ние бяхме 3-4 дни в истанбул. не беше зле, но надали ще повторя скоро. дадох си сметка, че има супер много места, които вече съм посетила, но на които бих искала пак да се върна. истанбул не е от тях. много кирливо усещане имах през цялото време - непрекъснато си бършех ръцете и много, много се дразнех от потриването на хората в мен и изобщо, от блъсканиците, от погледите - то даже не погледи, а чиста проба вторачване си беше. някак пре-северняк съм по душевност и искрено имам нужда от минималните 80 сантиметра радиус лично пространство. тая разходка аз лично приемам за експириънс, а експириънсът никога не е лош, ако завършва добре. ето снимки и леки коментарчета, ама на ангийски, че ги пиша за другарчетата: http://www.facebook.com/album.php?fbid=1782667538280&id=1587 … 376&aid=95396
и отивам да спя, че тая нощ пътувахме към софия и имам 3 часа сън. в допълнение, цял ден се трудих за насъщния, а и камбата е у нас с варицела и кашлица. той се оправя впрочем, но чакам петранчето да се ошари тоже;