Любители на котки - тема 42

• 48 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А не, прекалено много те харесвам, за да се съглася на такъв вариант. Поздрави на мъжа ти, ама ей я къде е Джеси, ще дойдете, ще си поиграете, пък ще се погушкате.  Laughing

# 391
  • Атлантис, Галактика Пегас
Емел  Hug Hug Hug  Blush И аз.  Blush Но определено Томасито се чувства виновен...

# 392
  • In a surreal moment!
Kordelia - аз искрено съпреживявам случката, но ....този полковник Шепааард, как ме разсейва не  е истина... Blush Grinning
Навечерях дичата, прибрах цветята...примирих се, идва зима ...Много ми е тежъктози факт и всяка година отлагам, но тази вечер е много студено и може би ще има слана, край...затворих кръга и тази година. Тъжно ми е ... не обичам зимата...но пък ще се гушкаме с децата край камината  Grinning винаги има за какво да се хване човек!

# 393
Kordelia - аз искрено съпреживявам случката, но ....този полковник Шепааард, как ме разсейва не  е истина... Blush Grinning
Навечерях дичата, прибрах цветята...примирих се, идва зима ...Много ми е тежъктози факт и всяка година отлагам, но тази вечер е много студено и може би ще има слана, край...затворих кръга и тази година. Тъжно ми е ... не обичам зимата...но пък ще се гушкаме с децата край камината  Grinning винаги има за какво да се хване човек!
Joy Joy Joy Joyами заповядай в темата за Старгейт.  Wink Вярно е студено и аз прибрах цветята.

# 394
  • In a surreal moment!
Аха, че да ви гледам как една през друга викате "Той е мой"..ааа, тц! Прекрасни дечица има актьора, хубавки като него! Сега гълтам новите серии на Юнивърс  Mr. Green

За протокола - имам две припаднали дича пред камината! Смятам да ги поемам под мишница и да се отправяме към леглото. Имам за доглеждане епизод от "Анатомията на Грей", те са чудесна компания за подобно начинание. Тъкмо Маша ме намира удобно подредена за кърмене и започва с атаките  Grinning

# 395
... Каква му е интересна окраската на Мърчо! Явно единият от родителите е бил бял, а другият тиргово сиво-кафяв, за да стане това съчетание.
A, не е задължително.

Даже най-често разпространените окраски май бяха: двуцветна (тип смокинг/пингвин, с бяло коремче и изобщо бяло отдолу), трицветна (с шарени петна, тип костенурче), и "скумрия"  Laughing (Mackarel tabby) -- на тигрови ивички Simple Smile Така че по-скоро плод на първото и третото, просто разликата в цвета е по-осезаема

# 396
  • Варна
И за да не е спам, нещо от фейса:

Сега си представете, че вместо кучето съм аз. Така спим Mr. Green

О, не, ще падна Laughing Такава готина снимка не бях виждала скоро Party

Тина,
твоите също, тотално ме размазаха, няма такава сладка картинка Heart Eyes

# 397
Ето го и Рижко, но ми падна батерията на фотоапарата.

http://snezhana63.snimka.bg/animals/rijko.540539.20987929

# 398
  • Варна
Много е сладък Hug

# 399
Благодаря! Много е и палав, но е все още на ново място.

# 400

Охоо имаме си ще един двойник. Много е сладък (и как да не като все едно гледам мойто момченце  Joy). Само ви липсва бенката на долната устна.
Той Рижо снощи пак ми изневеряваше и спя цяла вечер в другата стая на гардероба отгоре. Нови снимки нямаме, че последно време само спи и яде. Явно се е зазимил и той вече и съвсем го хвана мързела наш тигърчо.   hahaha

п.п.
Снимката с кучето и двете котета е уникална. Много свежа и показателна, че са големи използвачи тез наште мацки. На тях им е мекичко и топличко, пък кучо, нека лежи на земята. Joy

# 401
  • на брега на морето
Не е страшно да си болен, когато  лекарството мърка Joy Моя съседка е жива и здрава благодарение на свирепото си коте. Много свирепо беше милото, само като го погледнеш и скачаше да дере очи. Заспала съседката, котето върху гърдите й също, полуразсънена тя го поместила с ръка, защото й натежало и тогава напипала  бучката в гърдата. Следваха операции, лечение и днес след повече от 20 години си е супер!

Рижко е чепляк.  Grinning

Да ви споделя - в случай на болка, тревога  и каквото и да е  неприятно изживяване  потупвайте около минута гръдната кост точно, където се разделят гърдите. Казвам го малко не на място тук заради Корделия. Peace

# 402

Охоо имаме си ще един двойник. Много е сладък (и как да не като все едно гледам мойто момченце  Joy). Само ви липсва бенката на долната устна.
Нови снимки нямаме, че последно време само спи и яде. Явно се е зазимил и той вече и съвсем го хвана мързела наш тигърчо.   hahaha
Да, аз видях, че си приличат, но нашия Рижко е много палав и любопитен. Няма място на което да не се е качил. Вече си загубихме и един тапет.
Вие знаете ли какво да взема за ноктите? Има си играчки, но... С храната се справяме трудно. Вие поставяли ли сте ваксина на вашето коте и кога? Иначе то е обезпаразитено.

# 403
Не е страшно да си болен, когато  лекарството мърка Joy Моя съседка е жива и здрава благодарение на свирепото си коте. Много свирепо беше милото, само като го погледнеш и скачаше да дере очи. Заспала съседката, котето върху гърдите й също, полуразсънена тя го поместила с ръка, защото й натежало и тогава напипала  бучката в гърдата.
Аз също съм чула, че котките лягат там където има ракови образования.
Е, вие да не се изплашите! Heart Eyes
Също съм чула, че в нов дом се пуска първо котка и където легне, трябва да си поставиш леглото.

# 404
Аха, че да ви гледам как една през друга викате "Той е мой"..ааа, тц! Прекрасни дечица има актьора, хубавки като него! Сега гълтам новите серии на Юнивърс  Mr. Green

За протокола - имам две припаднали дича пред камината! Смятам да ги поемам под мишница и да се отправяме към леглото. Имам за доглеждане епизод от "Анатомията на Грей", те са чудесна компания за подобно начинание. Тъкмо Маша ме намира удобно подредена за кърмене и започва с атаките  Grinning
О заповядай, там няма бой за Шепард. А аз мога и да си го деля. И аз гледам Вселената.
Днес и утре съм почивка и смятам да дам релакс на ръката че вчера я явно понатоварих, днес се събудих с болка.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт