Отговори
# 705
Моята поръчка от 23.09 най-накрая дойде  newsm44, надявам се съвсем скоро да пристигнат на всички очакващи  Peace

И да питам запознатите дали може заедно с мултивитамините и рибеното масло да се пие и спирулина и коластра или идва множко и е по-добре като свършат витамините и рибеното масло, тогава да се започне с коластрата и спирулината. Има ли смисъл от толкова добавки наведнъж?

Съжалявам, ако въпроса ми е глупав, но сама не можах да си отговоря  newsm51

# 706
  • София
shine_day не е проблем може да си ги пиеш всичките , ако е за лечение.
Виж само колко е вит.А в мултивитамините
В спирулината има Бета-каротин, което е растителния вариант на ретинола. Може да ти дойде много и излишния Бета-каротин ще се изхвърли - което си е загуба.
Аз предпочитам Бета-Каротина Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :  YUL919

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:26 от denis_d

# 707
  • София
I see you , а какъв ти е филтъра на чешмата? (извинявам се за спама и за закъснелия въпрос (само 7-8 стр.  Embarassed))

# 708
denis_d мерси за съвета  Hug по принцип не е за лечение, а за повишаване на имунната защита и мисля тогава спирулината да започна да я приемам след като ми се свършат мултивитамините

код за отстъпка в iherb.com  NOV158

# 709
  • София
denis_d мерси за съвета  Hug по принцип не е за лечение, а за повишаване на имунната защита и мисля тогава спирулината да започна да я приемам след като ми се свършат мултивитамините

код за отстъпка в iherb.com  NOV158

Да, така е най-добре - защото в спирулината също има витамини и минерали.
Тялото  ще си вземе това, от което има нужда, а другото ще се изхвърли.
Има някои витамини и минерали, които не е добре да се предозират - защото вместо да помогнат ще навредят Simple Smile Има правило, когато се пият поливитамини  да се прави почивка поне от 1-2 месеца, а за вит.А и повече /когато е за профилактика Simple Smile /

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 710
# 711
Записче.

# 712
А някой ползвал ли е тази паста за зъби: http://www.amway.com/Shop/Product/Product.aspx/GLISTER--Multi-ac … aste?itemno=E9530

# 713
  • София
Форсколина е страхотна добавка, наистина! Той е съставна част от повечето фетбърнари на пазара. Дозата е около 10мг три пъти дневно. Най-хубавото е, че може да се използва и от хора с високо кръвно налягане, тъйкато има свойството дори да го понижава.
а от хора с ниско кръвно дали е противопоказен?  newsm78 Тук в сайта пише, че може да замести дори лекарството при хипертония? (antihypertensive)

ползвали сме я - нищо особено. Паста като паста (по-концентрирана малко ... това дето пише "6 пъти" чак не съм го забелязала като ефект), чак пък толкова суперлативи  newsm78 ползвали сме къде по-добри пасти (и от бг пазар).

# 714
  • София
Баща ми е със счупена тазобедрена кост, бихе ли ми препоръчали някаква добавка за по-бързо заздравяване, като се има предвид, че не е първа младост ...

# 715
Баща ми е със счупена тазобедрена кост, бихе ли ми препоръчали някаква добавка за по-бързо заздравяване, като се има предвид, че не е първа младост ...
Не ти трябва добавка за това.Майка ми работеше в Ортопедия и от нея знам,че най-добро за костите са натрошени черупки от яйца,а за да се поглъщат най-добре е да се смесят с мед.

# 716
  • София
Купете Мумийо от тук, много добро е за заздравяване на кости  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

# 717
  • Хасково
И моята поръчка от 23.09 дойде днес. Вероятно закъснелите поръчките ще пристигнат скоро.

# 718
  • София
Искам да питам освен за профилактика и за увеличаване на имунната система на децата, какво давате когато вече са болни ? Има ли нещо, което да спира бързо сополите например ? Много тъпо попитах, но съм наумила да взема коластра и мултивитаминен сироп, който ми препоръчахте, но се чудя какво друго при вече хремаво състояние или просто увеличавате дозите?

# 719
  • София
Искам да питам освен за профилактика и за увеличаване на имунната система на децата, какво давате когато вече са болни ? Има ли нещо, което да спира бързо сополите например ? Много тъпо попитах, но съм наумила да взема коластра и мултивитаминен сироп, който ми препоръчахте, но се чудя какво друго при вече хремаво състояние или просто увеличавате дозите?

Привет! Аз увеличавам дозите на коластрата и водораслите, витамин Ц, на сиропа от бъз-както пише на кутийката за интензивно полване, рибено масло оставям същата доза като при профилактика  Grinning ...отскоро открих за хрема ( при нас беше някакъв заден секрет) рецепта с коластра-1 топла чаена лъжица вода се разтваря половин капсула коластра и се капе в нослето , не вярвах, че ще има ефект, но се оказа много евфикасно  Peace промених малко рецептата като ползвах една ампулка физ.разтвор + половин капсула коластра....мултивитамини рядко ползвам, защото такива има във водорслите  Peace

Kод за отстъпка 5$
LAV475

Линк към безплатните мостри

Кофата

Общи условия

Активация на акаунт