Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 865
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
А житото с чаени или супени лъжици се мери?  Laughing Laughing Laughing

# 196
Здравейте момичета!
Дотук съм на 2 ябълки и една купичка жито!Това жито явно действа много отводняващо,щото много често съм в малката стаичка.
Вики,10 супени лъжици мисля,че са 100 гр.или това е половин чаена чаша  bouquet

# 197
Благодаря Simple Smile

# 198
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Който е изпуснал първия ден, няма страшно - може да се включи и от следващия! Режимът може да се прекрати и ден-два по-рано, но най-добре е да се спази цикълът.
Не забравяйте да пиете вода в достатъчно количество. /30 мл на 1 кг тегло е препоръчителната здравословна доза/.
Лек и успешен ден!  Hug

# 199
  • София
Ох, излиза че трябва да пия по 2,5 л. вода на ден, а аз едва 1,5 л. успявам да поема

# 200
  • София
мдаа... така излиза! И при мен не се получава винаги, но това е правилото за изчисление на количеството вода
http://www.blitz.bg/article/5982  ето един от линковете за препоръчителните стойности

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:51 от Snow4eva

# 201
  • Universe
А житото с чаени или супени лъжици се мери?  Laughing Laughing Laughing

100гр. жито = 100 мл от мерителна каничка/бебешко шише.
3 орехови ядки са приблизително 15гр.

Имам кантар и няколко пъти съм мерила  Peace

Успех на всички   Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 15:03 от lenny_pld

# 202
  • софия
Здравейте  Stop и аз искам да пробвам с вас .Да видим дали го разбрах правилно слагам житото с вода за 24ч и после промивам и пак заливам за сутринта.Обаче аз искам да почна от утре предполагам че не е проблем първото жито да е киснало само 12ч ,защото ще ми го донесат довечера.С коя мама ще се подкрепяме предполагам ,че има и други мами на жито в момента. Hug

# 203
Милички,аз се провалих  newsm11 Weary Не мога да го ям това жито и съм си постоянно гладна !ще продължа с постите.Успех на всички! Hug

# 204
  • София
kati4ka, не се отказвай, само първите три дни се изпитва глад, после не ти се яде дори и това, което ти се полага.

# 205
аз изобщо не съм гладна, но от лакомия - някой като яде нещо вкусно под носа ми...
иначе се издържа Simple Smile
вече се отразява и на кантара, което също е мотивиращо

# 206
  • Universe
... не е проблем първото жито да е киснало само 12ч ,защото ще ми го донесат довечера.С коя мама ще се подкрепяме предполагам ,че има и други мами на жито в момента. Hug

Не е проблем Peace
Имаме дружина, но да се отчита по-често - за мотивация Hug

аз изобщо не съм гладна, но от лакомия - някой като яде нещо вкусно под носа ми...
иначе се издържа Simple Smile
вече се отразява и на кантара, което също е мотивиращо

Напълно подкрепям Peace

# 207
  • софия
Ок.От утре ще съм с вас  Embarassed поне така си мисля

# 208
  • Universe
житото прокиснало изобщо не може да се хапне. Защо стана така ако може някой да ми каже. Житото ми е за варене. Сложих го с топла вода в термоса снощи към 19:00 часа.

И аз имах същия проблем hahaha
Накисвам го с хладка вода;след като са минали 10-12 часа от накисването /при мен сутрин/, го изплакни със студена вода и го остави сухо в чинията Peace

# 209
Здравейте житенки! Hug
И аз съм с вас още от сряда. Този път мисля да изкарам до край, преди прекъсвах по-рано, защото мотивацията ми слаба, кърмех често бебето и т.н. Май само оправдания. Embarassed
Този път обаче е различно, мотивацията ми е толкова силна, че няма накъде. Щом нищо, ама нищичко не ме блазни, готвя вкусотии, а дори не ми се прияжда. Peace Чувствам се много добре, кантара и той работи за мен. Трябва да се отърва от 6-7 кила и ми се иска новата година да я посрещна по-лека, свежа и красива. Joy

Аз житото го кисна вечер в хладка вода, сутрин пия малко от водата в която е киснало, а другото си го разделям за деня.

Желая успех на всички ви!

Имам и един въпрос, във вторник съм на зъболекар и със сигурност ще ми слага упойка, но мисля да продължа с житото. В смисъл оставащите няколко дни дали ще ме прочистят поне малко от упойката?

Общи условия

Активация на акаунт