Любители на котки - тема 42

• 48 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моите жУвотни май се разбраха Grinning. Цяла събота се преследваха тихичко и наблюдаваха една друга, но в неделя вече Маца великодушно гледаше как мъничкото и опустошава храната в купичката и не се криеше, нито подскачаше като го види. В края на деня когато Маца минаваше край Съни я "целуваше"/според мен си е целувка докосването на нослето с носле, нали?/ и се отдадоха и на преследване и игри дори  Grinning. Е, от време на време мъничкото отнася по някое предупредително шамарче, но е много рядко. Вчера водих децата на рожден ден и три часа бяха самички без да са разделени и днес си ги оставих за цял ден заедно. Дано всичко да е наред като се прибера Laughing.

и какво сега - останах аз само с две котета  Laughing Laughing Laughing
майтап, де.. Кате, радвам се, че са се спогодили  Hug Hug

# 181
  • София
И моят Кьорчо много добре понася присъствието на "малкия навлек". Момичето, което ми помага с чистенето, ми разказа как днес и двамката са се свряли под шалтето в тяхната спалня и са прекарали деня един до друг. Така искам да им се радвам, да ги гушкам, да ги мачкам, без това да ме задушава... Вие си нямате идея какви сте късметлии.

# 182
  • Атлантис, Галактика Пегас
Емел, днес в трамвая четох софийския вестник Анонс, там на 3 страница пишеше за апарат Bicom, дали няма да ти помогне??? newsm78

# 183
  • София
Да, ходих вече на диагностика, но смятам да закупя подобен уред и да се самолекувам. Наистина методът е революционен, но трябва да има някакво поддържащо лечение. Аз днес съм тук, утре съм някъде другаде. Освен това препоръчват избягване на алергените, а аз нямам тази възможност. Нямат и един излекуван пациент с алергия към котки, поради простата причина, че в такава ситуация всеки нормален човек премахва животното, а аз никак не съм нормален такъв.  Mr. Green

Мерси за предложението!  Hug

# 184
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз тестувах малкия преди време, таман бяхме взели Томасчо, та детето първо което пита доктора след като стана време за отчитане на алергените, : "На котки алергичен ли съм???"И отдъхна като чу Не моето момче, на кокошки си алергичен, тоест на пух и перушина.  Mr. Green А през цялото време след нанасяне на алергени в коридора си шепнеше "Дано не котки, дано не котки"  Joy Щото кара постояни алергични трахеити.  Crossing Arms ooooh!

# 185
  • София
Ххххаха, милото.

Аз се тествах в чужбина и направо ми идеше да елиминирам алергена "котки" от пробата, само дето не знаех кой по ред е именно този алерген. Като почнаха да се появяват мехурчета вече се ориентирах, че най-голямото е котковата проба.

Лекарката се опита да ми каже деликатно, че трябва да махна котките. Аз не й позволих да довърши изречението, при което тя продължи: "Като умрат, няма повече котки". Ама ей на, Дундьо си отиде и неговото място в сърцето ми веднага бе запълнено от Джеси.

В края на медеца Кьорчо отива отново при мама и ние оставаме с Джеси, ако не успеем да й намерим дом. Много ще й е скучно на нея, горката, защото аз, поне на този етап, не мога да си позволя да прекарвам дълго време в присъствие на котка.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 22:53 от Емел

# 186
  • Costa Rica
Нямат и един излекуван пациент с алергия към котки, поради простата причина, че в такава ситуация всеки нормален човек премахва животното, а аз никак не съм нормален такъв.  Mr. Green

Ставаме двама Mr. Green
Добре, че моите алергии не са само към котки, та мога да се оправдавам и с домашния прах и химикали Laughing Алергичните трахеити са част от ежедневието, дори не им обръщам внимание.

А в сърцето винаги има място за още една котка.

# 187
Сърцето ми се пълни, като ви чета  Hug

# 188
Добро утро момичета,благодаря за подкрепата.На нашето момиче бе забрала възглавничката на лапичката.Пробиха изтече и биха антибиотик в самата рана.Държа се храбро моят мъж я държа,все едно на мен ми биха инжекция.В сряда сме пак на лекар.

# 189
Здравейте всички!
Скорошно  оздравяване на болните котета  и  алергичните стопани пожелавам  Praynig
Представям ви едно  „котенце”. Wink  Това е Тано – черната  пантера на една позната.  Laughing
А аз си мислех, че гледам котка – някакви си мизерни две кила и половина (то един гювеч не може да се сготви от нея) Mr. Green

# 190
Леле какъв е този гигант?Колко килограма тежи тази пантера?

# 191
Вярно, че на снимката изглежда огромен, но е 8,5 - 9 кг, което също не е малко.
Бездомно коте е, взето е от улицата като много малко  и е отгледан от парче месо до сегашното му внушително телосложение.  Mr. Green

На стопанката  понякога и се налага да пътува  и разказа, как веднъж си оставила ключа на съсед да му сложи храна и вода. Човекът  отключил вратата и влязъл, а Тано  стоял в коридора в очакване на „мама”  и като видял, че не е тя,  така му изсъскал в тъмния коридор и го насмел, че съседът се върнал  да търси подкрепления ...  Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 11:40 от Banshee

# 192
Привет Hug

Днес поостарявам,та почерпете се за мое здраве Heart Eyes

Banshee ,това коте прилича ужасно на нашия Кънчо дето го няма 2 година Confusedмного е хубаво Hugпо-късно ще изнамеря снимка да ви го покажа.

# 193
  • София
Човекът  отключил вратата и влязъл, а Тано  стоял в коридора в очакване на „мама”  и като видял, че не е тя,  така му изсъскал в тъмния коридор и го насмел, че съседът се върнал  да търси подкрепления ...  Mr. Green Laughing

Представих си го и се смях на глас.  Joy

alximika, да си жива и здрава!

В един от първите филми на А. Джоли, тя се развежда със съпруга си и иска той да й даде само едно - огромен рижав котарак, с едно око /другото му е зашито и изглежда наистина зловещо/. Един ден новият приятел на героинята на Джоли влиза в апартамента й, светва тока и се оказва лице в лице с качилия се на един шкаф в антрето котарак, застинал в ужасяваща поза - паст, зъби, око, лапи ... Оня може и да се е изпуснал, но все пак успява да пророни две думи: "Той има само едно око", а мацката отговаря: "Да, така е, но има най-хубавото око на света".

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 13:46 от Емел

# 194
... и се оказва лице в лице с качилия се на един шкаф в антрето котарак, застинал в ужасяваща поза - паст, зъби, око, лапи ...

Това пък ми напомни за  „Сливър” – книгата обаче,  филмът не го помня добре, а и не ми е направил особено впечатление (беше с Шарън Стоун на младини и съответно бяха наблегнали на еротиката предимно) Wink  та там котката - май Фелис се казваше, ако не ме лъже паметта, спасяваше героинята на финала... много драматично. Хубава книга – ще взема да си я препрочета пак.
А който обича криминални трилъри, а е пропуснал по някакви причини Айра Левин – препоръчвам с две ръце и два крака.  Laughing

Alximika, да си жива и здрава ти,  bouquet  а и цялото домочадие! Щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт