Любители на котки - тема 42

• 48 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
моят лакомник пък току що яде шоколад  Rolling Eyes при това с пълнеж от диня  Shocked Shocked Shocked

даже сега се вре за още.. ей, толкова котки съм гледала, какво ли не са яли, но това с шоколада беше новост за мен  newsm78

# 421
  • Варна
Те ядат, но е много вредно за тях, не му давай повече.
Нашата Кетя също беше много смешна като малка - остроноса, кльощава, мъжът ми казваше, че била грозна и не искаше да я вземаме Crazy Но после поддаде Simple Smile

# 422
  • София

хмм, много странно това.. за кучетата знам, че правят диабет, но за котка с диабет не бях чувала  newsm78 newsm78

пък и той изяде малко.. и предполагам едва ли ще повтори.. подозирам, че го прави по-скоро от любопитство  newsm78 дано, де, че ако трябва и на него шоколад да му купувам, то къде ще му излезе краят  hahaha hahaha hahaha

то не че за хората е полезен шоколада, де  smile3534 ама хайде кажи го на милионите дето пълним гушите на индустрията  fight

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 14:32 от Elitsa_z

# 423

хмм, много странно това.. за кучетата знам, че правят диабет, но за котка с диабет не бях чувала  newsm78 newsm78

то не че за хората е полезен шоколада, де  smile3534 ама хайде кажи го на милионите дето пълним гушите на индустрията  fight
За котките е също толкова вредно сладкото  Naughty. По-принцип те не обичат много сладко. Но винаги има изключения разбира се.

# 424
  • Варна
Привет-мривет на всички !
Както бях споменала в предната тема , в момента си търсим британче . Понеже съм лаик по въпросите , касаещи развъдната дейност на котки , обръщам се към вас за съвет .
Установихме контакт с развъдник , който в момента предлага котенца на доста ниска цена . Предположих , че по-ниската цена идва от по-ниския клас на животното (т.е. не е животно , подходящо за разплод , или за изложби ) . Аз търся т.нар. "котка за душата"  Grinning ... Помислих си , че след като котетата идват от развъдник , произходът им е ясен и издаването на родословие е само една формалност ... За наша изненада , когато , между другото попитахме собственичката на развъдника , дали може да ни даде родословие , тя показа голяма чувствителност и ни каза , че сме били нахални да задаваме такъв въпрос при цена 350-400 лева ...
Въпросът ми е , знаете ли колко струва документ за родословие ? ... Може ли котка без такъв документ да струва 350 лева , а същата котка , с документа да струва 1000 лева ?  newsm78

# 425
  • София и Морето от време на време
Няколко снимки от последния час:

П.П. Танче, много са сладки тия мъници.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 15:30 от TINA.K

# 426
# 427
  • София

аааааа, как обичам кореми на точки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ив също прояви интерес, дойде да ви "подуши"  hahaha

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 16:20 от Elitsa_z

# 428
Ето още снимки от нашето Майкълче. http://denigd.snimka.bg/animals/kote.539859.20993342 сега ми е малко сърдит, защото го изкъпах,  hahahaнахапа ме и легнаха да спят с мъжо Crossing Arms

# 429
Дара тази сутрин е била хванала скорец, който е бил по-голям от нея  ooooh! И не само това, ами си го хапнала..майка ми я намерила цялата в перушина и понечила да ѝ вземе мезето  Laughing Не я е одраскала (нали няма къде да спи довечера иначе  Mr. Green), но я е ударила с лапата, без нокти, така че сега майка ми има синка  Laughing От де сила в това дребно коте... Тя и мишка си беше хванала миналия месец и баща ми ѝ я взе, но отнесе доста ръмжене. Пък изглежда като ангелче, ама не е  Crossing Arms

# 430
  • Атлантис, Галактика Пегас

П.П. Танче, много са сладки тия мъници.
Ох Джеси е толкова голяма сладурана!  Hug

