ЛУЛУ, точно за този питах, мерси.

и ако някоя мама може да помогне - при нас пак се появиха пак онези петънца, в смисъл като лишейчета са, преди мислех, че е от козметиката, смених я, но май ще се окаже, че не е така. Сега се чудя дали няма връзка с яденето ми на пшеница, защото за известно време не ядох, по време съвпадна със смяната на козметиката и й изчезнаха, но преди три дена реших пак да си направя и след два дена й излязоха пак - едно на челцето и две на крачетата. Мислите ли, че може да е от това? Нали зърната й имат високо съдържание на глутен, дали може да има връзка наистина? Или е от нещо друго, а аз се вкарвам в някакви филми пак?
, където обсъждаме отглеждането на близнаци и тризнази. 
После спа до 7:30 , ама .....
Да са ви живи и здрави принцеските и да се радват на щастливо детство 

Искам слънцееееее

, за праха за пране като се замисля ползвах Sucare, а след това реших да пробвам Тео бебе /от родилното ни раздадоха по една торбичка и вътре имаше течен, на който се оказа мириса много по-приятен, от кутията ми мирише много гадно на мене/, но скоро реших да си довърша Sucare-а и чаршафите на които спи в момента и повечето дрешки, които й обличам са изпрани с него. Ще ги махна и ще й обличам други дрешки, а тези ще ги изпера наново и да видим какъв ще бъде резултата.
Ако Никола няма проблеми с кожата вземи от синята серия и за къпане и за мазане. Хубави са и излизат по-игзодно като цена.