Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 30 156
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
браво за постите. разбирам чудесно същността им, но аз никак не мога да се смиря чак до там. гледачката ни е много вярваща и спазва всякога всички поси, та даже си налага свои си лични ограничения - не яде дори пържени картофи, защото това й била любимата храна, а нали постът означава точно лишаване от любими неща; тя даже без олио кара, ама това е друга бира  Wink при всички случаи адмирирам всяка подобна проява на ограничение и смирение - твърде пищно живеем и имаме нужда от подрязване на удоволствията и приземяване към същността на нещата - в края на краищата функцията на храната е да подържа живота, а не да се превръща в гурманска самоцел (както аз обичам хехе).

ние бяхме 3-4 дни в истанбул. не беше зле, но надали ще повторя скоро. дадох си сметка, че има супер много места, които вече съм посетила, но на които бих искала пак да се върна. истанбул не е от тях. много кирливо усещане имах през цялото време - непрекъснато си бършех ръцете и много, много се дразнех от потриването на хората в мен и изобщо, от блъсканиците, от погледите - то даже не погледи, а чиста проба вторачване си беше. някак пре-северняк съм по душевност и искрено имам нужда от минималните 80 сантиметра радиус лично пространство. тая разходка аз лично приемам за експириънс, а експириънсът никога не е лош, ако завършва добре. ето снимки и леки коментарчета, ама на ангийски, че ги пиша за другарчетата: http://www.facebook.com/album.php?fbid=1782667538280&id=1587 … 376&aid=95396
и отивам да спя, че тая нощ пътувахме към софия и имам 3 часа сън. в допълнение, цял ден се трудих за насъщния, а и камбата е у нас с варицела и кашлица. той се оправя впрочем, но чакам петранчето да се ошари тоже;

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 22:17 от маик

# 631
ееее - честита варицела, бързо и леко да свършва Hug

# 632
  • Варна
Ние поне вече си минахме от реда с варицелата, оххх ooooh!
Леко да я минават децата  bouquet

# 633
мира пупу добре я изкара миналата пролет, но аз... направо кошмар беше ooooh!

# 634
  • Варна
Здравейте! Много кофти времето последно време, едно мрачно и потискащо и в комбинация с пролетна умора, ммм муцка Sunglasses
Преди след градина се моткахме навън и някак минаваше времето, а последно време от градина , в къщи. То с тези калища, всичко мокро и мръсно, никак не е приятно за навън. В детски кътове избягвам да ходим, че болно и здраво без контрол са наедно, и някак пак не ми допада тази идея Mr. Green Дано скоро слънчо изгрее трайно.
Мирела само за плаж говори, чака да пекне слънце и е  готова да ходи вече Mr. Green
Иначе онзи ден се разходихме до плажа, и ми замириса едно хубаво на моренце...., ох, замечтах се, ама и това не е далеч.  Party Laughing
По Великден сме запазили къща в Еленския балкан, та там ще сме по празниците, дано се раззелени всичко и бъде хубаво време Heart Eyes
До скоро! Ама и други драснете някой ред тук, че иначе на чат го обърнахме с Ниночка Simple Smile Mr. Green

# 635
надписи върху опаковки... Laughing

Чатете, чатете, да има какво да четем!  Laughing

Румка, така ти завиждам за плажа, искаааааам и ааааз!!!
Иначе за лошото време, има дни в които така ми се иска да вали, че да не се чувствам гузна, че не съм се спретнала за разходка. Днес е един такъв ден.  Embarassed

# 636
  • Варна
Иначе за лошото време, има дни в които така ми се иска да вали, че да не се чувствам гузна, че не съм се спретнала за разходка. Днес е един такъв ден.  Embarassed
хаха да, идва и един такъв момент, но то сега тепърва се започва с разходките Hug

# 637
...аз се спретнах все пак, пък макар и за кратко. След малко ще дойде време за следобедната, а татко им днес ще си дойде по-рано, та ще съм с подкрепление!  Mr. Green

# 638
Ние както пишем скоростно, следващата година пак ще сме с есенно заглавие.  Laughing

# 639
  • Варна
Така ще стане май Mr. Green

Приспахме децата вече и е  мирна и спокойна къща.
Тук един студ е сковал, ще кажеш че зимата идва, а не пролет. Студено, мрачно и не е спряло да вали цяла нощ. И така винаги в почивката се пада, а ние нали не сме във Варна през нея, няма Мол или детски кът, навън не става и са принудени децата да  стоят и дивеят у дома. Кофти работа.
Вчера с мъжа ми ходихме да си купуваме нови модели слънчеви очила. Предприятието му отпускат пари за очила, накрая той не си взе, аз го одрусах 190лв. Crazy,  а Мирела намаза с едни от 50лв.. 
На мен лично много ми се виждат за нейните години, но поне зная , че са качествени, а и хората щом дават пари, не се замислихме много. Голяма е кипра сега, само си ги кътка и не дава никой да й ги пипа
Аз пък тези дни , по молба на госпожите от групата, правих блог на децата. Стана сполучлив, чак аз си го харесах Blush Mr. Green
 http://sin4ec2007agrupa.blogspot.com/
Ще се организира в градината Великденски базар, и се налага да мисля идеи и затова. Приемам такива. Засега съм се спряла на великденски кутии за Великден, каквато правих преди година някъде за вкъщи: http://rumka.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
Искам обаче да разнообразя и с други идейки. Вие организирате ли такива неща в градините?
Нашите все нещо подобно правят. Имахме Коледен Базар, продавахме, купувахме и с парите дарихме половината за изграждането на физкултурен салон в градината , а с другите почерпихме децата на пролетното тържество. Party
Ох, улях се днес... Embarassed

# 640
Аз само поглеждам от време на време, но нямам много за споделяне освен лошия период при Мила- продължава и се влошава, но слънцето ме зареди с търпение, ще видим до кога Rolling Eyes
Румка, това, което правите е похвално  Peace, не виждам как да го приложим в нашата градина примерно- ние не комуникираме с учителките камо ли с другите родители, освен касиерката, която от време на време събира за нещо парички.
Днес определено не ми е ден, но ще се оправям да излизаме с маненкото Laughing

# 641
  • Перник
Здравейте  Simple Smile
Руми, хвърлих един поглед на блога и великденската кутия - страхотни, а като гледах снимките на дечицата чак съжалих, че моето не ходи на градина  Embarassed

Майче, нали искаше шарка - ето ти сега шарка. Дано бързо и леко я изкарат децата  Praynig

Мамамила, дано лошия период на Мила да свърши най-после  Praynig

Ние с Калоян бяхме болни миналат седмица. Той за малко да направи пневмония, но изпи 2 антибиотика и вече е ОК.

# 642
Добро утро!  Grinning
Ние вчера направихме една дъъъъъъъъъълга разходка - особено аз. Сутринта Емо ни остави в зоологическата градина, обикаляхме до следобеда, а накрая се спретнах и ги прибрах пеша до Борово.  Crazy Голямо ходене беше. Мила я бутнах в количката при Борче. В Южния парк се спряхме за едно бързо цокане и после с бодра крачка (само аз) при мама.  Имам лек загар на лицето.
Мила от превъзбуда през нощта се събуди с рев, че иска навън. Баща й беше готов да я облече и да се разхождат - това някъде около 3-4ч. Добре, че детето ми е по-разумно!  hahaha
След дълъг стаж на пълзене, Борче проходи. bowuu Пропълзя на 6м и половина, отначало се влачеше по корем, докато накрая вече можеше и да танцува, достигна невиждани от мен висоти в тоз занаят, явно вече нямаше какво да измисли повече и реши да проходи.  Heart Eyes
Днес ме чака велико чистене. Не разбирам, как така, като вчера ни е нямало цял ден, прибрахме се със спящи деца, аз също се трупирах скоростно, а къщата е на вили на могили!?!? Все едно някой идва да цапа докато ни няма.  Mr. Green

Мая, какво става с Миличка?

Слънчев ден от мен!  Hug

пп: ей, тая реклама ми е много гадна  Sick 1.отлепи,2.оближи...

# 643
светле - дааа, исках, така е. камен вече мина, при това леко беше, но петра така и не е прихванала все още. ще чакам още седмица, барем се разболее, и ако не - направо кръвен тест ще й правя, за да мирясам - може да се окаже, че вече е изкарала варицелата с 1 пъпка някъде в косата, а аз така и не съм разбрала;

кутията е много хубава! аз бих направила великенски сладки или меденки с великденски мотиви. това най-го умея, та затова Simple Smile
блогът също е много хуабав. само да кажа, че брат ми махна блога на сина си, защото почнаха да го лайкват разни съвсем непознати хора и цялата работа стана много подозрителна  Rolling Eyes

аз получих доста и пищни поръчки, така че съм се зариала в букви. не се оплаквам изобщо -да имаш работа не е тема за оплакване в моите очи, хеле пък като не е ялова и ще донесе съответното цифрово равенство  Wink айде, връщам се на стр. 17 от 119, че срокът ми е до утре;

# 644
  • Варна
Упорита ще да е Петра, щом не е прихванала до сега. Обикновено едното разболее ли се, другото почти на 98%, но явно и тези 2% са си от значение. Не мисля, че може да я изкара без да разбереш, малко или много поне промяна в настроението ще има, а и не се ли е чесала повечко някъде Mr. Green Аз като зная колко тежко я караха и двете моите, направо се радвам на дечица , които не усещат като се ошарят. Да минава пък...

Общи условия

Активация на акаунт