Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 771
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
ето ме и мен, днес ми е последен ден от режима, утре ще започна захранването с ангелска супа. Днес обаче за първи път от както съм на режима ме боли главата, а свалените кг. са пак същите 6 кг. Често казано очаквах повече да сваля, но и на това съм доволна. Имам да сваляв още 4 кг., но това ще стане явно със следващият режим, който ще го правя през февруари. Аз мисля след като се захраня 10 дни, да направя и един 3 дневе детокс по пълнолунието.  Peace

# 76
  • София
Аз не знам някой да е отслабнал повече от 6 кг. за десет дни на житен режим.

# 77
Аз не знам някой да е отслабнал повече от 6 кг. за десет дни на житен режим.
а аз не вярвам, че полезно да се отслабне с повече...

# 78
# 79
да, прави сте, но аз казах, че и на това съм доволна. Но сега идва трудната част - захранването, и по възможност запазването на свалените кг.  Peace

# 80
Ето и при мен равносметката - килцата минус 4,6 кг!

# 81
Здравейте житенки, на удържалите до края режима -  Hug и  bouquet; за останалите успех при следващия. Аз да рапортувам:  минус 5 кила. Да Ви кажа че това си е цяло постижение за мен.
Мисля да се пробвам да го повторя и този месец. Минах го много леко целия период, при положение че имам вълчи апетит за сладко. Този път обаче / до като траеше режима, а и сега / не беше така. Желая Ви на всички весел и приятен ден.

# 82
  • София
Момичета  Hug , как върви захранването при вас? Аз все още удържам свалените килца с ангелската супичка.

# 83
    Браво на всички удържали  bouquet Hug
Аз този път нещо обърках нещата Embarassed , затова искам да попитам кога започва режима този месец. От сега започвам да се настройвам дано другия път да не се червя newsm78

# 84
Здравейте житенки Hug
За мен режима приключи доста по рано от предвиденото. Бях на режима 5 дена и 5 дена след това захранване. За цялото това време свалих 3 кг. и успях да ги задържа. Браво на всички за добрите резултати.  bouquet

# 85
  • София
Още съм на захранване. Задържам свалените килограми, дори съм смъкнала още 0,7 кг. Много съм доволна, дано да успея да удържа фронта. Момичета, след захранването се чудя какъв де е режима ми на ядене, давайте идеи.

# 86
  • София
Браво, житенки!  Hug
Чудесни резултати!  smile3501
violetkatana  Hug помисли за собствен режим. Аз вече 5-6 мес. задържам постигнатото, но прилагам един "трик" - обедното хранене /елда/ за да не си позволявам изкушения. Ако тръгна да хапвам на обяд нормално, то много често вечерта също правя едно свободно хранене и положението става лошо. А така имам едно хранене, в което почти не се ограничавам и затова навярно задържам.

# 87
Момичета  помогнете, на предишната страница имам един пост с големи празни полета. Исках да сложа цитат, но явно не съм се справила. Сега искам да го оправя, НО.... ПАК не мога да се справя. Срам не срам ....... покажете или модератора да го изтрие. Благодаря за помоща.

# 88
Ей, хораааа, как сте? Hug
Hова тема си имаме. Браво!
Сигурно ме забравихте вече... като не съм писала от сто години.
Аз имах проблемче, ако си спомняте... Правиха ми операция. Сега не мога да дъвча твърда храна и трябва да мина на друг режим. Мисля за плодова диета, като консумирам по-меки плодове или да ги пасирам, правя на сок и пр. А докато мисля какъв режим да прилагам, неусетно отслабнах с няколко килограма, щото в началото нищо не можех да ям, сега съм на сокчета и с други думи - всяко зло за добро. Laughing Laughing Laughing

А в болницата гледам един мъж си похапва житце. Питам го какво яде, макар да знам какво ще отговори. Аааа, вика, спазвам житен режим на Учителя Дънов. Заговорихме се. Каза, че отслабвал по 6 килограма всеки път. (за да се включа в дискусията ви, де).

Поздравления за резултатите! Не се отказвайте!  bouquet

sem22, вероятно времето, в което можеш да редактираш пост, е изтекло. Остави го така! Голяма работа! Simple Smile
Или се обърни към модератор!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 13:43 от Kuki Buki

# 89
  • СОФИЯ
sem22 преди малко ти пуснах лично съобщение, защото ме притесни с това което се случва.Надявам се,че си ходила на лекар вече, тъй като съобщението ти е със стара дата?

Общи условия

Активация на акаунт