Любители на котки - тема 42

• 48 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • На небето
grigori като стана въпрос за сиво коте, вече няколко пъти срещам на улицата бебета котенца същите като моя Мърчо, чисто сивички. Някой беше търсил сиво коте по едно време, та по улиците има доста се оказа.  hahaha

А моя Мърчони живна, пак го хвана кучи глад и взе да беснее, явно се климатизира за сега.

Делфина фон Ю. уникална снимка просто. Мамин душици.

Снежа63 а Ривко е много сладък.

# 406
  • София и Морето от време на време
... Също съм чула, че в нов дом се пуска първо котка и където легне, трябва да си поставиш леглото.

Аз пък знам точно обратното. Кучето и човека са с еднакъв поляритет на енергетиката (каквото и да значи това, че не знам точно), а пък котките и човек - с обратен. Където легне кучето - там се поставя леглото, а местата, където лежат котките трябва да се избягват. Котките лягат на болните места или при болен човек, точно защото поемат отрицателните енергии от човека.

Няколко дни преди малкия беше болен баткото - Мърчо му лежеше до възглавницата. Изобщо от болни мъжове у дома животното ми изневерява редовно.    Laughing 

# 407
  • Варна
Надявам се това с лягането на болни места да не е задължително вярно, защото Кетя постоянно ми виси или на главата, или на корема ooooh!

# 408
  • На небето
Надявам се това с лягането на болни места да не е задължително вярно, защото Кетя постоянно ми виси или на главата, или на корема ooooh!

Моя Мърчо пък спи или на корема ми или на краката ми, а ако сме се гушнали с мъжа ми или сина ми ляга върху двама ни, най отгоре.  Mr. Green

# 409

... Котките лягат на болните места ...

А аз се чудех защо моята ми спи на главата....

# 410
Е ее писах, писах па изчезна всичко  Crossing Arms

Котките лягат на болните места или при болен човек, точно защото поемат отрицателните енергии от човека.

Мойто добиче явно е друга порода, защото като се разболея и се разкихам бяга от мен като дявол от тамян първите 2-3 дни.  hahaha hahaha hahaha

Снежа63 Ваксини се слагат мисля, че бяха две преди да навърши годинка и след това се слага само по веднъж в годината. Ние слагаме и една допълнителна, която е противогъбична. Тя не е задължителна, но наш Рижо е малко податлив на подобни гадинки и за това. Така ми е мирна главата. Превенцията и профилактиката са най-доброто нещо.
Колкото до обезпаразитяването - хубаво е да се прави на всеки 3 месеца някъде.
На колко месеца е рижко

# 411
  • Атлантис, Галактика Пегас

Ето го Томас.  Wink

# 412
... Също съм чула, че в нов дом се пуска първо котка и където легне, трябва да си поставиш леглото.

Аз пък знам точно обратното. Кучето и човека са с еднакъв поляритет на енергетиката (каквото и да значи това, че не знам точно), а пък котките и човек - с обратен. Където легне кучето - там се поставя леглото, а местата, където лежат котките трябва да се избягват. Котките лягат на болните места или при болен човек, точно защото поемат отрицателните енергии от човека.
Може би си права, защото винаги съм се учудвала, защо котките лягат на телевизор, компютър, въобще там където има излъчване. Между това, което съм чула и това отгоре не виждам връзка, а противоположност.
Както и земетресенията. Знам ли?

# 413
Кokoshinkata, на 3 месеца и половина.

# 414
На компютър и телевизор лягат, щотот е топло там.  Mr. Green
Тази сутрин  видях 3 малки котета да си играят и виках - писи, писи... ама те дивички и не идват, ама се присламчи един котак... мяу, мяу... подуши ми ръката, видя, че няма манджа, заби ми един шамар с лапа и се врътна.  Laughing

# 415
  • София и Морето от време на време
Ами в семейството имаме няколко случки в подкрепа на написаното от мен (това като го погледнахме от дистанцията на времето си дадохме сметка де)
Ще поразровя назад из постингите ми, защото съм сигурна, че съм писала по въпроса и ще копирам тук поста.

Ето го - в тема 40 на стр.45  мнение #673

Цитат на: TINA.K
Нашия Чочо през 2003 декември започна да прави епилептични припадъци, които във времето се сгъстяваха и удължаваха - 2006 искаха да го приспиват. Тогава мъж ми имаше доста здравословни проблеми от 2001 февруари-март някъде, като не можеха да разберат какво му е. 2006 май при скенер и последвал ЯМР установиха хидроцефалия, юни го оперираха и припадъците на Чочо изчезнаха като с магическа пръчица. Епилепсия не изчезва така - остава версията, че е поемал проблемите на мЪжо. Освен това от 5-6г има проблеми с бъбреците - едва след случката с хидроцефалията и припадъците мъж ми се усети, че когато него го болят бъбреците и малко след това и Чочо има проблеми и запушва уретрата.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 12:07 от TINA.K

# 416
Кokoshinkata, на 3 месеца и половина.

Освен ваксините, като стана на 8 месеца го кастрирахме.

Лелее колко сте хубави на тази така крехка вързаст. Мойто рижаво мъркащо чудовище беше малко грозноватичко така дасе каже на тази възраст и почти не се ближеше.  hahaha hahaha hahaha

Ето тук е на около 3 месеца

Да допълним грозноватия период с още две снимки.

Май почти съм забравила вече колко беше мъничък като го взех. В едната ми ръка се събираше и до преди близо година  година обичаше да ми смуче ухото и така заспиваше в косата ми.  baby_neutral

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 12:25 от kokoshinkata

# 417
Кokoshinkata, много сте хубави. Аз искам Рижко да стане по- пълничък, но като гледам как яде! Какво да кажа, като моя син. Кото, че ли ги избирах еднакви.

# 418
Ето тук е на около 3 месеца
Закуска! hahaha

Нашата Мърличка също беше много грозно коте. Абе най-грозното на света просто! Laughing Чак си викахме с мъжа ми "Абе как можа да ни се падне такова!". Ама съдба, кво да правиш! Joy
Сега да я видите, обаче, като се поояде, стана една дебелана такава, лъскава, мазна.... Само името й остана Грозилдичка. Mr. Green Трябвада направя актуални снимки, че само стари имаме. Ето една, ама тук не е чак такъв оръфляк!

# 419
kotkovo Ха ха ха каква ти закуска. Той по-скоро искаше да се вмъкне при тях в клетката и да си седи там (правил е опити да влиза, когато папагалчетата са били извън клетката), но се страхува и все още от пернатите кокошинки. Не представляват никакъв интерес. Абе не е от най-смелите мъже ама какво да го правя.  hahaha hahaha hahaha

А вашата Грозилдичка хич даже не е грозна. Я виж как е загладила косъмче.
И ние сега сме с един хубав лъскав косъм ... Ама ми става смешно като гледам сега старите му снимки  hahaha

Снежа63 И аз исках да имам един мъркащ дундьо но се оказа доста злояд. От една страна е хубаво в нашия случай, защото той има малка пъпна херния. И няма да е хубаво да натрупа много тлъстинки.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 12:48 от kokoshinkata

Общи условия

Активация на акаунт