# 431
Пресвета Дева от Гвадалупе,  не съм се разписвала от векове!
Привет, привет.
Горещи поздрави от гореща Чара!

Тя все така не слуша, пасе цветята вкъщи, прави опити за бягства, качи се няколко пъти в крушата на съседа, чака брат ми да се прибере от училище, за да спи в раницата му, бие прахосмукачката, изяде 2 нощни пеперуди, мечтае да оглозга и врабчетата в люляка, сънува отвреме-навреме кошмари и трепетлика с мустаци, счупи си върха на едното зъбче от дивотия, скача над метър във въздуха, прави всичко в косми, напада те в гръб, изяде ми чехлите, къса всеки найлонов плик, който види, яде сладолед, облиза чиния от торта, на косъм беше да набие едно малко коте, което прекрачи територията й, продължава да дреме по гръб, почти не се съпротивлява в банята, но проявява завидни акробатични умения щом се сушим със сешоар, след сушенето ме гледа на кръв, пие само прясна вода, като рови в котешката тоалетна хвърля на 2 метра, има съмнения, че е багаж и редовно се подрежда в куфара ми, а когато има гости вкъщи сякаш тревога проблясва в погледа й тип "ходя кат' насрана".

Имаме напредък - вече не крадем обелки от краставица от кошчето за боклук, но пък за сметка на това посегнахме на храната за кучето! Laughing

# 432
...Тя все така не слуша, пасе цветята вкъщи, прави опити за бягства, качи се няколко пъти в крушата на съседа, чака брат ми да се прибере от училище, за да спи в раницата му, бие прахосмукачката, изяде 2 нощни пеперуди, мечтае да оглозга и врабчетата в люляка, сънува отвреме-навреме кошмари и трепетлика с мустаци, счупи си върха на едното зъбче от дивотия, скача над метър във въздуха, прави всичко в косми, напада те в гръб, изяде ми чехлите, къса всеки найлонов плик, който види, яде сладолед, облиза чиния от торта, на косъм беше да набие едно малко коте, което прекрачи територията й, продължава да дреме по гръб, почти не се съпротивлява в банята, но проявява завидни акробатични умения щом се сушим със сешоар, след сушенето ме гледа на кръв, пие само прясна вода, като рови в котешката тоалетна хвърля на 2 метра, има съмнения, че е багаж и редовно се подрежда в куфара ми, а когато има гости вкъщи сякаш тревога проблясва в погледа й тип "ходя кат' насрана"...

Забрави само да допълниш, че е все така прелестна  Heart Eyes

# 433
Жбрициела  Охх смях се с глас. Хората мегледат малко странно вече. На работа съм понеже в момента. Ама не се сдържах и се смях с глас ( и продължавам де).   rotfImao rotfImao rotfImao
Това е то, мацка с характер. Истинска дама - своенравна и с характер. Но пък толкова сладка и чаровна, че как й се сърди човек.  newsm62

# 434
  • София
Тя все така не слуша, пасе цветята вкъщи, прави опити за бягства, качи се няколко пъти в крушата на съседа, чака брат ми да се прибере от училище, за да спи в раницата му, бие прахосмукачката, изяде 2 нощни пеперуди, мечтае да оглозга и врабчетата в люляка, сънува отвреме-навреме кошмари и трепетлика с мустаци, счупи си върха на едното зъбче от дивотия, скача над метър във въздуха, прави всичко в косми, напада те в гръб, изяде ми чехлите, къса всеки найлонов плик, който види, яде сладолед, облиза чиния от торта, на косъм беше да набие едно малко коте, което прекрачи територията й, продължава да дреме по гръб, почти не се съпротивлява в банята, но проявява завидни акробатични умения щом се сушим със сешоар, след сушенето ме гледа на кръв, пие само прясна вода, като рови в котешката тоалетна хвърля на 2 метра, има съмнения, че е багаж и редовно се подрежда в куфара ми, а когато има гости вкъщи сякаш тревога проблясва в погледа й тип "ходя кат' насрана".
Имаме напредък - вече не крадем обелки от краставица от кошчето за боклук, но пък за сметка на това посегнахме на храната за кучето! Laughing

тази пакостница заслужава мачкане и целуване на косматото коремче до припадък (на човека  hahaha)

Общи условия

Активация на акаунт