Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте милички   bouquet

И аз научих прекрасната новина днес сутринта, рано, рано - тъкмо се бяха върнали от болницата - красавицата се появи на бял свят в 4 сутринта. Валенцето каза че се чувстват добре. Беше уморена. Надявам се да я чуя по-късно пак.

Целувам ви по ред на номерата и извинявайте, че вчера не можах да си пиша с вас
 Blush
надявам се пак да ме включите на следващата сбирка Hug

# 496
Снежанка, Дънди,на мен също писа Валенцето и така се зарадвах,но се чудех дали да споделя или да изчакам сама да си каже  Mr. Green! И аз им пожелавам да са живи, здрави и много щастливи  bouquet

Щастливче, благодарско за музикалното капучино  Hug

# 497
Да изпратите много поздрави на Валето и от мен   bouquet Да са живи и здрави цялото семейство  Hug

Марги, нищо не съм постигнала още, не се гордей предварително   Mr. Green

Отивам да пиша домашни сега  Sick

Лека вечер   bouquet

П.П. Дават отново за нашите цигани по TV 2

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 22:20 от mimota

# 498
Марги, нищо не съм постигнала още, не се гордей предварително   Mr. Green

E, значи, много късно го казваш. Вече сме започнали да се гордеем с теб  Mr. Green Мимот, не се подценявай! Това е важно условие за бъдещи успехи  Wink

# 499
Добро утро,мили момичета! Днес съм първа и бързам да поздравя Снежи на Дядо Коледа с именния ден! HugДа е честит на всички момичета носещи това име,означаващо чистота и белота!  bouquet Целувки и усмихнат ден! newsm10

# 500
Здравейте   bouquet

Рали, не ме засрамвай сега така де  Embarassed
Аз си мисля, че тук сме се събрали страхотна банда и всеки един от нас заслужава уважение и гордост Hug

Честито на Снежанка  Wink Ама МагиК, нали не си мислиш, че нашата Снежанка се казва наистина Снежи?  Wink А и подаръци не иска да носи  Whistling така че не може да е Снежанката на дядо Коледа  Joy само се представя за такава  hahaha

# 501
Здравейте  Hug Не пиша много редовно, но днес ще поднеса следобедно кафе!

Готвим се трескаво за Коледа с баба и дядо, остана само да направя някакви походящи калъфки за възглавниците в хола и да направим елхата  Peace Всичко останало май сме подготвили, а с майка ще направим и българските коледни манджи, за да има ФИН-БГ трапеза. Познайте обаче от коя страна ще седне баща ми?  Laughing........Мда, откъм свинското печено  bowuu Вече 6 години слуша за него и сега съм сигурна как се облизва вече  Laughing Милият ми баща!

Изчезвам да шия, защото с дребосъка трудно напредвам, с каквото и да се захвана!  Whistling

Целувам ви по ред и без ред, най-вече Снежанките днес   bouquet Какви Снежанки, бай дъ уей?  Thinking Снежанин ден ли се празнува?
Хайде, останаха 11 дни до Коледа  santa2

# 502
Мимот, тия да ги нямаме! Ще си се гордеем с тебе, защото има за какво, пък ти ако искаш  Hug

Калпазанка такава, докато пишех те видях! Shocked Как можа да кажеш, че не нося подаръци - обещах ли ти на тебе лично, а?! Naughty Ама да знаеш, че ще кажа на Дядо Коледа, че не слушаш и няма подарък за тебе!  hahaha

А за "снежанката" - то е дълга история, свързана с едно порастнало вече момче, което заяви, че не вярва в Дядо Коледа и че му е ясно, че тати е Дядо Коледа, а аз - Снежанката му и за това няма смисъл да пише писма, а направо ще казва на нас какво иска за Коледа .... Joy

magiK, благодаря ти за поздрава, аз съм с "цветно" име и имам имен ден пролетта .... Wink Обаче винаги съм готова да приема доброжелателни поздрави!  Hug
 Кажи, свикваш ли във Финландия, как се чувствате?

Дулз, много да нацелуваш малката помощничка от мен! Сигурна съм, че вълнението покрай идването на баба и дядо е огромно... После ще покажеш ли възглавничките, моля! Hug

А днес моя татко има рожден ден... Да ми е жив и здрав много години още, защото те с мама са ми еднички!  bouquet

# 503
Марги, да е жив и здрав твоя татко! Пожелавам му да се радва и на правнуци   bouquet Ще се чукнем днес и за негово здраве!  Hug

Хехе, голям хитрец е този младеж!  Wink Правилно, защо ще си губи времето да пише писма до дядо Коледа, щом и двамате сте му под ръка Grinning 

Забравих да честитя бебенцето на Валето, която не познавам, но това няма значение   bouquet Да изживеят много, много щастливи мигове заедно!
Чак ми се прииска и на мен да гушкам бебе  Grinning Не беше много отдавна, но така бързо минава времето, изтича през пръстите направо... Crazy

Мимотка, главата по-горе! Скромността е хубаво нещо, но в умерени дози!  Grinning  bouquet Успяла си, постигнала си много, позволи на хората да те поздравят!   bouquet

# 504
Dulzz, какви изкушения си ни поднесла само Hug Нали съм споменавала,че съм много по сладкото и шоколада,та доста ми допадна днес следобедното кафе  Mr. Green  А ти бива ли от 6 години да дразниш човека със свинско печено  Joy Тази година поне ще си опита, за да не го мисли вече  Wink

Снежанка, да е жив и здрав татко ти. Да бъде винаги заобиколен от чудесното си семейство и да се радва на внука си (а защо не и на внучка Wink).  Hug

Аз отивам да хапна най-накрая,че така съм изгладняла  eat Бях на зъболекар и трябваше да поизчакам малко преди да се храня (не,че с тази болка от манипулацията ми се искаше да дъвча изобщо каквото и да било).
Лека вечер на всички!

