Любители на котки - тема 42

• 48 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Утре сутринта сме пак там. Слагат я на системи и й дават медикаменти, образуващи филм в стомаха, за да не се дразни, Деган срещу повръщането, антибиотик. Към 10.30 трябва да й влея антибиотик в абоката, дано да се справя успешно. Крайната мярка е оперативно, но силно се надяват и правят всичко възможно да не се стига до там.

Сега се е размазала пред печката и спи милата.

# 586
  • град-държава
Фиама,много се радвам за Цингарелчето.  Hug
Успешно възтановяване.  bouquet

# 587
  • In a surreal moment!
Цункай я по челцето от мен - смело момиче е Цингарелка, дано да издържи на болките и да се оправи!!! Стискаме палци!

# 588
  • София и Морето от време на време
Радвам се за Цингарелче - ще издържи момичето и ще се оправи!!!

Много прегръдки и целувки от мен.

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 589
  • Sofia
Джеската ще я назначим за интериорен специалист вече...

На първо време ме посъветва да разкарам цветята от дневната.
Явно не и допада и десена на възглавничките по столовете, защото упорито ги маха в момента, в който ги сложа.
Определено има претенции и по разположението на малките килимчета пред вратата на банята и балкона...

Какво да се прави - коте с вкус!

# 590
  • Sofia
Fiama, стискам палци за Цингарела да се оправи скоро, че нейното мъчение е и ваше.

# 591
  bouquet Здравейте! Отдавна не бях влизала при вас и доста съм пропуснала. Много пухкава красота се е събрала тук. Целувки на старите и новите писанковци lovekiss

# 592
  • Варна
Много положителна енергия за Цингарелчето thumbsup

Маймунтузу,
Мамин и Бебин са много сладки и шарени, добре дошли в най-хубавата тема Hug

# 593
  • София и Морето от време на време
Джеската ще я назначим за интериорен специалист вече...

На първо време ме посъветва да разкарам цветята от дневната.
Явно не и допада и десена на възглавничките по столовете, защото упорито ги маха в момента, в който ги сложа.
Определено има претенции и по разположението на малките килимчета пред вратата на банята и балкона...

Какво да се прави - коте с вкус!

Тари, ще ставате май бизнес-екип с Джеската  Joy

Мдааа, това с котка и цветя ... Преди години имахме драцена, подарък от приятелка - Чочо я опасе.
За възглавничките - нямам идея, но за килимчетата - възможно е да си остри ноктите на тях. У нас е така. В предния апартамент Чочо съдра холната гарнитура, и чак след това прояви интерес да си остри ноктите по килимчитата. Сега чувам и Мърчо, че ги ползва.
Друго, което се случва у нас - тича и се пързаля върху килимчето. Също и играе и се увива в него.

Много различно поведение показва Джеси и при Емел и сега при вас от това, което аз съм виждала - тук по цял ден играеха с Мърчо - гонитби, боричкане ...  и спане.

Добре дошли на новите стопани и писани.  Hug

# 594
Стискам палци за Цингарелка!
Да покажа котките, дето си ги храня.

# 595
  • на брега на морето
Мамини котешки душички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Имам добро предчувствие за Цинги, не ми излиза от ума, слънчице златно.

# 596
Малко "данък" Laughing:
Стууууд!!! Айде пускайте парното, бе хора!!!

На мама грозилището спинка.

Ман-джа!Ман-джа!

Fiama, бързо да се оправя Цинги, милата!

Маймунтузу, добре дошли на костенурковите!

Котана, много са мили тези "предблоковите", особено тигърчето Heart Eyes!  Аз имам 10-тина такива /броят варира много напролет и наесен Mr. Green/. Вчера, обаче, най-прекрасната ми дворна котана загина безславно. Кучета май са били... Cry Cry Сега натяквам на мъжа ми, че отказа да я приберем, а той, клетия, е яко гузен. Ама какво да правиш, не мога да ги прибера всичките 20. То и да ги прибера, винаги ще има още...

# 597
Вижте на какво попаднах току що:

http://www.peta.org/features/professional-laboratory-and-research-services.aspx

А за неанглоговорящите, съответната тема в клюкарника:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532468.0;all

Уви, приключвам с Виши и Лореал.

# 598
Много са ми смешни завитите котки Grinning  особено, като си легнат като човечета

У нас студа е кучешки направо и двете ми госпойци много държат да спят при нас в леглото, малката даже и под одеалото. Проблемът е, че в момента временно ползваме единично легло, в което и двамата с приятеля ми едвам се събираме, какво остава за още 2 седемкилограмови жуотни  Crazy  Амааа, как да им откажеш - спим си в разни изкилифинчени пози, пък те не предявяват претенции, ако получат насън по някой неволен ритник, щото някой от нас е имал наглостта да си опъне краката...

# 599

У нас студа е кучешки направо и двете ми госпойци много държат да спят при нас в леглото, малката даже и под одеалото. Проблемът е, че в момента временно ползваме единично легло, в което и двамата с приятеля ми едвам се събираме, какво остава за още 2 седемкилограмови жуотни  Crazy  Амааа, как да им откажеш - спим си в разни изкилифинчени пози, пък те не предявяват претенции, ако получат насън по някой неволен ритник, щото някой от нас е имал наглостта да си опъне краката...

Не се притеснявай и огромно да е леглото те пак отгоре ви ще се навират и пак ще ви тясно.  hahaha Аз го казвам от опит, моето легло е 120/190 и за нас двамата никога няма място но пък виж за добичето ... той все отгоре ни и кто затисне тая завивка все едно че тежи 10 кила а не само някакви си едва едва 4.  hahaha hahaha hahaha

kotkovo  не се бях замисляла до сега върху този проблем. Истината е че аз не вярвам много на това, оето пише на етикетите. Основно си купувам козметика за коса от орифлейм, не ползвам кремове. Много рядко. До колкото знам Орифлейм не правят тестове върху животни. Но до колко е достоверно това, което пише е друг въпрос.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 16:20 от kokoshinkata

Общи условия

Активация на акаунт