Любители на котки - тема 42

• 48 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • на морето
"Изкуствена храна"...  newsm78

Laughing Laughing Laughing Laughing Така баща ми нарича гранулираната , т.е. сухата храна . Другото му наименование е : бонбонки .
Аз й викам галено -сандвичи .

Сега  и останалата група :

Джони в цял ръст и пълната му прелест , само без леща в едното око . Изстрел с въздушна пушка в главата не постигна целта си , но я изби  когато беше на около пет месеца . Съчмата е все още някъде отзад към ушите .Докторите не се наеха да я вадят за да не го увредят повече .

Да ви представя господин Рекордьора - Джими Патладжана  и онази малка  сладурана  прибрана от улицата с оперативно отстраненото око - Мъничка . Последно обяснение  - Джими по една случайност го спасих от отравяне. Чист късмет , че го видях навреме като се прибра повръщайки и олюлявайки се .

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 15:08 от asha

# 631
  • на морето
Момичета тези гурелчета по очите на котьо не минават вече 7-ми ден капя с капки за очи  newsm78

Предполагам ,че те са съвсем твърдички  и не цапат като ги пипнеш .Не е проблем . И моите ги имат , аз си ги почиствам "ръчно " . Ако вече този секрет тече , стои лигав и т.н може да става дума за конюктивит или пък да е симтом на някакво друго заболяване .Преди да капеш капки по -добре да види лекар.
При котетата слъзните канали са много финни и почти е правило да се запушват дори от "бебешка възраст ".Няма как да се оправи .

# 632
  • In a surreal moment!
asha - ти ме смая бе жена  Crazy ...и аз си мисля, че съм коткоман и имам котки  #Crazy
Колко всъщност человеци имаш? Не им хванах бройката....божеее...евала...

# 633
  • на морето
asha - ти ме смая бе жена  Crazy ...и аз си мисля, че съм коткоман и имам котки  #Crazy
Колко всъщност человеци имаш? Не им хванах бройката....божеее...евала...

Скъпа , ако се вгледаш внимателно , ще видиш ,че някои са" представени " по няколко пъти в снимковия материал.Но, си права - към момента бройката е 7. Преди време бяха и повече .... Но аз НИКОГА не съм ги възприемала само като цифра  или бройка . Всяко си е с история , характер и самоличност .
Нали предупредих още в първия си пост тук , че съм "луда " .... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 634
  • In a surreal moment!
Извинявам се, но ми  е трудно да следя "новите" в темата и ...сега те "видях"... сетих се точно коя си  Mr. Green С дългите постове и големия опит  Wink  Итересите ни се пресичат на 2 места и то какви...най-важните!!! Семейството ти е приказно, да са ти живи и здрави! И аз се отнасям към диЧата си като към хора, уважавайки характерите и особеностите им, по друг начин ми е невъзможно...не се хващай за думата "бройка" тя  е шегичка.
Настанявайте се , разполагайте се и ни превземайте със снимки, ние така най-обичаме!  Hug

# 635
  • Варна
Отдавна не съм показвала Кебапчето, днес цял ден изкара на терасата на слънчице Simple Smile

# 636
Момичета, вижте какво намерих току що.

Пищеше пред едно мазе, малък мъж на 30-40 дни. Много ми се иска да му намеря дом, но се притеснявам да не разстройвам Цингарела по никакъв начин в момента. Малко по-назад няколко момичета се включиха, че търсят коте ... ако още четете и ви харесва този мъник, пишете ми. Иначе сигурно ще го занеса обратно, за да не стресирам мойта девойка.

# 637
  • Варна
Олеле, че е сладко, дано да се намери дом за този бонбон Hug

# 638
Fiama Голямо сладурче е това писе! Може да пуснеш обява на стената на
Animal Rescue Sofia
или
Animal Help Varna

Там гледат доста хора и каквото е сладуресто сигурно лесно ще му се намери дом Simple Smile Дори и да не е от София, често се намира транспорт и за други градове в страната.

По-бързо възстановяване на твоята писанка!  Hug

# 639

Майкъл спи сладко Laughing

# 640
На сивия бонбон ще му намерите дом много бързо според мен  Hug И бързо възстановяване на черната ми слабост  Heart Eyes

# 641
Поздрав за почитателите на мъж с котенце (и бонус кученце)  Laughing
(намерих го във фейсбук... но човекът не ми е приятел а виждам снимката, така че предполагам достъпът не е ограничен)

# 642
Върнах се да ви поизчета.

Аsha , много са ти хубави децата. И те през доста премеждия са минали явно, но сега се вижда, че са добре гледани и дебели  Heart Eyes

Емел, надявам се да не ти се налага, но от сърце препоръчвам клиниката, в центъра се намират и се вижда, че това им е призвание, а не просто работа. Цингарела наистина беше много зле като я заведохме и много травмирана, трудна за манипулиране заради всичко, през което мина. Тя беше перфектният пациент, който нямаше страх от нищо, а сега ръмжи и е готова за нападение без дори да я пипнат, но лекарите там са търпеливи. Няма да се уморя да благодаря на Ahasver, че ни насочи към тях!

Икси, видях я и ловкинята Машка, ама на тази снимка Писанчо ми обра точките, та пропуснах сивата гуспоица  Grinning

Кебапчето е прекрасно както винаги.

Прегръдки на всички котаци и благодарности за съпричасността   Hug

А, забравих ... малък данък и от нас.

С нашийника е няколко дни преди операцията. На другата снимка е на трети ден след, опакована е, за да не се ближе. На този ден живна за малко и от вечерта й започнаха мъките с повръщането.

# 643
  • град-държава
Фиама,изключително се радвам,че нещата се развиват благополучно за Цинагрела.Бързо да оздравявате. Hug  bouquet

# 644
  • София
Fiama Бързо оздравяване на хубавицата  Hug
 Дано малкото сладурче да си намери дом, толкова е сладно  Cry

Момичета вие използвали ли сте валерианови възглавнички и как действат на котките  newsm78 Гледах едни клипчета едни се успокояват други лудват, предполагам е индивидуално. Търся нещо за успокоение на малкият. Днес имахме гости, които не са го пипали нито са се опитвали да му направят нещо и той незнам от какво се стресна откара половин час зад фурната, издаваше странни звуци и още къде ли не се кри. Тръгнаха си и се опитвам да го вкарам в хола на топло, но не иска да седи в стаята постоянно се оглежда и е неспокоен, нямам идея какво му стана та му търся нещо за успокоение. Сетих се за въпросните възглавници и се чудя как са направени, понеже магазините при нас ги няма да му направя една такава домашна.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 18:08 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт