Любители на котки - тема 42

• 48 699
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Емел, казваш "възпитавани"...

Точно това имам предвид, че са гледани по един и същи начин, но това не ги е направило еднакви.  Joy

Мисля, че моето влияние се изчерпва до там, че в следствие на моите грижи престават да консумират домашно приготвена храна, дори и консерви. Също така, ако решат, че вратите в къщата трябва да са отворени, то те са отворени. Ако не са отворени, настъпва хаос - търчане, скачане по дръжките, рев. А при майка ситуацията е коренно различна - все едно не са същите животни - спокойствие, скромност, послушание...

ЛМ твърди, че аз катализирам зверовете да беснеят  hahaha hahaha hahaha
когато е той през деня с тях - кротки и послушни.. когато съм аз - гонят се по горните ъгли на стаята  hahaha hahaha
вероятно това се влияе до голяма степен, че той им се кара з акакво ли не, а пък аз съм дооооста по-толерантна.. трябва наистина голяма магария да са напривили, та да им е развикам.. за бой въобще и дума не може да става, най-много перване с пръст по носа "по майчински" .. те и от толкова разбират когато са сгафили..

с качването на масата вече съм се примирила.. Сузи едно време така много й се караха, че се качва на масата и какво? пред нас не го прави, а когато нашите ги няма даже спеше отгоре.. т.е. ефектът от цялото каране е бил нулев.. сега просто не оставям храна на достъпно за тях място.. явно няма друг начин  Peace

Много е умен - винаги е до човека с най-голяма мръвка и най-слабо сърце  Laughing. В момента, в който се изпразни чинията на някой, вече не е интересен и отива при следващия с пълна чиния  hahaha. Освен това никога не краде докато го гледаш  Naughty. Само когато си се разсеял  Joy Joy Joy.

много се смях като си го представих.. ама наистина са големи душевадци  hahaha hahaha hahaha

# 271
 hahaha hahaha hahaha ох разсмяхте ме с последните псотове. Не цитирам, че трябва всичко да вмъкна в цитата.
Да си похваля и аз моето добиче. Никога не посяга на масата.
Той просто не се вълнува от каквато и да е храна. НО държи винаги да има стол и за него като седнем да ядем.  Joy
Замислих се как ли ще съжителства с още един котарак наш Рижо.  newsm78

Ако зависи само от мен още днес ще прибера Данчо. Толкова е чаровен с това петънце на нослето и такъв сериозен поглед има само. Напомня ми поглед на дете, което по някакви причини му се е наложило да съзрее емоционално и да улегне преждевременно.

# 272

Цитат
освен друг път да му омажеш лапата от горната страна  hahaha hahaha hahaha еднакво ще го дразни, но поне няма да оставя следи  Peace

Joyнали не си мислиш,че съм му омазала лапата от долната страна,просто като си тръсне лапата и всичко се разхвърча   Joy

# 273
  • София

Цитат
освен друг път да му омажеш лапата от горната страна  hahaha hahaha hahaha еднакво ще го дразни, но поне няма да оставя следи  Peace

Joyнали не си мислиш,че съм му омазала лапата от долната страна,просто като си тръсне лапата и всичко се разхвърча   Joy

усещам яко надцакване  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ми знам ли, намажи му я на тънък пласт, да не хвърчи  Peace моите говедца много обичат риба и аз така ги прилъгах последния път  Peace

# 274
  • София
Същото се случва и с нас, с тази разлика, че Кьорчо обикаля като гламав с вдигната лапа и издава странни ревливи звуци.

Не хапва и от таблетките трева. Сега само изчаквам да порастне естествената такава и ако не яде от нея, известно време ще му давам само гранули на РК за разграждане на косми, при което сигурно ще напълнее с още 1 килограм.

Banshee, ще ги пратим, но първо трябва да дадем време на майка да се снабди с пистолет /че да се гръмне/. Омръзна й от моите изпълнения. Когато порастнах тя се зарадва, че сама ще си гледам котките ама ей на, придобих алергия и пак тя се налага да ги гледа. А как обичааааа ...

# 275

да покажа нагледно какво е нахална котка, няколко пъти вече в асансьора се усещам, че съм извела 2те деца  Joy ....връщам се да разтоваря косматото разбира се  Rolling Eyes

# 276
Така като ме разплакахте преди няколко страници - сега ме разсмяхте!  Joy Joy Joy
И у нас котките са на свободен режим... само да ме видите как се храня. От едната страна на чинията е Рия, от другата Сода. Някъде около масата е Мо и точи лиги (от което полудявам и се опитвам да го паркирам на неговото легло... ама не с особен успех). Вече съм по-бърза от котките и успявам да парирам устрема им към чинията ми... те са нагли - за тях няма значение дали ще се разсея. Но аз съм по-бърза. И само аз успявам да си спася всичко.

Цитат
освен друг път да му омажеш лапата от горната страна  hahaha hahaha hahaha еднакво ще го дразни, но поне няма да оставя следи  Peace

Joyнали не си мислиш,че съм му омазала лапата от долната страна,просто като си тръсне лапата и всичко се разхвърча   Joy

Герче, аз да нямам такива перипетии си взимам сътрудник. Специализирала съм бутане на хапче в гърлото. Номера е някой да държи лапите на котката, ама много здраво, защото ако се изплъзне си раздрана като перде. След като котката е обездвижена в полуседнала на д-то си поза аз се заемам и отварям устата. После бутам хапчето директно е гърлото и затварям устата. Продължавам да държа устата затворена като масажирам леко гушката, за да предизвикам слюноотделяне и последващо преглъщане. При вет-а заместват последната процедура с впръскване на малко вода от спринцовка. Може на някой да му се стори сложно и мъчително за животинката, но всичко това не продължава повече от 20 секунди. И винаги с успех. Само на малко коте не се наема да го правя, че гърлата са им много тясни и ме страх да не ги нараня. Затова на мойте първото обезпаразитяване е вет.

Томасито  hahaha hahaha hahaha иска и той на разходка  Mr. Green да му намачкотиш пухеното шкемби

# 277
  • Варна
Аз пък малката Миша - имам слабост към момиченца с подобна окраска.

Направо разкошно коте - като картинка Heart Eyes Дано да си е намерило дом миличкото... И Данчо е сладур Hug

Thomasito,
що така го връщаш детето, и то иска разходка Laughing

# 278
  • Атлантис, Галактика Пегас
Емел, ние след съвет в къщи решихме, ако искаш да пробваме да вземеме Джеси при нас. При Томас, като мислем да го кастрираме естествено, тя Джеси още е мъничка и имаме време за кастрация. Ако става, дай да видим Томас как ще приме Джес, само дай да е почивни дни да може да го наблюдава домочадието да не повреди Джес.

# 279
  • София
Наистина ли?  Hug

Мога да ви я доведа утре. Ще се разберем на лични.

Ето и снимки от първия акт на сближаване между галената Джеси и асоциалния Кьорчо:
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20941488 - тази и следващите 5 снимки  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 21:50 от Емел

# 280
Дай събота вечер, че в събота съм на работа цял ден, а мъжо с децата на село до довечерта. В неделя те са вкъщи и ще наблюдават, малкия вече подсакача около снимките на Джес  Mr. Green и вре муцуната на Томас в екрана виж каква приятелка ще ти доведем  Joy

# 281
  • София
Хахаха!
Когато кажете /не, че не ревнах/. Simple Smile

Ще видите как ще внесе неподозирано голямо оживление в къщата ви.

# 282
  • София и Морето от време на време
Емелче, ще завиждаме на Корделия от далече с теб за гушкането и глезенето с Джеската.
Корделче, да пускаш често снимки, че син ми редовно (по 2-3 пъти на ден) идва да пита дали има нови снимки с любимката му.

# 283
  • София и Морето от време на време
...
Ето и снимки от първия акт на сближаване между галената Джеси и асоциалния Кьорчо:
http://emelcho.snimka.bg/animals/djesi.533710.20941488 - тази и следващите 5 снимки  Heart Eyes

Малеееее, каква идилия. Ние сме още далеч от това. Но все пак Кьорчони е живял с друго коте, а наш Чочо - от 1м бебе - с нас, без котки наоколо.

# 284
Хахаха!
Когато кажете /не, че не ревнах/. Simple Smile

Ще видите как ще внесе неподозирано голямо оживление в къщата ви.
Дай в неделя сутринта, или в събота вечер по късно аз съм в Толстой, и в събота се прибирам след 20 30. Цял ден съм дежурна. В неделя съм цял ден пак, но мите мъжлета в къщи, утре съм в къщи цял ден, но ми е страх че в събота Джеси Томас трябва да останат сами.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт