Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ах, да, права си  Grinning Помня как им хвърляла кърпа отгоре като бягали по пода  Joy

# 691
Снежинчета,

Лека ви нощ и сладки сънища  Hug

# 692
Ех, адашке, хвърли ме в спомени от детските години  Crazy
Лека и на теб!
И специален поздрав за всички, на които "Сънчо" им липсва  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=sSmWHxXeNqU

# 693
И аз се бях присетила за Пъпито,какво ли стана с туй девойче...отдавна не се е появявала,да,Но и Мадам се покри,и Сейка и други... Thinking
Явно са много ангажирани и нямат време. А и Винска не е дохождала насам... Wine Glass
Обаче РалитУ няма грешка... Peace  още си спомням как питаше как тъй няма майчета по финско в първите постове,като отвори темата,размахвайки полите от аватара си.. Wink

# 694
Абе няма ли кой да му даде лъжицата на това бебе бе ?Ееей,норвежке,а помогни му на айванчето,че измъчи и нас... Hug

# 695
Ми няма, пчеличко  Laughing Но имам чувството, че скоро ще я хване - задобрява с всеки изминал ден  Mr. Green Hug

# 696
хе-хе, момичета, много ме развеселихте днес  Hug

И Дънди ни забрави  newsm78 А исках да й благодаря за рецептата на кекса, защото стана много добър и съм взела продукти да правя нов  Hug

А Снежанка последният път обясняваше как всички можем да пишем поне по едно изречение на ден, ама тя самата къде се покри? Има да пише роман сега, щото й се е насъбрало  hahaha

# 697
Хехе, Пчеличко, видя ли как питах, питах и до Цариград стигнах  Mr. Green  Намерих ви,че и от Норвегия и Дания откликнаха  Wink

Щастливче, само музикален съпровод й липсваше на картинката от моя пост  Mr. Green И ти нямаш грешка, значи.

Еееех, почти сме на финала на зимната тема. Пожелавам си с нейния край да дойде и края на зимата  Party

# 698
мимот, калпазанка такава, с кака си ще се шегуваш, а!  Hug

никаква ме няма тези дни, че ми се събра пътуване колкото с искаш и още толкова отгоре, при това още има за тази седмица планирано и за капак - другата още... имам да допиша едно есе, ходя по разни доктори и туй-онуй и вече съм на предела  Crazy
Абе както и да е - поне не мога да се оплача, че имам време да скучая и да се депресирам, защото след есенната и зимната, сега е ред на пред-пролетната депресия...  Joy

Дулз, гледах филма - за първи път да видя филм за България, който дават тука, който да не показва цигани, Азис и гадости. Хубаво ми беше да го видя, а и много ми беше интересно и това, което си писала за кукерите. Усещам, че ще има за много неща да разказваш - ти си като разказвачка на проказки просто! Hug

Тереса, и аз всеки път направо се измъчвам с това бебе - иде ми да се пресегна и да му я подам тая лъжица!  Joy

Дънди верно много време не е писала... Дано да са здрави в къщи и да намери време за две думички поне! Hug

Рали, наистина, че и бъдещи и настоящи мами се отзоваха!  Wink Ама май малко останахме от първите теми дето пишем, къде се загубиха другите... Rolling Eyes

На болничките - да оздравявате бързо! Peace На всички ви - много  Hug!

# 699
  • при Дядо Коледа
Здравейте момичета! Нова съм,не ме знаете.До сега само четох някои неща в темичката ви,Обърнах се към мимота с някои въпроси,за което и благодаря,че ми ги разясни и тя ме покани да пиша тук. От близо 6 месеца съм във Финландия. Е,ще се радвам да си комуникираме  bouquet

# 700
Добре дошла, Ани   bouquet

Снежанке, ама е много хубаво да нямаш време за скучаене, нали?  Mr. Green Аз тази зима не я и усетих (тук мъжът ми ще ме поправи, че тя още не е почнала  Joy ), но вече съм на пролетна вълна - гледам из разни сайтове за нови пердета за хола и все се заглеждам в такива на цветя  newsm53
Много неща си харесвам, но трябва да избера максимум два комплекта, че да не трупам пердета у нас  Laughing
Намерих и един много хубав магазин със страхотни пердета, платове и какво ли не, включително ръчно плетени на 1 игла каренца  Crazy , но цените им бяха доста високи и се чудя дали си струва да давам толкова пари като мога да си поръчам нещо също толкова хубаво и по Интернет за по-малка сума  newsm78 В магазините със сигурност има големи надценки.

Адашке, ама как без музикален съпровод "Сънчо"  Hug

Гушки на всички и лека нощ за после  Hug

# 701
Добре дошла и от мен, Сайман Ани   bouquet
Разкажи ни как се чувстваш във Финландия. Понася ли ти зимата?  Wink

Тереза, аз също снощи си поръчах едни пердета за кухнята и дори са на цветя  Grinning

Марги, извинени са ти отсъствията  Hug Но си права, че покрай многото ангажименти, не остава време за депресии и винаги трябва да виждаме позитивната страна на нещата  Wink Пожелавам ти успешно реализиране на всичките планове  Hug

Рали, за каква пролет започна да мечтаеш? Аз нещо не я надушвам. При нас вали сняг и не се спира. Едва си изринах колата днес  Grinning

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 16:23 от mimota

# 702
Здравейте снежинки мили  Hug

Не съм ви забравила Blush
Чета си ви и ви мисля, ама няма какво да напиша  Blush работа, работа и работа. Слава на Бога, зрави сме Praynig
целувам ви всички

# 703
Привет,момичета!Този курс ми взема и времето,и здравето! Rolling Eyes

Добре дошла и от мен,Ани!И аз съм от скоро- втори месец!Как се чувстваш?  bouquet

Момичета,утре ми е първият тест по фински ShockedМного се притеснявам!Стискайте палци Praynig

Хубава вечер ви желая ! Peace
  love001

# 704
  • при Дядо Коледа
Благодаря ви момичета!     bouquet  Ами впечатленията ми са добри от страната,всичко е както си му е реда,доста ми е спокойно тук.А иначе зимата не можах много да я усетя,защото не работя и на курс не ходя,и си стоях вкъщи на топличко,но се надявам скоро да се запиша поне на курс.Иначе са си големи студове де и толкова много сняг...Определено не съм свикнала на такова нещо Simple Smile Но важното е,че навсякъде се почиства и поне не ми пречи да ходя Simple Smile Аз по принцип дойдох тук заради приятеля ми,той направо се е влюбил в тази страна,на него не му е за първи път,през 2008 година сущо беше тук. Планът беше и аз да работя,но така и не се осъществи,а пропуснах и една година от образованието си в България,но всяко зло за добро както се казва.Гледам напред!

Общи условия

Активация на акаунт