"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 4

• 51 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
За Зизу и Алиска :

И - Помниш ли деня, в който дойдохме тук?
Ф - Да
И - Пита ме дали съм обичал.
Ф - Ти не ми даде отговор.Значи много си обичал и много си бил наранен.
И - Сега искам да ти отговоря на въпроса. Като един нов Йълмаз.
Обичам те, Филиз. Заклевам се и искам да станеш моя жена.
Ф - Какво каза?
И - Искам да ми станеш жена
Ф - Да
Ф - Всичко ще оставим зад гърба си...
И - Всичко, всичко Филиз, всичко.
---------------------------------
Преди това Филиз го пита защо я отвлякъл насила и довел тук, имали работа с италиянците.
Йълмаз отговаря, че иска да и каже нещо.

# 46
  • Пловдив
newsm51 newsm51 Много те обичам, Фенче! Мерси!
Добра идея на Йълмаз да заведе Филиз на това място, за да й признае любовта си - всъщност тяхната красива история започна именно тогава. Сега ви пожелавам лека нощ и до утре!

# 47
# 48
newsm51 newsm51 Много те обичам, Фенче! Мерси!
Добра идея на Йълмаз да заведе Филиз на това място, за да й признае любовта си - всъщност тяхната красива история започна именно тогава. Сега ви пожелавам лека нощ и до утре!

Лека и от мен - пак станало 100 часа ooooh!

# 49
  • София
Най-после успях да гледам на спокойствие серийките. Много благодаря!  bouquet Сега ще си попиша на воля. Мурат продължава да си бъде същия досадник. Като на вървели нещата във фирмата, направи нещо, бе, човек, вместо да притесняваш момичето! Ама не! Той иска да я вижда около себе си да му крепи...Да те закарам там, да те закарам онам... Как да харесаш такъв! Ще я глези той! Плазмодий! Mr. Green
 Йомер се изложи наистина, като каза на Йълмаз за бебето, но пък беше много сладък с мечето. А после чудничката му женичка как го поля със студена вода! #Cussing out
„Последното нещо, което ме интересува сега е бебето”. Е, не може да има такава майка! Той й говори как ще се подреди живота им, как тя не бива да се уморява, а тя се муси и не го иска. Да беше й отвинтил един шамар поне, та да й се поразведри тъпата глава! В разговора между Филиз и Елиф пролича кой колко струва. Филиз беше прекалено толерантна: „Не ти отива такова поведение!”
Много бяха сладки Филиз и Йълмаз на вратата на офиса му. Лекото докосване, погледите... Тя се дърпа, а толкова й се иска да се гушне в него и само преглъща и се мъчи да не го погледне, че очите говорят! Heart Eyes Салих е невероятен. Ама се видя в приключение като момичето ги сгащи с Йълмаз в офиса. hahaha Йълмаз слухти какво се говори по телефона и крои планове. Ама разбира се, че не го интересува! Сега ще трябва да се потруди доста, за да спечели отнова момичето, че Мурат има голям мерак да я глези. Ама като видя Йълмаз в ресторанта му се дръпна л******. Joy Joy
Какво се опитва да направи Белокосият не разбирам Да сближи Екрем и Лейля ли? Да си върне отново един лоялен служител? newsm78
Семейство Текинер нещо се разпада. Хандан на една страна. От Йомер очаквам отдалечаване и озлобяване. Филиз лекува душата си. Трябва да си много наранен за да изречеш” Няма чувство, наречено любов!” Cry Cry Cry
Извинете ме за дългия пост!Хубав ден на всички! Hug

# 50
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден на компанията...(дето я нема  Wink) Hug Hug Hug Hug Hug
Ей ме на, додУх да си хортувам с некой...и кво да видя...само Злати. Rolling Eyes
Злати мераба казъм... Hug  bouquet
Ниобче,много си права в поста си. Сега ако клекна да се повтарям ще ме заболят колената.
Пръчката според мен за кой ли път доказа, че не обича никой освен самата себе си. Една жена и бъдеща майка никога не мисли по такъв начин. Тва граничи нейното с безумие. Егати, колко жени ги изнасилват и забременяват...но , някой казват..."Детето не е виновно за нищо...", а тая пача има съпруг който я обича и носи на ръце, а тя не иска детето му...Ама Йомер е за е....не. smile3538 Трябваше да и бие шута в гъза и край... ritnik ама тва сем. Текинер май не е като другите. И как ще си я приберат в къщи пръчката все едно е егати честта тя да да ги дари с дете като цяло. ooooh! ooooh!
Хак му е на Йомер...най добрата жена си избра, а Йълмаз се отърва.
Ето за пример Филиз, обича Йълмаз и независимо как я е наранил...тя остави да се роди детето му. Ама Филиз обича...Пръчката НЕ.  Naughty
Кефят ме опитите на Йълмаз да провери чувствата и търпението на Филиз. Знае човеко къде да се насочи. Wink
Мурат е време да си намери мъж и да се кротне най-накрая. hahaha hahaha hahaha
Салих е страхотен...кефи на макс тоя човек. Peace
Екрем...лелелелелеле...този къв глас имаааааа...сваля гащи с разговор. Дип, че ми е грозноват, ама ако трябва само да го слушам...край...разтекох се по стола. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Олееееее, олях се...СОРИ ама ми бликнаха чувствата на клавиатурата. bowuu bowuu bowuu

# 51
Ето за пример Филиз, обича Йълмаз и независимо как я е наранил...тя остави да се роди детето му. Ама Филиз обича...Пръчката НЕ.  Naughty
Абе аз ли греша или и Филиз се бе запътила за аборт, но и тя като видя магарето и инструментите и се подкосиха мартинките като на Елиф и се отказа. newsm78
А колкото до Елиф, реакцията спрямо бебето и изречените думи и развитието и докрай като образ и последствия, дали сценаристите не ни вмешават, че Аллах я наказва за всичко което направи и каза, да не може да си отгледа детенцето.
Разсъждавам си просто да не ме разпънете ся.

bouquet Фенче, и аз му се радвам на този мачо, оставям Йълмаз на Анито, пък с тебе ще си го делим  Hug Hug
Зизке и аз много искам да разбера какво си говорят, Фенчето ще се смили над нас и прежаднелите ни за романтика души, убедена съм!
newsm51
Много ти благодаря за подаръка Алисче

а Фенчето е златна просто   bouquet   bouquet   bouquet
Как е детенцето, оправи ли се Фенче?

# 52
  • Пловдив
 Hug Hug Hug Браво, бе къзлар. Два чудесни поста сте пуснали, аз сега какво да напиша. Зизанке - това за Екрем си е вярно, събува гащи с глас, иначе не е убавец. /нали говорим за истинския му глас, че озвучаването не го коментирам.  hahaha/ Много добро сравнение и между бремеността на Филиз и тази на Елиф. Въпреки, че и тя имаше колебания и притеснения в началото, все пак роди детето, и го искаше въпреки всичко. А да не говорим, че е голям шок мъжът, когото обичаш да не ти повярва и да го видиш как се сгодява за друга. Както и да е отплеснах се аз в разсъждения за неща, които ще ги видим след година-две ако Нова продължат така.  #Cussing out #Cussing out
Мурат започна да се включва активно в обсадата на крепостта наречена "Филиз", но не е наясно, че тази крепост не е негова. Личи си погледите, които хвърля на ЙЪлмаз, начинът по който реагира на докосванията му. Но има и наранено сърце - много правилно е казала Ниобчето, за да изречеш такива думи или някой те е наранил жестоко. Но обикновено те са дело на болката и много често се опровергават - Филиз ще усети, че я има любовта и ще открие щастието. Сега е ред на Йълмаз да я гони и да й показва къде с погледи, къде с докосвания какво чувства.

# 53
  • Пловдив
Абе аз ли греша или и Филиз се бе запътила за аборт, но и тя като видя магарето и инструментите и се подкосиха мартинките като на Елиф и се отказа. newsm78

Не, не грешиш. Мисля, че и Филиз в началото реши да пробва аборт, но се отказа бързичко. Но при нея положението наистина беше доста сложно, и все пак дори след като Йълмаз не й повярва тя не изтича да го направи този аборт, а напротив.

