Любители на котки - тема 42

• 48 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Costa Rica
Делфина, никога не съм чувала за подобна болест.  Shocked Аз често го казвам, за което, моля да ме извините, но защо не се обърнеш към хомеопат?

И аз не бях чувала, както и първият вет, при който са я завели.  #2gunfire Което пък е забавило лечението и горкото жувотно се е раздрало до кръв. Феята не е при мен, лекуват я във Варна и се надявам да се оправи.

# 331
# 332
  • на брега на морето

Заки със сигурност би те нацелувал, ама трябва да изчакаш вечерта и да понесеш лигавщината му.... Само кажи "да" с половин уста, и съм го изпратила с колет  Mr. Green

Давай, чакам го с отворени обятия Heart Eyes

# 333
Ушна краста, или нещо подобно имаше Бени като бебе. Седмица, след като го взех и погледнах в ушите му щях да припадна. Той нали беше пухен и ако не се разгърнех космите, нямаше и да видя килата ушна кал.
С капки се оправи, но доста време го лекувах, поне месец Капките бяха Митекс.
Тук се вижда малко от чернилката в ухото - http://farm5.static.flickr.com/4031/4690755258_436c7554a6_z.jpg

# 334
  • София
като казахте Джесика и се отплеснах.. гледате ли сте преди време едно филмче на Анимал Планет за хипопотамката Джесика?? двойка англичани (май  newsm78) я спасяват като бебе и започват да си я отглеждат.. жената (козметичка) и правеше масажи с мед (или нещо такова) на муцуната (ама представете си каква муцуна има хипопотама  hahaha).. съвсем офф темата за котките, но беше много трогателно  Blush

и за да не е съвсем офф.. моята госпожица днес цял ден се вре в мен.. понеже с ЛМ имаме разногласия каква трябва да е нормалната температура вкъщи, аз постоянно се навличам, завивам и т.н. та завия се аз и Лили, хоп под полареното одеалце до мен  Hug мъркателка сладка  Hug

# 335
  • на брега на морето
Да не ми се смеете на предложението Blush
Защо се опитате да лекувате или изобщо отстранявате  проблемите при животинките с ТЕС? Аз съм я ползвала за моето зайче, ефектът е едва ли не мигновен. Ако проявите интерес ще ви дам линкове. Няма  лекарства, няма мъкнене при доктори, треперене. Само  потупване по определени точки на вашите тела. Животните са  много податливи на тази техника.

# 336
  • Варна
Но ако трябваше да си избера професия, щях да съм избрала ветеринарна медицина. После щях да си намеря богат мъж, който да ме издържа  Laughing, и да се занимавам с лечение на животинки, които не са имали късмета да попаднат на съвестни стопани.
С удоволствие бих се присъединила към теб Simple Smile

Теди, с тази нова визия не те познах Hug

Дано Феичката да се оправи, душица мила.

# 337
  • Costa Rica
Ще се оправи, не я жали Laughing Имаме добър доктор, грижат се за нея, тя само яде и дебелее.

Теди, честит нов имидж!

Котьо, не ми се е налагало да пробвам ТЕС на гадинка, за себе си знам, че много помага - успявам да си държа алергиите под контрол. На животинките прокси ли се прави, или потупваш тях? И каква декларация да използвам?

# 338
  • In a surreal moment!
Цял ден Писанчо се бута в мен, а аз се мъча да пиша доклад....Паркира се на бюрото и се претрепа да се катери по гърдите ми - нищо не написах...
Преди малко реших да ви прочета и си сипах шепа фъстъчки да си кръцкам - да , ама не! Писанчо ме разконспирира, увисна на краката ми , а Машушестата талибанка направо скочи на бюрото и изкълва всичко като кокошко, едвам сварих да им чистя шушлупките...щото сме капризни и с люспите не ядем... Сега ме ръчкат за попара...аз се правя на тралала, ама няма да ми мине номера...талибанката вече рушка по кошчето - сигурна заплаха , че мързелуването ми ще е нарушено... Стуен и той опява вън...Ставам Simple Smile

пп. ГутовУУу  Grinning Народа е задоволен!
Писанчо, каквото и да е ял милият ми, никога не отказва боб или зеле. Маша - хляб. Фъстъци и двамата много обичат...

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 21:09 от ИКСИ

# 339
  • София
като казахте Джесика

Като казахте Джесика, опитът за осиновяването й от страна на Kordelia завърши с фиаско.

Запознаха се в колата ми и Джес веднага замърка в скута й. Очевидно беше, че много ще си допаднат. Стигнахме у тях и още на вратата ни посрещна котан - 3 годишният стопанин на дома, ловец по майчина линия. Как протече срещата между нас и дали последствията от нея са сериозни, се надявам да сподели собственичката му.
Ние с Джес сме вече у дома, гушнати, мъркащи. Ами ако се вярва на теорията на Кехоу за силата на подсъзнанието, очевидно е защо никой до сега не е осиновил Джесика. Ами обичам го това коте, какво да се прави. Crazy

# 340
  • Варна
Емел... ами май си е твоето коте Hug
ИКСИ,
много образно си ги представих Joy

# 341
  • Costa Rica
Ами ако се вярва на теорията на Кехоу за силата на подсъзнанието, очевидно е защо никой до сега не е осиновил Джесика.
Ти сега ли го разбра? Съдбата си знае работата Wink

ИКСИ, блазе ти, че твоите са лесни. Ако сервирам на моите боб и хляб Sick , мисля, че ще предпочетат гладната смърт.

# 342
  • София и Морето от време на време
Ама направо си е нейното коте. Когато Емел ни дойде за първи път на гости да види котетата веднага се лепна за Джеси, а тя пък от своя страна се размаза от удоволствие. Невероятна картинка бяха ...

# 343
  • София
 Joy

Аз се смея, но още ми треперят гащите от Томас. Чакам да влезе Kordelia да ни каже тя как се чувства.

Стига, момичета, не ме поощрявайте. Нали най-важно би следвало да е здравето. Любовните истории са на второ място.

TINA.К, ти пък какво правиш у дома? Аз ги проверих твоите, децата си бяха намясто, мъжът ти също. Можеше да си позволиш да закъснееш...

# 344
Хахахха, ИКСИ  Joy Чудна картинка сте! Представям си уюта във вашата къща, пу-пу, сто години да му се наслаждавате! Много добре ми действат твоите постове  Heart Eyes
Емел, сродните души се откриват  Heart Eyes Гушкайте се с Джесика, явно ви е писано да сте неразделни, дай Боже  Hug

Общи условия

Активация на акаунт