Любители на котки - тема 42

• 48 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София и Морето от време на време
...
А Кьорчо...Кьорчо е неузнаваем. Явно пребори депресията и се стресна, че може да се наложи да ме дели с някой друг "натрапник", та реши да промени поведението си. Никога друг път не съм го виждала толкова послушен, толкова гальовен, толкова привързан. Забравихме дните, които прекарваше на гардероба и ме гледаше мръсно, когато исках да го погушкам.
И не на последно място, за пореден път Джесика ми доказа, че когато имам кауза, вярвам в нея и се боря за нея, резултатите не закъсняват. 

Кьорчони за пореден път доказва, че животните схващат някои неща по-бързо от хората  Laughing

Тази Джеска донесе много положителни емоции и на нас и на теб, а сега и на новите си хора ще носи.
Също така и определени мотивации у теб - супер душинката ни. За пореден път много се радвам, че не се поддадох на натиска на околните и да ги изоставя мачонците.

... Ще бъде трудно, ще бъде продължително, но ще го направя.

Не го закодирай, че ще е трудно и дълго, защото така и ще бъде - не се затваряй в рамки. Напротив - вярвай, че ще стане чудо и ще стане много бързо и лесно.

А пък всички ние ще бъдем с теб ментално  и ще те подкрепяме.  Hug

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 00:29 от TINA.K

# 496
Да не е имало нещо тази нощ? Рижко също се събуди много рано и искаше да си играе. На мен така ми се спеше! Wink Аз не обичам сутрин да ставам рано. Обаче рижко вечер си ляга по-рано от нас.
С консервата можем да се преборим.

# 497
Яя, изпуснала съм, Джеси има нов дом, така ли? Отивам да чета.

Asha, добре дошла! Явно много котешко население си отгледала - съветите ти са съвсем професионални! Laughing
Тъкмо щях да вметна:
Имам проблем, т.е. проблеми.
Вторият ми проблем е, че нападна цветята ми!  Опитва се да ги яде?
Котка и цветя  Naughty Кауза пердута! Joy Аз моите ги опаковах с пластмасова мрежа. Помогна донякъде /ама не много/. Харизах им ги - да си ги ядат, ровят, мачкат и каквото там искат.

Пулверизатор с вода - това е истината! Mr. Green

ИКСИиии, давай ги тези дребоси да ги мачкам!!!!!!

# 498
Asha,благодаря  Hug.Рони си има целия арсенал от играчки + играчките на сина ми,така че със сигурност не и е скучно,а става въпрос за характер,възпитателната ни фраза е едно по твърдо "нее",но ще пробвам и с пулверизатора.
Делфина,ако приоритетите ми бяха по важни отдавна да съм и намерила нов дом,а нямаше да искам съвет от вас,незнам защо реши че ще е едно от бездомничетата,но определено няма да позволя да съсипе къщата.Ти позволяваш ли на детето си да прави каквото си поиска?

# 499
  • На небето

Ау много е сладко. Искам да го гушна.  Hug
Ние вчера вечерта бяхме излезли с приятели и докато си говорих с едните другите ми дадоха в ръцете едно котенце да го видя. И на мен само това ми трябваше, толкова беше сладко и красиво, сгуши се в мен и взе да мърка. А аз взех да мрънкам на мъжа ми да си го вземем, но не ми разреши. Предложих го на всички които бяха с нас, но никой не пожела да си го вземе, едните имаха куче, другите две котки, третите не обичали животни  вкъщи.  ooooh! Казах, на мъжа ми, че другия път като минем от там, ако го видя ще го прибера. Аз затова избягвам да гушкам улични котки, после искам да си ги прибера. А мъжа ми предложи ако го искам толкова да изхвърля Мърчо и да взема това коте.  Sad  Нямало сме да правим коткарник в къщи, то вярно, че е тясно и за една котка, ама беше толкова сладко бебче. Беше толкова красиво, като нарисувано.

# 500
  • София

Ау много е сладко. Искам да го гушна.  Hug
Ние вчера вечерта бяхме излезли с приятели и докато си говорих с едните другите ми дадоха в ръцете едно котенце да го видя. И на мен само това ми трябваше, толкова беше сладко и красиво, сгуши се в мен и взе да мърка. А аз взех да мрънкам на мъжа ми да си го вземем, но не ми разреши. Предложих го на всички които бяха с нас, но никой не пожела да си го вземе, едните имаха куче, другите две котки, третите не обичали животни  вкъщи.  ooooh! Казах, на мъжа ми, че другия път като минем от там, ако го видя ще го прибера. Аз затова избягвам да гушкам улични котки, после искам да си ги прибера. А мъжа ми предложи ако го искам толкова да изхвърля Мърчо и да взема това коте.  Sad  Нямало сме да правим коткарник в къщи, то вярно, че е тясно и за една котка, ама беше толкова сладко бебче. Беше толкова красиво, като нарисувано.
ми като му е тясно на мъжа ти, изгони него  newsm48 newsm48 newsm48

# 501
  • На небето
Elitsa_z това е идея, ама като се замисля, в къщи няма да има къде да се стъпи от животни. А няма и да е лошо, ако му е тясно да ни вземе по голямо жилище, като къща с голям двор (да има място за животните  Twisted Evil) тъкмо ще има стимул за работа.  hahaha

# 502
  • София
Elitsa_z това е идея, ама като се замисля, в къщи няма да има къде да се стъпи от животни. А няма и да е лошо, ако му е тясно да ни вземе по голямо жилище, като къща с голям двор (да има място за животните  Twisted Evil) тъкмо ще има стимул за работа.  hahaha

шегичка, де  Blush но ми харесва и твоята гледна точка - да го стимулираш да работи повече  Hug

като каза няма къде да се стъпи, аз снощи за едната бройка не се пребих заради госпожицата.. така ми се омота в краката, че за да не я настъпя за секунди направих някакво странно претъркалване през масата и накрая се озовах на пода  Shocked Shocked и аз не разбрах как точно стана, но котето май се изплаши повече от мен  Laughing ни двете сме живи и здрави, де, само с уплах се разминахме  Blush

# 503
  • София
Много се радвам, че Джесика си има нов дом  Heart Eyes
Емел Надявам се искрено да се пребориш с алергията  Hug

Вчера като гледах клипчетата с осиновяването се сетих за една стара случка. Намираме с моя приятел едно малко котенце на улицата и го прибираме. Тогава бяхме с Тоби само, като първата вечер само го дебнеше да го шамари, а то милото голямо колкото главата на нашият.
На вторият ден малчо не иска да се гуши само по Тоби върви, той го разнася от стая в стая като го е хванал за врата както майките носят малките в устата си Crazy Имаше опит да си играят ама нашият като го плясне с лапата онова заминаваше няколко метра настрани и започваше едно пищене, абе ужас. Намерихме му бързо дом на мъника.
Шерко пък като беше малък майка му го хващаше не за врата , а за дупето понеже беше огромно.

# 504
  • На небето
....................
като каза няма къде да се стъпи, аз снощи за едната бройка не се пребих заради госпожицата.. така ми се омота в краката, че за да не я настъпя за секунди направих някакво странно претъркалване през масата и накрая се озовах на пода  Shocked Shocked и аз не разбрах как точно стана, но котето май се изплаши повече от мен  Laughing ни двете сме живи и здрави, де, само с уплах се разминахме  Blush

Много ми е познато това, Мърчо като беше малък нали е сив, а и плочките в дневната ми също са в сиво-черен нюанс, редовно се спъвах отгоре му. Той имаше навика все в краката ми да се вре. Сега е по голям и се забелязва, но понякога пак се спъвам в него. Мия си спокойно чиниите, а той седнал до крака ми и аз като пристъпя назад и той пропищява, че съм настъпила я опашката я нещо друго.  ooooh!

...............
Шерко пък като беше малък майка му го хващаше не за врата , а за дупето понеже беше огромно.

hahaha

# 505
  • София
Благодаря за подкрепата, момичета, и за топлите думи за Джес - малкото голямо съкровище.

Отдавна темата не е отивала на втора страница - явно всеки се е сгушил при пухчовците си и го мързи да сподели колко му е уютно в този неприятен есенен ден.

Хайде, похвалете се, по възможност със снимков материал.  Grinning

dessitto, много сладка история.

Предложенията за подхода по отношение на мъжете, на които им е тясно, ми хареса безкрайно много.

И тъй като сте отворили тема за тапети и цветя - моите котаци като бебета унищожиха тапетите на цяла една къща. След една определена възраст мирясаха.
Трябва да ви снимам на какво приличат цветята след едно кратко съжителство с Джеси. Спасих само трилистника, защото го изкарах на площадката пред вратата.  Joy По цялл ден съм на работа, не е възможно да осъществявам котрол, ако това е въобще възможно.

# 506
...Отдавна темата не е отивала на втора страница - явно всеки се е сгушил при пухчовците си и го мързи да сподели колко му е уютно в този неприятен есенен ден...

Това е близо до представите ми за прекрасен ден, но за съжаление отдавна не ми се е случвало през деня  Confused
Къде спят вашите юнаци през ноща? Моите се завиват при нас, под завивките- още от септември са започнали  Crazy Големият и малкият при нас- дамата, при каката- не знам защо така са се разпределили. Мишо задължително трябва да спи от дясната ми страна, ако през ноща реша да се обърна, трябва и него да местя, иначе моментално получавам зъби и то не на шега  Twisted Evil Вечер, ако се забавя с оправянето на леглото, получавам недвусмислено подканяне- отива към спалнята и мяука специфично- викащо "Ма-мау" Mr. Green, няколко пъти така, докато се сетя какво се иска от мен.

Джесика явно се чувства прекрасно при новите мама и кака  Heart Eyes

Деси  Heart Eyes Много мила история с Тоби. Душичко, явно му се е проявил бащински инстинкт  Mr. Green А Шерко само едно котенце ли беше?

# 507
  • София
Елиас, две котенца се родиха, но едното не оживя роди се мъртво  Cry. То и затова ние гледахме Шерко като писано яйчице. Първата работа след като се прибереш вкъщи беше да се види бебока. Иначе Тоби не се е опитвал да носи собствения си син, предполагам понеже беше много дебел пък и зверски хапеше. Иначе обичаха да се гушкат да спят.

И една друга случка се сетих от детството ми. Имахме котка, която живееше на двора и се прибираше само да яде и да ми донесе някой друг подарък като пор на прозореца ми понякога Sick Гледахме и едно мъжко куче вътре в къщата дребно и къдраво. И котката надула корема роди едно малко сладурче на терасата ни, на която пускаме и кучето. Та по цял ден скитнята я няма и кучето стоеше на пост да гледа и да пази котенцето. Бая присърце се беше заел със задачата, докато котката не се върнеше не се прибираше вътре.

# 508
  • София
Хайде, похвалете се, по възможност със снимков материал.  Grinning

Изпълнявам  Wink. Един сладур от породата "Анадолска превъзходна" и то в мъжка прегръдка  Grinning:

Ох, влюбих се в котето, което подхвърлиха на балкона на Lady-B. Много е красиво и пухкаво! Heart Eyes

# 509
  • In a surreal moment!
хихи..много сладка таз анадолска жълтурка

къде го видя пухчето

искам и аз

Общи условия

Активация на акаунт