"Системата минус 60" - Тема №14

• 34 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм с плюс, 15 минути закъснях с вечерята, но ядох само 2 ябълки. Явно е от МЦ, ще видиме до понеделник какви ще ги накъдря, а неделя бях със супер резултат, дано пак се върна на него след МЦто.

# 121
  • ВАРНА
Пфуу... Аз пък имам плюс  Sad То вярно, че сега ми се пада да съм пред/в ОВ, ама пак... Не е приятен плюс от 1.6 кг.  Sad Днес ще го карам по-леко от вчера... пък дано да го изчистя...

Хайде и аз отчета за днешното меню:
7.00 - 4 cookies, 2 резенчета кекс и един туикс - кръвното ми нещо много ми пада напоследък и ме избива на сладко.  Sad
~2.30часа във фитнеса~
13.00 - руло стефани и салата
17.20 - ръжени сухарчета и сиренце и чаша мляко

Няма от какво да ти е плюса. Храната ти е нормална.  Дали не е от фитнеса  Thinking Все пак два часа и половина, ако правилно съм разбрала, са си доста време.  Може би затова си задържала течности.

# 122
Не знам... правя 1 час кардио, после правя коремни, упражнения с тежести за ръце, крака и дупе - но не правя много повторения, после правя още десет минути кардио... Заедно с почивките се събират около два часа... Такава тренировка ми беше препоръчана от добър специалист, така че не ми се вярва да е от това... Освен да не съм почнала да изграждам мускули... въпреки че доколкото знам не е толкова лесно това да стане... От друга страна определо съм по-стегната от преди... Не знам...

Възможно ли е да е от газирана вода? Защото от петък започнах да си пийвам такава за първи път...  newsm78 Или пък от твърде сладките ми закуски?

# 123
  • ВАРНА
            Изу, според мен няма как да е от закуските. За газираната вода нямам мнение, аз газирано от години не съм пила... За мен е от фитнеса, не виждам друга причина. Чела съм, че ако е интензивна тренировката, може да се задържат течности... Няма значение, пий днес повече вода, качи се пак по-късно на кантара... Аз съм имала повече от половин килограм разлика от тегленето сутрин, ако съм задържала течности и на обяд

# 124
По принцип пия по около 3л вода на ден. От години съм така, но и за първи път от години тренирам усилено - пет дни в седмицата, вече трета седмица, въпреки че имаше почивки между трите седмици. От друга седмица като почна лекции ще имам време за най-много 3 тренировки, така че тогава ще намаля темпото...

Ще го пробвам това с водата...  Sad

# 125
  Изу, трупаш маса затова е така. А и 5 пъти седмично май е доста Wink

# 126
Маса не се трупа толкова бързо... Това за мазнините, които се превръщат в мускул/маса си е градска легенда - няма такова нещо. А и тренировките ми не са твърде силови, за да трупам... А и 5те тренировки са ми ударният период - както казах от другата седмица ще имам време за макс 3 пъти в седмицата.

# 127
  • ВАРНА
            Изу,знаеш ли при мен как падаха килограмите - когато видех по-малкото число, следващите два-три дни качвах  грамчета, но после задължително свалях и трайно задържах по-ниската цифра. Като чета тук, и при Сиси и Жани е така. Ако си системна, няма как да не свалиш. Само не се притеснявай от плюсчетата, че тя и психиката е много важна за отслабването. Не се пренавивай, но и не се отпускай. Следи си контролното седмично теглене и обиколките. Ако задържаш или качваш след седмица- две системстване, а нямаш и промяна в обиколките, без да има уважителни причини като МЦ например, тогава може да се притесняваш.  Hug

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:51 от Мляко с нес

# 128
Ще се опитам да не се психясвам...  Sad  Hug

# 129
Izu , най-вероятно е от тренировките. И с Дивимо сме спорели по тази тема. Започването на тренировките по принцип се препоръчва, когато се свалят половината от килограмите, които имаме за сваляне. Доста от момичетата тук свалят много добре, а не тренират нищо друго, освен  luvbed hahaha Joy 
Ще се опитам да не се психясвам...  Sad  Hug
Няма да психясваш. Ако от малък + прихясаш(сега прочетох, че не е толкова малък, ама ще изчезне), не знам какво ще правиш ако задържаш месец-два примерно Peace

# 130
Изу, щом си знаеш, че ову чака на втарата, защо му се връзваш толкова на този плюс? Щом имаш вече резултати от Системата няма от какво да се притесняваш, както днес го има, така и ще си замине. Пък дали сиренето ти вчера на вечеря е било малко по-солено и от него си задържала, или пък е по някаква причина задържана вода от тренировката, едва ли е от чак такова значение. Нали все е вода и ще се махне.  Hug В крайна сметка нямаш днес важно замерване като за пред състезание, ще се претеглиш утре пак и така. Със сигурност не си натрупала мазнини от тренировката.  Laughing

За отчета, имам 0,5 минус от вчера, което ще рече, че съм само 1,9 над линийката си.  hahaha Joy

# 131
  Изу, дълго мога да споря дали  не се трупа маса.., но ще се въздържа. Хеле пък при тоя режим на хранене и фитнес Laughing
  И аз съм ходела на фитнес, на една от най-близките ми приятелки баща и е интструктор и много неща знам от него , ама във форума всичко се тълкува наопаки , всичко е заяждане, затова съм решила да не се обяснявам вече. Пък ти си мисли че не трупаш маса, не се вживявай в плюса толкова тогава Peace щом смяташ че не е от това, чудесно! Дано е така.

Отчет за днес :
з. малко солети, 1 мини тостер, фреш микс от портокал, лимон и грейпфрут
о.салата зеле, моркови, домати, краставици, кашкавал, колбас и 1ч.л майонеза
в. салата зеле и айрян

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 12:58 от Кашарел

# 132
Аз съм така да се каже на финалната права от свалянето. Преди 2 години почнах от 90 (ако не и повече), така че точно сега е моментът да включа тренировките за свалянето на последните 5-10кг.  Sad Със задържането съм окей - имала съм плата от месец, но тогава не съм качвала толкова много за няма и една седмица... А пък не е ли пак твърде много за пред ову? Само пред МЦ съм имала плюс от над 1кг...

(въйх от 10 мин не мога да постна от вас  Hug )

Каш, ако знаеш нещо моля те сподели го или пи пиши ЛС - не твърдя, че съм експерт, просто така са ми казвали.

# 133
  Изу, ти нали щеше да ходиш на ендокринолог? Каза че си върнала почти всичко от 90 дневната, ако не бъркам де..напоследък незнам къде съм. Нямам време за ЛС, виж в нета по темата има предостатъчно. Hug

# 134
Не~ Някой друг беше с ендокринолога и върнатите килограми. Аз си запазих кг, които стигнах с 90дневната, която аз докарах до 45дневна.  Laughing Преди месец и нещо си правих пълни кръвни плюс някакви хормони и всичко си беше в перфектните норми...

Общи условия

Активация на акаунт