# 505
Здравейте снежинки  bouquet

Марги да ти е жим и здрав татко ти  и много години в които може да се радва на внуци и правнуци   bouquet Приемете сърдечните ни поздрави с мило и много гуш  bouquet Hug
Дулз нека татко ти се нарадва на финската традиция на Бъдни вечер да се мези със свинско и винско  Joy
Хепи сега отпускай, аз мразя зъбочовърк hahaha затова тичам при най-малкия знак, пък да си призная и без проблем - два пъти годишно задължително съм на линия, че после да не бера душа Joy
Мимот Hug и аз и аз Hug се гордея с теб, ама ти си знаеш   bouquet
Пчеличко мила върнахте ли се  newsm78

цунки и гушки без изключение - на всички  bouquet

# 506
Снегурачке , да ти е жив и здрав бащата!  Кажи му, че е отгледал прекрасна дъщеря Hug

Дулзз, благородно ти завиждам за родителите. Така ми се иска и нашите да са тук. А радва ли им се малката принцеса?  Wink Пожелавам ви приятно изкарване  Hug

Рали, бързо възстановяване на зъбчето ти пожелавам  Hug Нещо те изгубих напоследък от поглед Sunglasses

Дънди, много добър навик си си създала с редовното посещение на зъболекар. Аз не успях последният път да се прегледам в БГ, а с финландски доктори не ми се занимава в момента, ама усещам, че на лято ще ходя на гости на Снежанка за подаръка/майтап/  Joy  Пожелавам ти лека и ползотворна работа   bouquet  Аз скоро излизам в отпуск  Joy надявам се, че и ти така  Wink

А, Пчели сигурно сега се препича на някой плаж. Дано е внимателна с акулите само  Wink

Ами да ви почерпя по финландски, заради ласкателствата, които ми отправяте   Wine Glass  cheers и да не са съвсем без основание, ще взема пък да се похваля /усещам, че станах отвратително досадна, въртейки темата около моята особа   Mr. Green / - днес учителката ме изпрати при друга учителка, за да ми тества нивото по фински, тъй като е по-високо от това на съкурсистите в групата ни. Другата учителка потвърди, че в действителност нивото ми е по-високо и ще направят изключение да ми впишат по-висока от максималната оценка за това ниво. Всъщност това изключение ще го направят и за германката, която пък иска да става учителка по фински, доколкото разбрах .
На мен честно казано ми дреме на шапката каква оценка ще ми впишат  Crazy но пък ще мога да я използвам при кандидатстване за работа, ако изобщо на един финландец му говори нещо това  Mr. Green

Тереза, къде се изгубихте, моля?  Flutter

Лека нощ  Hug

# 507
Мимота и всички останали, привет Simple Smile Два дена бях в Осло по неочакван и хубав повод, ще ви разказвам по-късно. Преди минути се прибрах и мисля да си лягам, че утре на работа. И ще ви дочета утре   bouquet

# 508
Добро утро снежинчета!

Използвам момента, че съм от 11.00 на училище, та да ви нагледам... Hug

Много ми харесват тези дни преди коледната ваканция, защото програмата в училище е .... да кажам - доста празнична!  bowuu
Днес ще имаме "коледно меню", утре - кафе и торта за учителите и др. персонал, в петък - малките класове ще имат ходене на църкава, а големите - коледно тържество... А, и довечера - дребния имат коледен концерт за цялото училище (той ще "представя" дядото в пиестата Wink). А за това колко не им се учи на децатааааа.... хич няма да обяснявам, защото и аз вече съм настроена на вълна ваканция и всички са много доволни от това! Joy

Благодаря ви за пожеланията към моя татко!  bouquet

Мимот, непременно ще му предам, ама то за него съм сигурна, че си го знае това за дъщерята...  Crazy
А за "подаръка" - договорено, ще гледаме да го съчетаем и с нещо по-приятно от посещение на зъболекар все пак... Joy
Одеве гледах по новините, че във Вааса е имало голям пожар през нощта. За щастие няма жертви де. Peace
И да ти кажа - ми хич не си ми досадна като разказваш какво става с тебе, дори напротив - става ми едно хубаво, че си натрила носовете на разните тъпанари от вашата група, дето се подиграваха, че много учиш! bowuu Разбира се, че има значение нивото, което ще получиш на документа от курса при търсенето на работа, бъди сигурна. Peace

И аз завиждам много на Дулз за гостите (ама "в бяло", не сериозно Hug). Толкова ми се иска мама и татко да са по-близо до мен, ама .... Cry Както и да е де, само да са живи и здрави, другото не е толкова важно.

Тереза, ще чакам с нетърпение да разказваш за Осло! Hug Сигурно е свързано с това, за което говорихме в неделя, а? Wink

Дънди, стискам палци работата да понамалее и скоро да имаш възможност да си починеш! Hug Много ми липсваш, но знам какво е когато имаш хиляда неща на главата за вършене, а времето все не стига...

Хепиии, миличкото! Мина ли болката от зъба вече?  Hug Много неприятно, но по-добре, че преди празниците си ги оправила нещата, защото представям си какво е по празниците да се занимаваш с такива гадости. Crazy

Момиченца-кокиченца, споменати и неспоменати, много  Hug за всички ви и хубав замръзнал ден!  bouquet

# 509
Привет на всички и много  Hug
Нощес се прибрахме от ШАРМА пак със закъснение от страна на FINNAIR(егати и компанията е това:)ooooh:,ама ще ви разправям като се наспим и аклиматизираме .. Peace

Общи условия

Активация на акаунт