Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 42 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
    Пак   да  попитам   за  София  -  Пощенска  банка ,  някой  получил  ли  е  интеграционни?
Не ги ли превеждат с детските?Аз сега проверих и съм получила цялата сума.Става дума за ПИБ-София

Не  знам  , аз  интеграционни  нямам , затова  питам ?  Загубих  ги  за  6 м.  поради  това  ,че   соц.  служителка  не  ми е  казала  още   март месец  да   отида  да  си  получа  лично  социалната  оценка  и  да  попълня   нова  молба  за   тях.   Август  месец  чак  ходих  и  тогава  подадох  всички  док.  за  тях на  ново  и сега  ги  чакам  ...........доколкото  разбрах   след  като  смениха   датите    на  превода  някъде  ги  пускали   дни  след  детските  ?   Ако не  ги   получа  до  петък  пак   трябва  да   ходя   до  социалните  ...........писна  ми  от  техните  неуредици  - те  не се  уточнили  пък  ние   губим парите  ....... Mr. Green ooooh!

# 91
  • plovdiv
Пловдив-МКБ UNIONbank-преди малко ги изтеглих(и похарчих).. Blush

# 92
Габрово в ДСК - Има

# 93
  • Fort Worth, TX
И аз  тях немога да ги оправя.На мен соц. оценка ми я донесоха вкъщи.В социалното ми казаха, че молба за интеграционни , ще трябва да се пуска пак сле 1 година , като изтече срока на Телк и в зависимост дали пак ще ни дадат процент след ново явяване.

# 94
# 95
  • Варна
сега се върнах но в експрес банк варна няма за съжаление  newsm12е явно следобед ще ги пуснат или утре

# 96
# 97
Асеновград, Общинска банка - току що изтеглени Simple Smile.Този път по - рано в сравнение с предишни месеци.

# 98
Варна ДСК има! Успех на всички! До другия месец!

# 99
велико търново сега се връщам от банкомата и има детски и телк без интеграционни.

# 100
велико търново сега се връщам от банкомата и има детски и телк без интеграционни.
Коя банка? Embarassed

# 101
    Пак   да  попитам   за  София  -  Пощенска  банка ,  някой  получил  ли  е  интеграционни?
Аз все още не съм от Люлин

# 102
За Търново казаха от сп,че до довечвра ще са преведени детските

# 103
За Търново казаха от сп,че до довечвра ще са преведени детските
паааак на опашката!!

# 104
Община Марица знае ли се кога ще има пари.
Пловдив вече ги изхарчиха.АСП към общината от сутринта дава постоянно заето.Най-вероятно с цел да не питаме за пари.Хитруши

Общи условия

Активация на акаунт