Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 43 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
София- Пощенска банка няма нищо #Crazy
Не,че е някакво успокоение,но явно проблемът е общ за сОФИЯ-ПОЩЕНСКА!A uv pyrwo prez tqh minawat parite! #2gunfire

# 511
И аз пробвах за Уникредит -София в 18.30 нямаше!!!Някой да е проверявал след този час???
аз проверих в 20.30-нямаше

# 512
Момичета,явно и мен са подвели newsm78защото думите им бяха цитирам_"Парите са в Пощенска първо получават техните клиенти и след това се правят вътрешните преводи към останали те банки"

# 513
  • София
Мдааа, София този път духаме супата...ескюз май френч...

# 514
варна   общинска банка има чл.8 и детски

# 515
  • София-Велинград
Ами софиянци ще чакаме в понеделник.....или вторник,или сряда,и т.н.

# 516
София, Възраждане - Уникредит до момента няма.
Струва ми се, че преди няколко месеца бяха получени в събота сутринта. /Надеждата умира последна./

# 517
  • София
Да, то в София децата нямат нужди... Confused Могат да чакат и извън законовия срок, колко му е.

# 518
  • София-Велинград
Клеми,че то за Тотю и Тотювци има ли законов срок???-вероятно -да,но....за ТЕХНИТЕ  заплати.....

# 519
София - ОББ няма! Излезнах следобяда и сега навръщане погледнах! Много неприятно! Честито на всички, които имат преводи!

# 520
Добро утро, в Русе Уникредит Булбанк вече са пуснати. Явно е било снощи след 23.00ч, защото след 21.30ч нямаше превод

Преведени са детски, чл.8 но без интеграцията.

Лек ден момичета

# 521
  • Русе
Русе ОББ вчера в 17 часа ги изтеглих.

# 522
Сега се прибрах от нощна смяна,в Сливен на ИнвестБанк снощи в 19'00 ги изтеглих.късмет на всички чакащи мами  Simple Smile

# 523
Карлово ЦКБ няма

# 524
ЦКБ - София - снощи изтеглих парите.

Общи условия

Активация на акаунт