# 54
Ето за пример Филиз, обича Йълмаз и независимо как я е наранил...тя остави да се роди детето му. Ама Филиз обича...Пръчката НЕ.  Naughty

Не, не грешиш. Мисля, че и Филиз в началото реши да пробва аборт, но се отказа бързичко. Но при нея положението наистина беше доста сложно, и все пак дори след като Йълмаз не й повярва тя не изтича да го направи този аборт, а напротив.
Напълно съм съгласна с теб, само исках да си изясня имаше ли такъв момент или не.
Иначе от девет кладенеца вода ще донеса за да оправдая Филиз, дори и аборт да беше направила.

# 55
Такааааа... Thinking
Бременноста на Филиз...много интересен въпрос за дискусия. Peace
Филиз беше се запътила за аборт, но не го направи...даже съм сигурна, че едва ли изобщо е мислела да го прави или си ходи за спорта.
Тя се изправи срещу всички за това дете. Майка й не спря да й пили в главата, Йомер и той не млъкваше. Джем...и той черешката на тортата.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не стига всички ядове дет се сблъска Филиз...семейство, луд и глух  Йълмаз, бременност, самота...ами Джем й дойде като бонус.
Абе кво да коментирам поведението на Филиз...тя просто е перфектна.
Бедна, богата, щастлива, смазана от проблеми...тя не се промени не промени любовта си.
Как успя тази жена да приеме всичко толкова стоически? Човек цял живот хранен с златната лъжичка смени квартал, магазини и всичко. Как успя без проблеми да пазарува по един и същи начин и удоволствие и от най-скъпия магазин и от пазарската сергия?

Фенче, Благодаря, за превода.... newsm20 newsm20 newsm20   Ловим те джанъм беним...  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 

# 56
  • София
Браво, бе къзлар. Два чудесни поста сте пуснали, аз сега какво да напиша.
  bouquet  bouquet Hug Hug  Party Party  hahaha hahaha
Днес можеш да ни изпревариш ако успееш да гледаш поредния епизод, уйдисвайки на приумиците на Нова Mr. Green Аз пак няма да мога Cry и после щЪ се чудя кви да ги съчинявам hahaha

# 57
  • Пловдив
Браво, бе къзлар. Два чудесни поста сте пуснали, аз сега какво да напиша.
  bouquet  bouquet Hug Hug  Party Party  hahaha hahaha
Днес можеш да ни изпревариш ако успееш да гледаш поредния епизод, уйдисвайки на приумиците на Нова Mr. Green Аз пак няма да мога Cry и после щЪ се чудя кви да ги съчинявам hahaha
Ниобче -   съжалявам, че няма да можеш да го гледаш, но ще наваксаш - добре че има добри души, които го качват.   bouquet А аз ще ви изпреваря, ако музата дойде. Включат ли един определен момент от оригиналния 24 епизод муза ще има.  newsm44 newsm44
Много ми харесва това, което сте написали за Филиз. Силно момиче е тя, според мен едно от малкото неща, които истински я сломи бе смъртта на баща й и именно за това избра да напусне Йълмаз, защото бе дала обещание. Естествено имаше и други тежки моменти за нея, даже прекалено много, но след всеки един тя се изправяше и продължаваше. Щом съживи Йълмаз с голи ръце, представете си за какво иде реч.  hahaha

# 58
Щом съживи Йълмаз с голи ръце, представете си за какво иде реч. 
Това е любов.
Въпреки че е сгоден
въпреки че не и повярва за детето
въпреки майка му която я гледаше и упрекваше че тя е виновна за състоянието му
въпреки...................много много фактори и обстоятелства, тя го обича истински, чисто и всеотдайно и единственото нещо което искаше е той да е жив,
друго не я интересува.
А не като Елефката, зад всяка дума и действие да си крои тайни планове устройващи само нея си.

# 59
Щом съживи Йълмаз с голи ръце, представете си за какво иде реч.  hahaha
Тва Филизката е реаниматор под прикритие. Как нема да участва в реанимацията.
А доФтора нали е колега запази тайната...и Фкара дамата уж случайно в гювеча. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт