Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 374
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте житенки, сутринта кантарът показа - 5,1 кг. Това е третият ми режим и за първи път свалям толкова килограми, въпреки че спазвам режима еднакво всеки път. Надявам се да издържа до петък, когато на обяд ще си хапна ангелска супичка. Проблемът при мен е че след захранването си връщам доста килограми, а иначе внимавам какво и колко ям.
Peace Grinning Бравос!! Стискам ти палци Wink
А дали е нормлано като се яде нещо силно прилошаване? Снощи хапнах и уж внимавах с количествата(дори съм убедена, че като количество не съм прекалила)-цяла нощ ми беше лошо...за разтр. мисля, че е нормално, но преди малко хапнах- малка закуска тип бутерка- не е мазна, не е тежка, не е никак голяма(а съм се събудила в 4 часа и вече имах огромна нужда от малко по калорийна храна) и ми стана толкова лошо, че за малко да повърна и никак не съм убедена, че ми се размина....извинявайте за подробния разказ, но незнам дали това е нормално , ако не е да търся причината newsm78 newsm78

# 61
  • София
От бутерката ти се е доповръщало. Спазвала си пет дни житния режим, след това трябва пет дни да се захранваш, като постепенно вкарваш нови храни, докато организма ти привикне. Първите дни след режима се хапват варени картофи и моркови.

# 62
Ok, благодаря за отговора- като се събудих след обед хапнах 4-5 лъжички ориз(печен и само с малко сухи подправки, без нищо др. в него) и тоя път вс. беше както трябва, мисля и вечерта да хапна малко ориз, че и снощи пак ядох ориз и вече съм го хапвала 2 пъти него.Аз четох за захранването с ангелската супа и ми се искаше такава да си направя снощи, но имахме гости и не  можах

# 63
Опитайте се да разберете ,че по време на режима трябва да сте малко егоисти и трябва да мислите за себе си.Не правете компромиси със захранването/може да има различни причини/,защото можете да си навредите.Още повече ,когато ядете храни ,които не са приготвени от вас.

# 64
ехо момичета тук ли сте? Аз продължавам режима, има ли още някой който да го изкара до край?

# 65
  • София
И аз продължавам с режима. Остават още два дни до края. С този режим се чувствам отлично.

# 66
И аз продължавам докрая.Макар че такива вкусотии готвих на съпруга, но се удържах, малко остана ще издържа!

# 67
да, още два дни, но а ще се захраня чак в събота на 11тият ден, неискам да бързам със захранването, защото резултата който постигнах е страхотен до момента и искам така да си остане, от 64 кг. на 58 кг.  Peace

# 68
Уау, май не съм ви следила доста дълго време щом сте изписали вече половин тема  Joy
Аз започвам да се настройвам за режима в края на месеца. Мисля, че ще се отрази добре на организма преди зимата! И после чак февруари съм намислила, пък да видим.

# 69

Здравейте житенки, аз съм четвъртата до края. Захранване на 11 - събота с ангелска супа. До сега  свалени кг 4,5 Случи се нещо вчера сутринта, което искам да споделя с Вас. От няколко месеца имах болка в лявото подребрие при продължително седене /в свито положение - писане, работа с компютър и т.н./ . Областта на далака. Но понеже далака никога не боли, решението беше че имам проблем с дебелото черво - там където прави втория завой и обикновено се появават доста проблеми. Вчера около 6,30 сутринта усетих много силни болки в тази област - сякаш някой минаваше с нож и ме разрязваше. Резултат - виене на свят, изпотяване, разтройство с много тъмен цвят и кръв - моля да бъда извинена за обясненията. След това ми се наложи целия след обяд да седя на компютъра и НЯМАХ БОЛКА. Пиша всичко това защото и друг може да има такива проблеми /хемороиди например/. За мен това си беше чисто изчистване на дебелото черво. Но може би има и друго обяснение - вие ще кажете.  newsm78 Желая Ви всичко добро и весел ден. 

# 70
sem22 , редактирай си поста, че преди мнението ти излиза дългоооо празно поле
Аз исках да споделя, че вчерашния ден ми беше зеленчуков..и от снощи ми е толкова лошо, тая сутрин едва станах и като хапнах нещо малко по-стабилно(сладко, каквото аз иначе почтни не ям) и се пооправих...мъжът ми ми мери кръвното и не беше от него??? newsm78 Отдавам го на предстоящата ми МЦ и др. път смятам да направя диетата във време по-далече от нея, че като че ли тя ми обърка много неща Sad

# 71
и аз съм тук, остана още 1 ден и в събота ще си хапна вкусна ангелска супа  Peace
Направо немога да повярвам, че издържах. За първи път я правя тази диета и ми мина страшно леко, даже не я усетих  Hug

# 72
  • София
Днес си нося за обяд варени картофки. Това е най-успешният ми режим, дано да задържа постигнатите резултати.

# 73
  • София
violetkatana, ice поздравления за резу;лтатите:) дано ги задържите-е ще има качено поне 1кг, но това е неминуемо и съвсем в реда на нащата.Внимавайте със захранването и не го пропускайте, много е важно.
sem22 дано неразположенията ти минат и всичко да е наред

аз този път съвсем се провалих, издържах само 3 дни, но не защото не се чувствах добре от режима, а защото ежедневието ми беше крайно напрегнато и интензивно, налагаше се да замествам една колежка и бях на работа от 7 до 7, просто се чувствах като парцал и прекратих.
замислила съм сега да го започна, знам че не е подходящ момент, но съм се настроила и смятам да издържа поне 5 дни, за да изчистя малко организма си.
Освен това и при мен, както при едно от другите момичета се появи /МЦ/ , което на мен също ми оказва допълнително негативно влияние:)
сега съм мотивирана, няма пречки и смятам да се отдам на житуване:)

# 74
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Браво на всички за страхотните резултати! Някои са направо зашеметяващи!  bouquet
Аз, както винаги напоследък, си стоя на едно място - 2 нагоре, 2 надолу... И този път се получи така. Но важното е, че от месеци това е така и нямам тенденция в движение нагоре! Което пък не ми се е случило от години. Остават още 2 килца до желания финал, но явно ще го отложа за следващия режим. Накрай става най-трудно и усещам съпротива и в организма си.
Пожелавам успешно захранване, вкарвайте новите храни по малко и постепенно.
При всяко положение ще има поне 1-1.5 кг върнати нагоре, но това е нормално!
Хубав ден и уикенд!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт