Отговори
# 555
  • София
момичета,днес си пуснах първата поръчка по-обед.сега какво следва.Статуса и е Waiting for Approval.сега искам да знам какво следва?

моят код за 5$ отстъпка-KOV097

# 556
Рибеното масло не понижаваше ли холестерола?  newsm78
Вижте това Red Omega, Red Yeast Rice, CoQ10, Fish Oil. Спомням си че имаше Omega 3+ Red Yeast Rice Fish Oil сега гледам че са добавили и CoQ10 - няма лошо  Wink

liliaaa чакаш да се събудят- там са 12 часа назад.

Код за 5$ отстъпка NEV687 в http://www.iherb.com

# 557
  • Плевен
нади_миши за кого е?
Просто ми е интересно  Simple Smile - моята майка е с висок холестерол

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919
Същата работа, за майка ми. И говорим , и е медицински работник и днес я гледам пекла свинско месо ooooh!. Изписали са и Трансметил и още нещо, но го забравих.

Благодаря за предложенията,ще ги разгледам Hug

код за 5$ отстъпка - NUV013

# 558
  • София
Същата работа, за майка ми. И говорим , и е медицински работник и днес я гледам пекла свинско месо ooooh!. Изписали са и Трансметил и още нещо, но го забравих.
Благодаря за предложенията,ще ги разгледам Hug
код за 5$ отстъпка - NUV013

Майка ми е на  Торвакард.
Нищо друго не може да се приложи при нея.  Опитах с добавки, но само и навредих и не смея вече нищо да и препоръчам.
Тя прави алергии напр. дори от Омега 3

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 09:32 от denis_d

# 559
  • София
Това сиропче е невероятно на вкус
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sambucus-Black-Elder-Berry- … 120-ml/10653?at=0
препоръчвам го с  Peace Peace ръце.
Надявам се и да засилва имунната система.

# 560
  • София
Моля, ако някой е поръчвал Тапиока да сподели дали е  добра
Не че има голям избор - не намирам друга освен на  Now Foods

Перлите не са налични в момента, моля за мнение и за тях, че ще ги дебна Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 17:12 от denis_d

# 561
iankampanova с бъз и ехинацея също е много вкусен

А този зелен чай в тенекиена кутийка ли е?

# 562
  • София
И с бъз ще пробваме!
А кутията според мен не е много тежка £ 0.53 и аз мисля да го поръчам.

# 563
# 564
  • София
И с бъз ще пробваме!
iankampanova, този сироп, който имате вие също е с черен бъз и ехинацея  Grinning, раликата с този , който Ниния е показала е, че в нейния има Прополис  и съдържа фруктоза( напоследък не се препоръчва много и някои я избягват), а в твоя има Astragalus, който се използва в Китайската медицина за имунната система, предпазва от настинки и респираторни инфекциим, съдържа за пдослаждане "Organic agave nectar*** " .
Вече 3 опаковки сме изпили от този на Ниния, но сега си чакам този, който ти имаш:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Кофата
Таблица за … 4; мг

# 565
Къде и кога си получавате кода за отстъпка от iHerb?

# 566
  • София
И с бъз ще пробваме!
iankampanova, този сироп, който имате вие също е с черен бъз и ехинацея  Grinning, раликата с този , който Ниния е показала е, че в нейния има Прополис  и съдържа фруктоза( напоследък не се препоръчва много и някои я избягват), а в твоя има Astragalus, който се използва в Китайската медицина за имунната система, предпазва от настинки и респираторни инфекциим, съдържа за пдослаждане "Organic agave nectar*** " .
Вече 3 опаковки сме изпили от този на Ниния, но сега си чакам този, който ти имаш:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Кофата
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Щом има Прополис, няма да го поръчам. Малката може да развие алергия от него Confused

# 567
  • София
Къде и кога си получавате кода за отстъпка от iHerb?
jumi, получаваш код веднага след първата си поръчка.Можеш го да разбереш като влезеш с акауната си в сайта и кликнеш върху My Account  ( горе в дясно), след което кликваш върху iHerb Rewards, та там се вижда    Grinning

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Кофата
Таблица за … 4; мг

# 568
liliaaa статуса на обработена и изпратена поръчка е Shipped Out. Писали са, че е възможно забавяне 1-3 дни поради преместването на склада.

October 8th, 2010 - Please Note: Due to our warehouse upgrade, there may be a 1-3 days delay in processing your order. Priority will be given to next-day orders. We appreciate your patience and support. iHerb Management.

След като ти я шипнат чакаш около 12 дни и си я получаваш  Peace

ПП. jumil, liliaaa Имаме забележка от Мамма- да не си пишем кодовете в подписа.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 21:27 от Ninia

# 569
Направих си поръчките в два последователни дни, а получих само втората. Другата дали е отишла на митница? Нали и от там би трябвало да ми изпратят известие? Някой има ли представа дали като отидат там, се бавят повече докато стигнат до нас?
Къде можем да си пишем кодовете за отстъпка? Над подписа ли, след текста, който въведем?

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 22:10 от jumil

Общи условия

Активация на акаунт