Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-19

• 43 071
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Детски имам, обаче парите за първи клас-не ShockedСофия.

# 541
  • София

В коя банка и коя община ?

# 542
  • София
Момичета, понеже вече ми кипна - аз ще си направя разпечатка от банката и ще пусна жалба някъде. Не съм мислила къде точно трявба да се подаде, но ще го направя. Не може да ни правят на маймуни. Този месец не сме опряли до тези пари и слава Богу. Но се е случвало да ги чакам като манна небесна. Така че, ако има още някой съгласен да пускаме обща жалба ли, знам ли какво, може и до медиите, но със сигурност и в някоя европейска институция, нека да се съберем и да прикачим сканирани извлечения от сметките, за изплатените не в срок детски.

Аз бих се включила към жалбата, но не сме ли много ефекта ще е нула. За мой късмет точно този месец аз ги чаках тия пари като манна небесна както казваш, но уви няма ги. Добре че имам позната продавачка в магазин иначе съм загинала.

# 543
  • София

В коя банка и коя община ?

ПИБ-Люлин

# 544
взеха си детските и млъкнаха до следващия месец

# 545
  • España (Плевен)
взеха си детските и млъкнаха до следващия месец
   hahaha

# 546
Няма ли някой да каже нещо за пощенска банка  Благоевград

# 547
ЦКБ - София - снощи изтеглих парите.

ЦКБ Овча купел преди малко проверих - няма
Люлин.

# 548
Не знам какво да кажем като сме си взели детските. Аз от три месеца насам сега си ги получих в законовия срок т. е. до последно число на месеца, иначе ги получавам след първи.

# 549
От социалните в Горна Оряховица казаха , че в петък превод въобще не е имало . На служителката и беше нещо весело Twisted Evil.Ще чакаме на върба в петък Twisted Evil

# 550
  • София
София, ДСК, още нямам.

# 551
София, Възраждане, Уникредит - НЕ

# 552
ЦКБ - София - все още няма Close

# 553
Законовият срок отдавна изтече. Да видим сега какви ще са оправданията им.

# 554
Пощенска-Красна поляна-няма.Казаха да питаме банката.От банката казаха да се обърнем към социалните.Къде са ни пари #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireте????????????????

Общи условия

Активация на акаунт