямате проблем с кожата не е нужно да ползвате зелената.Доволни сме,прекъснахме само докато ни мине обривчето (което уж беше атопичен дерматит).Тогава ползвахме емулсията на Мустела,но тя мирише доста кофти....

# 597
esma честити ти рожденнички! Да растат здрави, весели дечица, много радост и смях да внасят в дома ви!   ura
Благодаря за бързия отговор   bouquet, за праха за пране като се замисля ползвах Sucare, а след това реших да пробвам Тео бебе /от родилното ни раздадоха по една торбичка и вътре имаше течен, на който се оказа мириса много по-приятен, от кутията ми мирише много гадно на мене/, но скоро реших да си довърша Sucare-а и чаршафите на които спи в момента и повечето дрешки, които й обличам са изпрани с него. Ще ги махна и ще й обличам други дрешки, а тези ще ги изпера наново и да видим какъв ще бъде резултата.

# 598
  • Варна
Ели, Анелия ти е отговорила. Същото щях да пиша и аз. А-дерма нямат олио, а само мляко и крем. Тъй като кожната, при която водихме Павел препоръча олио за зимата, купихме   Себамед.А на А-дерма ползваме зеления шампоан. Междудругото крустите си минаха сами. Мисля, че е благодарение на него, без да третирам по специален начин.  Peace Ако Никола няма проблеми с кожата вземи от синята серия и за къпане и за мазане. Хубави са и излизат по-игзодно като цена.  Peace

есма, честит празник на двете порастнали принцеси!   bouquet

# 599
Да, знам че зелената серия е за проблемна кожа, но мислех че от синята нямат мляко , а само крем .
anelia001 , как изглежда опаковката на млякото и колко мл е ?
mar4ela5 , и аз още не съм ги третирала наш'те крусти , но почнаха да изчезват и затова мисля нищо да не правя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт