САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 54

• 59 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
При някой има ли активен код за раничките?

*R*A*D*I* Пей Пал няма от 10 дни  в сайта.

До вчера/днес не съм пробвала/бебешкият  Адидас до р-р 102 се намаляваше пак до 13Е.Пумата също.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 12:07 от tedichka07

# 271
не знаех,мерси за инфото! този сезон много слаб- миналата зима екипчетата на Адидас ставаха по 27-28 лв,а сега с някаква блуза,дето не ми трябва стават по 40 лв. или на мен не ми се губи време повече в комбинации  Thinking

# 272
Здравейте,
Присъединявам се към прекрасната ви темичка със следния линк
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3e483e14ab93665d0a
Нова съм и не съм съвсем наясно какво друго да напиша към линка. С френския съм скарана.

# 273
момичета, на SET ARGENT 51004 нещо не видях снимка какво точно е. Сигурно аз нещо не съм догледала, но моля, помогнете.

# 274
момичета, на SET ARGENT 51004 нещо не видях снимка какво точно е. Сигурно аз нещо не съм догледала, но моля, помогнете.

Часовник и гривна ето снимка  от албумчето на Евка

# 275
Aха, аз това го видях, но нещо съм се омотала, 4е пробвах доста. Благодаря, Вени.
 Аз поръчвам супер рядко - тоооо, доста добре изглежда тоз подарък  Crazy.
А други часовници-подаръци в момента има ли? Crazy Crazy Crazy
Пък що нещо е направила като албумче тази Евинка - мале, Еви, това всичкото от албумчето у вас ли е пристигнало?

Аз имам и разочарования от ларедут и гледам по-умерено да поръчвам неща, които не съм пипнала/пробвала. Ма аз съм си трудна в пазаруването така или иначе.......

# 276
Славчето би ли споделила какво успя да намалиш? Аз се мъча цяла сутрин с различни неща от хартиения каталог и различни кодове, но освен БД и подарък няма намаление  Cry

Намалих:
4951735 - 13,90 (бебешко панталонче)
4953304 - 9,90 (блузка с две лица - I love daddy)
4952308 - 11,99 (лот бодита I love mummy - в сайта и в ел каталог са шопинг при, но в намаления каталог е изпуснато това Wink )
с код RD30F - излязоха 17,36Е с обработката Simple Smile

също така:
4955439 - 15,90 - дънков гащеризон
4951050 - 18,80 - пижамки с лапички
с код RDF30 - излязоха ми 16,17Е с обработката Simple Smile

# 277
излгеждат добре часовника и гривната,но са на границата с боклука, поне предишните часовници много бързо издадоха багажа и за подарък не стават- само да се излагаш. май най-сполучливи подаръци са чантите за път и детските чанти, както и някои домакиски пособия. шлиферите и дамските чанти също са много много зле.

а 35 лв. за семпли блузи и обикновнно памучно панталонче- и в БЪлгария са по 8-10 лв. ,а може и по-интересни даже(например на Дисни в Карфур)
като цяло - нищо значимо на добра цена  Crossing Arms

# 278
"подарък" - аз, в смисъл, че ларедут го подаряват. С поста ти съм абсолютно съгласна. Но може би в Б-я кризата отрезви малко цените - иначе до мин. година бяха съвсем безумни и затова се луднахме по тези сайтове.
 ами аз имам да питам и FTG28 -sac beige and GR детски някакъв ли е?

# 279
"подарък" - аз, в смисъл, че ларедут го подаряват. С поста ти съм абсолютно съгласна. Но може би в Б-я кризата отрезви малко цените - иначе до мин. година бяха съвсем безумни и затова се луднахме по тези сайтове.
 ами аз имам да питам и FTG28 -sac beige and GR детски някакъв ли е?

Чанта за количка .. http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.20322002

Само не мога да ви разбера, като не ви харесват нещата - ма кой ви кара да пазарувате от ЛР?
Едно ромперче с дребна шарка - 16 лева, супер семпло боди на райе - 9 лева. Нормално ли е според вас?

# 280
# 281

Само не мога да ви разбера, като не ви харесват нещата - ма кой ви кара да пазарувате от ЛР?
Едно ромперче с дребна шарка - 16 лева, супер семпло боди на райе - 9 лева. Нормално ли е според вас?

eee, харесвам, аз доста неща и най-много обичам чаршафите на ларедут - няма как да не ги похваля. И детски неща доста добри съм намирала, просто - поговорихме малко и за минусите на пазарлъка, де   Rolling Eyes

# 282

eee, харесвам, аз доста неща и най-много обичам чаршафите на ларедут - няма как да не ги похваля. И детски неща доста добри съм намирала, просто - поговорихме малко и за минусите на пазарлъка, де   Rolling Eyes

За чаршафите съм съгласна! Това, което съм взела ми харесва. А от детските неща съм супер доволна.
Чантата за количка между другото е много хубава - голяма - побира всичко!!!!

29483  - БД над 29 от спортни стоки до 31.01.11

24562   - БД над 29 от детски панталони до 31.01.11

34835 - БД над 29 от детски рокли до 31.01.11

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 13:33 от Славчето

# 283
Здравейте,
Присъединявам се към прекрасната ви темичка със следния линк
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3e483e14ab93665d0a
Нова съм и не съм съвсем наясно какво друго да напиша към линка. С френския съм скарана.

32468 - БД над 30 евро, валиден до 31.01.2011

# 284
Алююю, това е темата за кодовете! Какво общо има с кодовете обсъждането на последните страници?!
*R*A*D*I*  а ти се включваш само негативно. То не беше маратонките адидас, че и за подарък не ставали, сега часовниците и т.н. и т.н.....все едно у вас всичко е Пиер Карден и висша мода...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт