Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 43 074
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
сливен ЦКБ има но само детски без чл8  и интеграционни

# 526
Казанлък Експрес банк има детски

# 527
добро утро има ли някакво развитие  с община Възраждане и Уникредит

# 528
Община Възраждане,но Пощенска банка-нищо .Преди малко проверих.

# 529
явно ще чакаме до понеделник-здраве да е

# 530
явно ще чакаме до понеделник-здраве да е

Дано наистина е здраве,че пари за лекарства няма!

# 531
  • София-Велинград
Да ,и уникредит за Слатина в София -няма

# 532
  • София
ЦКБ - София - снощи изтеглих парите.

ЦКБ Овча купел преди малко проверих - няма

# 533
Русе ,инвест банк има

# 534
Карлово ЦКБ-има.Изтеглих към 10часа.

# 535
znaeteli za ckb pleven dali imali

# 536
  • София
ОББ - София още нямаааааа  #Cussing out Да ги удари гръм тея нещастници.  Ако можех щях да ги накарам една година да живетя като нас и после да ги пратя министри  #Cussing out

# 537
ОББ - София още нямаааааа  #Cussing out Да ги удари гръм тея нещастници.  Ако можех щях да ги накарам една година да живетя като нас и после да ги пратя министри  #Cussing out
Mr. GreenАбе министри, живи олигофрени,само знаят да лапат, а народа да си тегли и да си затяга коланите,на тях кво им пука за нас  и за 35-те лв дето ги 4акаме всеки месец .
Горна Оряховица ЦКБ  снощи нямаше и днеска по обед също,ама то е края на месеца,понеделник е вече 1.11, ще си 4акаме ,то от една година насам си е все така...уфффф #Cussing outПИСНА МИ.

# 538
ДСК-изтеглени вчера.Стара Загора

# 539
  • София
Момичета, понеже вече ми кипна - аз ще си направя разпечатка от банката и ще пусна жалба някъде. Не съм мислила къде точно трявба да се подаде, но ще го направя. Не може да ни правят на маймуни. Този месец не сме опряли до тези пари и слава Богу. Но се е случвало да ги чакам като манна небесна. Така че, ако има още някой съгласен да пускаме обща жалба ли, знам ли какво, може и до медиите, но със сигурност и в някоя европейска институция, нека да се съберем и да прикачим сканирани извлечения от сметките, за изплатените не в срок детски.

Общи условия

Активация на акаунт