Есента е вече тука, зима на вратата чука!Суоми - 22 тема

• 33 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ха! Ами а дано да ви поканя  Grinning Hug

# 601
Мимотка,а за мен късметче ще има ли? Blushномер 7 моля. Peace

# 602
Мимотка,а за мен късметче ще има ли? Blushномер 7 моля. Peace

Разбира се, Пчели  Hug

На теб ти се пада следното:
Sinä ammut kilpailussa todella tarkasti ja voitat ison päävoiton.  
На български трябва да звучи нещо от сорта "В игра джакпота ще уцелиш и крупна сума ще спечелиш"  Crazy
Пожелавам ти го   bouquet

Този късмет приляга отново на Рали, която ни обеща околосветско пътешествие, ама нея никаква я няма и всички нейни късмети сега ще й ги вземат изпод носа  Crazy

Ео, ама няма ли да ни поканиш на сватба? Ах, тииии  Hug Нищо де, поне да ни уведомиш, че си се омъжила  Wink

Аз съм поканила на гости мои колеги в 18 часа днес. Ще ги гощавам с баница и тези същите късмети ще бъдат и в тяхната баница Wink

# 603
Не забравяй да им пуснеш Бони Ем...момичета Боби Фарел е починал точно преди Нова година.Бони Ем бяха част от моето детство...страхотен саунд,а Боби как денсеше само...До последно активен.Вечерта е изнесъл концерт в Москва заедно с групата,на сутринта са го намерили мъртъв в хотелската стая.Преди и след концерта се е бил оплакал от болки в сърдечната област..
Нека почива в мир!
http://www.youtube.com/watch?v=QtxlCsVKkvY&feature=related

# 604
По-скоро дано се оженя, Мимотка, че ми е малко съмнително  Laughing

# 605
Честита Нова Година, момичета!  Heart Eyes Желая ви любов и земно щастие!

Мимотка, избрах номер 9  Grinning

Пчели, благодаря за закуската, точно навреме  Laughing Peace

# 606
Мимота, за мен късметче номер 3, моля  Blush

# 607
Честита Нова Година, момичета и момчета!!!

Мимот, аз залагам на номер 9  Grinning

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 17:39 от happy girl

# 608
Рали, ама голяма си калпазанка. Не видя ли, че Дулзз е казала преди теб номер 9?!?  Laughing В този случай, като разпределяща късметите казвам, че ти се полага номер 10, защото Дулзз си го избра преди теб този номер  Flutter

Та, така ...

Тереза, на теб ти се падна следното Valmistaudu olemaan päällikkö. No, sinun täytyy työskennellä taas paljon!
или в превод е нещо от рода на - "За шефска позиция се приготви, че ще ти се наложи да работиш до зори".  Wink

Дулзз, твоят късмет е Paljon rahaa sataa päällesi.  В превод "Изобилие от пари като дъжд над теб ще завали".  Flutter

Рали, твоят късмет е номер 10 или Sinulle luvassa vauvan itkua ja unettomia öitä. Т.е. изтегли си - детски плач и безсънни нощи  Wink

Пчели, като малка не съм заспивала без любимите Бони М. Жалко за Боби Фарел  Cry. Дано сега да е на по-добро място  Flowers Rose

П.П. Вече на втора баница ми се пада един и същ късмет Anna sinun romut naapurille, koska sinä ajat pian uudella autolla. Или - дай си бричката на съседите, че скоро ще караш нова кола.

# 609
Мимота, благодаря! За една година шеф не знам дали ще стана, но се очертава да се работи много  Laughing

# 610
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА МИЛА МИМОТА!

Пожелавам ти една успешна година!   bouquet

# 611
Мимотке,верно ли си рожденничка днес? Crazy
И се скатаваш,а? Naughty
Да си жива и здрава и през новата година ти желая щастие и само успехи!

# 612

Мили снежинчета, пожелавам на вас и семействата ви да сте здрави и много щастливи през цялата 2011 година!

Мимотче, аз си изтеглям №13 от твоята баница.  Hug

И пожелавам за рожденния ти ден - много обич и късмет от мен! (даже с рима го докарах Wink

# 613
Честит рожден ден, Мимотка  Hug

# 614
Здравейте Hug

Благодаря за поздравите   bouquet Бъдете здрави и щастливи!

Пчели, не се скатавам ... нямаше ме цял ден, че ви забърквах тортата  Crazy

На Снежанка късмета вече й го казах, но ще го кажа и тук - падна й се "местене в голям замък"  Party Сега очакваме само поканите за уелкъм партито  Party

Киппис lovekiss cheers

Общи условия

Активация на акаунт