САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 54

• 59 400
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Славчето, благодаря за бързия отговор!
честно казано,не ползвам номерата от снимките на каталога, а номерата от файла,който Ева е създала - този http://dox.abv.bg/files/listtree

От снимките въобще не мога да ги разчета, свалям, увеличавам с лупата и нищо не виждам, а не искам да досаждам с въпроси някой друг да ми ги чете.

Пробвах кодовете,които си ми написала- не ми дава намаление. не допусках,че има разлика в реф. кодове на снимките и кодовете в горепосочения файл.

# 211
Петя[/b][/color], точно това, което си си харесала мисля че идеално ще се намали с 55522 (20/29) вкарано директно от сайта Simple Smile ЦЪК

много благодаря  Hug
така се получава чудесно в стремежа си да проуча всичко старо изтървах новината от днес Grinning

# 212
имали код 25/39 с наличен подарък че всичко което пробвах ми дава след три или 12 седмици

# 213
ова яке с какво може да се намали
http://zm.laredoute.fr/is/image/product/HDEPSPictures/3/324176292_0002_HZ_3.eps
а код4е за shopinc prix

# 214
  • София
Здравейте! Не съм следила темите в последните две седмици.
Преди две седмици с личната помощ на Ева поръчах разни неща с намалението 20/35. Днес пробвах пак с артикули от нейния документ с реф.номера, но никакъв код( от нейния албум) не ми дава намаление, повечето ми казва,че са изтекли,а някои чат-пат дават подарък или махат доставката. Бях разбрала,че далаверката 20/35 ще е валидна до днес вкл, но така като гледам и като прелистих набързо последните страници от темата,май е приключила вече? Или не?
Най-добре дай линкове или реф.номера и ще помагаме.  Peace

# 215
реф.№7904525  с какво се намаля

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 18:53 от Елвичка

# 216
реф.№7904525  с какво се намаля

въвеждаш с реф номер 5810825 , добавяш нещо до 35Е и с код SGKLM  става Simple Smile

# 217
Здравейте,
от скоро пазарувам от Ларедут, но изобщо не мога да се оправя с тези кодове. Сега съм си харесала няколко неща, но не мога да си намеря код за безплатна доставка за тях. Вчера ми изпратиха един, който уж действа, в смисъл на страницата с кошницата ми пише, че доставката ще е безплатна, но като отида на следващата стъпка с потвърждаването на адреса ми излиза доставка 6,95Е. Моля за малко помощ....
П.С.: Всичките ми продукти са от албанците

# 218
 smile3525благодаря ти   Славче

# 219
Момичета, някой успя ли да пусне поръчка с код 55522 ? От вчера се опитвам и ми отхвърля картата ! Дали проблемът не е в кода?! newsm78

# 220
аз успях снощи.поръчах анцунга Адидас и една бяла кърпа

# 221
Благодаря ти! Значи кодът си е наред, а ми отхвърла картата!  #2gunfire

# 222
пробвай от друг акаунт.някой път и на мен не ми я приема,но като сменя акаунтите става.

# 223
   bouquet за новата тема и огромни благодарности на Ева за всичко което прави  newsm20 smile3525

# 224
пробвай от друг акаунт.някой път и на мен не ми я приема,но като сменя акаунтите става.

или смени браузъра, днес не можах да платя през Мозилата, но през Гугъл Хроме стана Peace

Общи условия

Активация на акаунт