Някой има ли хлебопекарна? Доволни ли сте ?

• 26 499
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте  Simple Smile Мисля да си взимаме хлебопекарна ? Та да се посъветвам с някой от вас който имат,заслужава ли си , предпочетена марка и модел ?

# 1
Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527961.0 има много информация, отзиви за различни марки, както и рецепти.  Peace

# 2
еее аз искам някой модел който си заслужава,че да си взема,а не рецепти

# 3
  • Стара Загора
Ама не така с рогата.
Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527961.0 има много информация, отзиви за различни марки, както и рецепти.  Peace
като не щеш рецепти, не ги чети.

# 4
Имаме Зелмер - доволни сме.

# 5
http://www.sunbeam.com/ProductDetail.aspx?section=kitchen&pid=545
Имаме такава. Добра е, но при ежедневна употреба всяка година и се прецаква оста, където е перката за бъркане на тестото. Препоръчвам ти ако вземеш да я ползваш само за тесто и после да си месиш питки и да ги печеш в тава. Става по-добре.

# 6
Имаме Мулинекс някакъв-си-модел от година и половина. Чудесна придобивка. Прави хубав хляб. Качих килограми обаче... Като изключим този минус, всичко друго и е плюс  Mr. Green
Та - доволна съм.

# 7
еее аз искам някой модел който си заслужава,че да си взема,а не рецепти
Ами успех тогава Tired Пуснах ти линка за да прочетеш малко - темите за хлебопекарните са 35, а първата тема е от 2005г. В този случай едва ли в твоята тема ще получиш много отговори.

# 8
  Ние имаме Мулинекс от Великден тази година , много сме доволни прави хляба чудесен !

# 9
И нашата е Мулинекс и съм много доволна. Хлябът става супер - като истински  Mr. Green И не мухлясва (освен ако не си вземеш от българската готова смес за хляб). Карам само с рецептите от книжката и въпреки това 1 кг хляб се е случвало да свърши на едно ядене на трима  Crazy седял е забравен и по 10тина дена и пак нищо му няма.
Все пак се случва и да купуваме, защото все забравям, че няма направен хляб, а програмата е над 3 часа (така че е за по-малко отвеяни домакини Embarassed Laughing)

# 10
  • Sofia
Отидох в Метро за канцелария, а си купих хлебопекарна Kenwood Laughing, стори ми се по-компактна и красива от другите, а мъжа ми се вдъхнови, защото въпросната марка правели добри тонколони Crazy

Беше прИмоция за 100лв., видях скоро, че я има в Техномаркет, мисля че беше ок. 125 или 140лв.

Справя се добре с печенето на хляб и сладка. Това ти го пиша, в случай, че не ти се дават повече пари.

# 11
  • София
В момента има на промоция в немските магазини 2 хлебопекарни по 99 лв. Продавачката каза, че едната е немска, другата - френска. Някой да си е купил и да каже отзиви?

# 12
В момента има на промоция в немските магазини 2 хлебопекарни по 99 лв. Продавачката каза, че едната е немска, другата - френска. Някой да си е купил и да каже отзиви?
Laughing Laughing Laughing вярваш ли й? Щото там всичко е китайско, най-много да минава през търговска фирма в ЕС, но надали с прекалено строг качествен контрол:-) Не че това значи, че ще дефектира бързо или че и повечето от другата техника също не се прави в Китай, просто ми стана смешно  Peace

# 13
нашата я имаме повече от година и сме много доволни. има много функции, повечето от които не използвам. марката е  zojirushi- избрахме я защото е японска и по подразбиране- по добре направена /не съм  ползвала друга и не мога да направя сравнение/. единственото което трябва да се помни е, че не трябва да се бърка във ваничката с нож или друг остър предмет за да не се наранява тефлоновото покритие. и не рискувам да я пускам в миялната.
Да е сладко на всички

# 14
Нашата е Аляска,толкова много исках хлебопекарна,че не ме интересуваше марката.Вече 1г. и половина работи перфектно,почти всеки ден.Само един минус има- надебелях с около3-4кг-то не бяха тутманици,козунаци,погачи,кифлички,милинки......

Общи условия

Активация на акаунт