Любители на котки - тема 42

• 48 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София и Морето от време на време

Котьо, не ми се е налагало да пробвам ТЕС на гадинка, за себе си знам, че много помага - успявам да си държа алергиите под контрол. На животинките прокси ли се прави, или потупваш тях? И каква декларация да използвам?

Ама много сте лоши, хем ме гледате как се мъча и не споделяте положителен опит.

Прочетох инфо за техниката и много ми допадна. Сега остава да си купя книгата и да почна занимания.

TINA, малката кротна ли се малко? Тук беше захапала един огромен анцуг и го влачеше от стая в стая, после се опита да издърпа халата от сушилнята, но успя само с колана, след което отново предприе протоколната обиколка по стаите с него в уста. Поне спестявам от средствата, които отделям ежеседмично за домашна помощница.  Laughing

Тя при теб все прави разни интересни неща. При нас - скука, няма изпълнения ...
Лежи си на възглавницата ми и като се появи Мърчо да иска да играе с нея се бият, тя го хъска и ръмжи и той бяга ... То тия мъже са егати и страхливците ...

# 376
  • Costa Rica
Ама много сте лоши, хем ме гледате как се мъча и не споделяте положителен опит.
Прочетох инфо за техниката и много ми допадна. Сега остава да си купя книгата и да почна занимания.
Бях ти писала за ТЕС.  Naughty
 Направо започвай веднага, няма какво да чакаш, докато си купиш книгата. Утре се похвали.

И за да не е спам, нещо от фейса:

Сега си представете, че вместо кучето съм аз. Така спим Mr. Green

# 377
  • на брега на морето
Ще отговоря на всички едновременно. Книгата на Иван Петърнишки може да намерите в електронен вариант в Спиралата.
http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=%CF  
Знаете как да си  я дръпнете, нали  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277859.0  темата в "Алтернативна медицина" при нас

http://www.emozdrave.info/forum/   форумите на Иван Петърнишки. Нямате представа какво богатство има тук.  Изчетете  всичко на порции и спокойничко.

Книгата на Иван се продава на площад "Славейков" и книжарници "Хеликон" newsm78 или "Пингвините" newsm78, струва 7 лева. Изобщо няма да съжалявате, ако започнете техниката. Единственото, което изисква, както и всяко друго нещо, е постоянство.

Лично аз съм голям привърженик на тази техника, защото съм лекувала зайчето два пъти 100% успешно, себе си безброй пъти (но хаотично). Нещото, което  страшно ме впечатлява и насърчава е, че не е нужно да вярваш в това, което правиш. За разлика от други техники, които в никакъв случай не отричам, напротив. И другото - може да правиш всякакви вариации, следвайки вътрешното си усещане.
През януари зайчето ми кихаше и се скубеше ужасно, напълно ненормално положение. Видях се в зор и си писах с едно момиче от Емоции и здраве. Тя е излекувала оченцето на едно бездомно гладно и съсипано коте. Котенцето е оздравяло напълно от всичките си болежки.

# 378
  • на брега на морето
Делфин, още една такава снимка и съм в монитора или тръгвам на обиколка по мачкарките. То вече не се издържа! newsm76

Сещам се за още идеи - есенциите на д-р Бах. Имаме си такава супер тема в Здраволовни проблеми, алтернативна медицина. Лечението е и за хора, и за жувотни, и за птички. Хвърлете едно око.

# 379
  • Costa Rica
Нямаш проблеми - заповядай:

# 380
  • на брега на морето
Стопих се от умиление. Hug

# 381
  • София
Делфи, а дали съм го прочела? Отговорих ли ти, поне едно "благодаря" казах ли ти?

Котьо, благодаря! Hug
Аз имам целия арсенал на Бах. С тях преживях загубата на другия си котарак лятото. Прилагам ги за емоционални проблеми, трудно се сещам как да го правя симптоматично.

Снимката с първото куче - и ние така спяхме, докато Дундьо беше жив.

Сега с Джес спим както кучето от втората снимка и малкия кот, с Кьорчо върху корема ми /и с шепа антиалергични, разбира се/.

# 382
  • на брега на морето
Емел, нямаш представа колко ми е мъчно за Дундьо newsm45
Изтеглила съм сума ти негови и на Кьорчо снимки.
А снимка на Нико ми е на малкия дисплей на мобилния. С едни ококорени очи, малей.........
Ей заради това не вземам ни котка, ни куче. Не мога да приема, че боледуват и си отиват. За мен това е непоносимо.

# 383
Ей заради това не вземам ни котка, ни куче. Не мога да приема, че боледуват и си отиват. За мен това е непоносимо.
Аз съм губила куче, но коте не съм.
Все казвам на котето, че е куче. "Мами, иди да видиш какво става с кученцето".

# 384
  • София
Котьо, загубата на един домашен любимец се лекува с взимане на друг. Ти с твоето голямо сърце може да дадеш много любов на някоя клета душица, пък и тя ще ти отвърне със същото - не се лишавай от това само заради страха от загубата.

Още си поплаквам за моето дунденце, отиде си без време. Никой човек не ме е обичал така /освен майка ми/. Добричък, гушлив, а как ме гледаше ... Cry Говорехме си, като кажех "мъмиии", винаги отговаряше с "мяу" и така много пъти, ставаше като разговор и не му омръзваше да отговаря.  Joy  Сега Джеската ми чурулика, като я заговоря. През целия си кратичък котешки живот изобщо не беше боледувал /само аналната жлеза сме му чистили/.
Като бебе беше решил, че Кьорчо му е майка и не заспиваше, ако не е лапнал едната му цица. Горкият ми Кьорчо се беше примирил, все олигавен ходеше /изпълненията на Зак сега ми напомнят за него/. Какво ли не правихме, за да го откажем - дори мазахме Кьорчони с чушка, а брат му ореваваше орталъка, че му люти. След време се отказа, но продължиха да си лягат гушнати абсолютно всеки път.

# 385
  • Sofia
Sorry, че се намесвам в темата ви.
Ние с щерката също сме от котколюбците, но все още си търсим любимеца.

Въпросът ми е дали някой подарява котенце? За предпочитане момиченце. Не държим на марково, достатъчно е да е миличко и толкова..

Ако можете да ни помогнете, ще сме ви много благодарни!

# 386
  • на брега на морето
Няколко страници по-назад имаше линкове с едно ослепено женско мъниче, във Варна е. Търси се спешно семейство, за да не иде на улицата съвършено  беззащитно. Оперирана е, готова за нов дом. Но си има едно оченце де, абсолютна красота, тъмна тигърка.

Снеже, Емел smile3539 задръж Джеска, разкошна е. Кьорчо да не е самичък.

# 387
  • София и Морето от време на време
Ето как се лекува снощи малкият ми син - болен (вирусче)   Laughing

Така спахме следобеда с Джеска и Мърчо  Heart Eyes  (след като на Джес и мина фазата с ръмженето по братлето)

# 388
  • София
Идилия!

Каква му е интересна окраската на Мърчо! Явно единият от родителите е бил бял, а другият тиргово сиво-кафяв, за да стане това съчетание.

TINA, забелязали ли сте, че прилича на малкия ти син по физиономия?

Котьо, Кьорчо е отглеждан от майка и е при мен от м. август, за да ми помогне да преживея раздялата с брат му и за да дам урок на майка, че ако скрие още веднъж от мен, че животинката ми е болна, ще рискувам здравето си и ще си го взема при мен. Всеки момент ще свърши нашето съжителство с него и този път ще упражнявам по-стриктен контрол върху нашите и ще им поставя условие да не го изолират. Сега, като е сам, ще има нужда бъде обичан и гушкан повече от преди.

За това е дилемата за Джеси. Предполагам, че до дни лечението, което провеждам, ще даде резултат. Тогава ще мога да реша окончателно.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 21:36 от Емел

# 389
  • Атлантис, Галактика Пегас
ох, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes като видях Джесика много мило ми стана. Добре съм, не се притеснявайте, преди да тръгна от работа за вкъщи колежката ми обработи по всечки мед правила, като ми мърмори че трябва да го накажа Томас, аз само  й казах, ти ми оправи превръзката.... Wink Казах да не ми закача на тема котарака щото вината е моя.  Crossing Arms Мястото на ухапване е с малък оток, почнала съм антибиотик. Това е моята преценка на нещата.  Днес ме посрещна от работа с мяучкане и търкане в краката. Ама се крие то мъжете ми. Явно го е страх от тях, да не го набият.  ooooh! щото те му са сърдити повече от мен. Само малкия се прави на сърдит, щото оставя Томас да спи в леглото си. И вярвам че тайничко от баткото си го гали, то Томас не е много по гушкания.  Rolling Eyes Аз за това се влюбих в Джес, щото исках гальовно коте и да уровновеси мъжко и женско в къщи поне до някаде.  Rolling Eyes Ама не стана.  Sad
Сигурно трябваше да дейставе по различно, да затворим Томас и да пуснем Джес да обиколи малко чужда териотория и после да пуснем Томас.
Мъжо снощи се смее айде след няколко седмици пак да пробваме, таман ще зараснат раните.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт