Отговори
# 600
  • София
Madameral  
Изследването се казва Глюкозотолерантен тест, заедно с него изследвах и С-пептид и Гликиран хемоглобин  /поне да зная, че съм изследвала всичко необходимо Simple Smile/ - имам слаба форма на ИР.
Симптоми - ако заспя следобед -глад за сладко- затова никога не си позволявах да заспя Simple Smile  , понякога умора още със ставането от сън, и  лесно качване на кг. - вечно съм на диети Simple Smile

http://www.puls.bg/diagnostic/laboratory/laboratory_117.html

ПП. ИТМ никога не ми е бил над 20 Simple Smile
От НВД много бъро свалях кг - почна ли да се храня нормално - веднага качвах кг.
Познавам обаче и много момичета,  които са слаби и са с ИР

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 17:06 от denis_d

# 601
  • София
Благодаря за отговора,
този тест много наподобява изследването по време на бременност за гестационен диабет или нямат нищо общо?
Симптомите ми са същите.И аз съм слаба,нямам склонност към бързо напълняване.Разбирам,че не е кой знае какъв повод за притеснение,но трябва да се вземат мерки.

Ок,откриват ти ИР и какво следва? Медикаменти?

Да - този е Simple Smile

Лечение: Промяна в начина на живот /най-вече хранене/ и метформин /аз съм на метфогама Simple Smile

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

# 602
  • София
Искам да попитам за този сироп:

Някой ползвал ли го е? Ще съм благодарна за някакви отзиви.

Код за : VAT423
Миналата година по това време някъде го пих и бях много доволна, през това време вирус не ме хвана...а ето миналата седмица лепнах един вирууус-силна хрема с главоболие и много съжалих, че не го нямам за момента....пих какви ли не добавки и витамини, най-голямо облекчение имах с този прополис:

....но понеже ме обвиниха , че подтиквам към покупки в сайта, искам да кажа , че има и евтин прополис и по нашите аптеки.....този обаче, който ползвам е без алкохол и смятам е по-подходящ за деца  Peace

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри
Таблица за … 4; мг

# 603
  • UK
И преди бях писала, ние сме доволни от тази паста. http://www.iherb.com/Jason-Natural-Powersmile-All-Natural-Whiten … z-170-g/3857?at=0
Jason имат някои добри продукти като душ гелове и шампоани на приемливи цени. Като си пусках поръчките я нямаше в наличност, та поръчах тази на Now. Ще мога да ги сравня, като я получа.

renydent, дъщеря ти получи ли си поръчката? Моите се бавят, което ме навежда на лоши мисли.  Confused

# 604
  • Пловдив
И преди бях писала, ние сме доволни от тази паста. http://www.iherb.com/Jason-Natural-Powersmile-All-Natural-Whiten … z-170-g/3857?at=0
Jason имат някои добри продукти като душ гелове и шампоани на приемливи цени. Като си пусках поръчките я нямаше в наличност, та поръчах тази на Now. Ще мога да ги сравня, като я получа.

renydent, дъщеря ти получи ли си поръчката? Моите се бавят, което ме навежда на лоши мисли.  Confused
Да,но моята до тук този път се забави 20 дни-явно е заради местенето на склада.Но пък си мисля че това би трябвало да забави шипването,а моята беше пратена на следващият ден

# 605
Имам поръчка направена на 6-ти, която не е изпратена още, трябвали да им пиша според вас?

# 606
Поръчките наистина имат забавяне.Шипват ги 5 дни след като си ги пуснала.Поне при мен се получи така при последните 2 направени поръчки

# 607
  • Монтана
Моля за малко помощ тъй като се налага да давам коластра на малката ми дъщеря и сега се чудя дали да взема от тази в сайта или от добре позната в България на аквасорс т.е притесняваме дали са надеждни продуктите.

# 608
Ellie-A - трябва да се консултираш с лекар - за да разбереш дали има проблем или не - ако се съмняваш. Ние няма как да знаем Simple Smile
Аз имах съмнение за себе си - направих си изследване и разбрах, че съм с ИР /т.н. скрит Диабет, Диабет 2/

Код  за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com  :  YUL919

Е, да разбира се, че няма как да знаете. Simple Smile Но какво да се консултирам, само изледване ще потвърди или отхвърли това, така че като ходя на задължителните кръвни може да си пусна допълнително и тези, които ти казваш - Глюкозотолерантен тест, С-пептид и Гликиран хемоглобин. Но този глюкозотолерантен тест не го намирам в лабораторията, където мисля да ходя.. Случайно да е някой от тези четирите?

Цитат
Глюкоза 1.00 лв.

Кръвно захарен профил 4.00 лв.

OГТТ /обременяване с глюкоза/ 4.00 лв.

OГТТ+ трикратен Инсулин/обременяване с глюкоза/ 44.00 лв.

А всъщност дали само желанието за сладко е достатъчен симптом? Нямам останалите, които ти споменаваш - да качвам лесно, да ми се яде сладко след сън следобяд (аз не мога да спя следобяд всъщност Simple Smile ) или да се чувствам уморена като стана. Питам, защото прочетох, че този вид диабет се среща главно (разбира се има и изключения) при хора с наднормено тегло и над 30-40 години, а аз не спадам към нито една от двете групи.

Извинявам се за отклонението от темата за iherb.com  Blush

# 609
  • Хасково
Здравейте,
Имам неполучена поръчка от 23.09.10. Дайте идея какво да правя. Има ли и други неполучени оттогава?

# 610
  • София
Ellie-A аз споделих моя случай и моите симптоми, които ме наведоха на мисълта за ИР Simple Smile
На въпроса ти дали ако на човек му се яде сладко - не може да се отговори едностранно дали причината е заболяване или е нещо нормално.
Не е редно по моите симптоми да се сравнявате и да си поставяте диагнози  Simple Smile

OГТТ+ трикратен Инсулин/обременяване с глюкоза/ 44.00 лв. - това е теста

ИР не е нещо страшно, просто е добре, ако човек я има - да внимава Simple Smile
 Аз ти отговорих спрямо самата себе си - имам проблем с въглехидратния метаболизъм и магнезия няма да ми помогне Simple Smile

# 611
  • София
Здравейте,
Имам неполучена поръчка от 23.09.10. Дайте идея какво да правя. Има ли и други неполучени оттогава?

На всички се бавят пратките

# 612
  • Хасково
Здравейте,

На всички се бавят пратките

Благодаря за информацията. Отдавна не съм влизала тук и не знаех, че при всички е така. Остава да чакаме.

# 613
Дайте моля съвет какво да давам превантивно на моя син - 16г., някакъв имуностимулатор или нещо подобно! Ей го снощи вдигна 38, а зимата те първа зпочва!  Sad

# 614
Дайте моля съвет какво да давам превантивно на моя син - 16г., някакъв имуностимулатор или нещо подобно! Ей го снощи вдигна 38, а зимата те първа зпочва!  Sad

..например това?!!

http://www.iherb.com/Irwin-Naturals-Men-s-Living-Green-Liquid-Ge … ft-Gels/7127?at=0

или..?!!!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт