ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Веси и аз съм така, и добре че тази сутрин си намерих занимания домакински иначе  само треперя под завивките  Crossing ArmsИскам парното , уж щяло да се затопля , ама не ми се вярва вече.Те от утре пак дават дъждове  ooooh!
Ева сутринта отиде на градина с настроение, въпреки че не можа да стане лесно защото легна късно снощи  Laughing
Иве май им действаш с негативното си отношение към градината  WinkЧета една книга0 Абсолютна неограниченост , в която точно това се описва - че всичко лошо идва защото си мислим негативно ,не само пряко свързано със случилото се но по принцип  HugВсичко ще е наред   bouquetВсъщност вие какво решихте ще ги местите в друга група ли?????
Вилма  Laughing Hug

# 466
  • На края на вселената!
Ками, и аз я чета тази книга  Grinning, но я чета от 2 месеца и не мога да стигна до половината още  Embarassed

Миналата седмица за родителската среща в групата на Кати, децата бяха в съседната група. Кати едва влезе в нея, то беше рев, аз бутам на вътре, учителката я дърпа, сеир голям. Сутринта ме пита днес пак ли ще ходим на среща? Аз казах, че няма среща. Не, мамо, искам на среща и пак да съм в другата група  Laughing А там учителката е много мила и много ги занимава. И явно след цирка, който спретна е получила специално внимание. А пръста й явно започна да бере, днес го вързах с ихтиол, предупредих учителката поне да не го мокрят, оставих лепенки, но ми е притеснено.

# 467
Ками, книгата на Джо Витале ли е? Аз четох от него Ключът. От този вид книги най- ми действат на Луиз Хей. Имам една- Силата е в теб. Навсякъде си ходя с нея. Непрестанно препрочитам отделни части. Целият ми хладилник е в утвърждения и разни магии Mr. Green
На теб вече тежи ли ти корема? Аз нещо имам чувството, че не съм бременна. Коремът ми е доста малък, повечето хора, ако съм с пухинката облечена изобщо не виждат, че съм бременна.

# 468
Мими на мен Галя ми каза да си я купя  Grinning Аз съм пропуснала какво й е на пръстчето??
Днес ще питам хомеопатката за проблема Ева с обрива м/у пръстчетата?
Някой знае ли дали във Вита има добър кожен лекар?Янче дай идея за такъв?

Да Бубе на Витале е , аз много я харесах , трудна е ,но пък е много зареждаща.Тежи ми доста ,ама Бубе аз съм в 8-ми месец  Laughing, по твоето време и аз бях кукуряк  LaughingПоследните две седмица ми порастна много корема, видимо и невидимо( съдейки по дрехите).Не мога да се обувам сама, да се събувам , трудно клякам ,имам гадни болки в гърба.Явно сега трупа много мазнини бебето и едрея за минути.С Ева бременността ми беше много по лека  Rolling Eyes

# 469
  • sf
ДД
Бях на работа, направо почивка си беше от децата.
През нощта сънувах една от вас бременна с близнаци  hahaha няма да ви стряскам,замо ще кажа,че вече има две деца  Joy

# 470
  • София
Вико,НЕНЕНЕНЕНЕННЕННЕ
Знам книгите и аз ги чета,но понякога излизам и влизам в други филми.Ками ако ще ходят ще е в другата група,самоче докато Ники пие АБ и не оздравея/за де се разболеят там пак/няма да ги пусна много са нестабилни.

# 471
Айде и аз с  EFP  Heart Eyes
Вчера разбрах, малко ми е притеснено, защото пих едни лекарства този месец, но докторката каза че всичко трябва да е ок.
След 2 седмици съм на преглед  Heart Eyes

# 472
Йееееееееееееееееееееееееееееееее newsm44
Е, супер много се радвам! Честито! Честито! Честито!
Много сладко бебче ти желая накрая Hug Не се притеснявай за хапчетата, щом док е казал, че всичко е наред, значи е така.

# 473
Здравейте!
Маяяяя,суперррр!!!!!!!!Честито!
Вики,надявам се че не съм аз.Не заради близнаците,дай боже всекиму ама че значи проблеми за този човек сънят.
И аз трябва да почна да чета някакви такив акниги пак.Снощи едва заспах и като се замислих съжалявамч,е почнах шофьорските,хич не ми е до това.Немога да мисля за шофиранеи листовки.Знам,че за някой е лесно но за мен тва преля чашата ми и се чувствам като в капан.Хем се вързах на хорото и не са малко парите,хем не мис е занимава и немога да го поема.
Дано пръстчето се оправи бързо на Кати и зъбчето на Кико да е ок.На всички бързо оздравяване!
Днес много трудно отиде Никола на гардина,пак го завлякоха вътре буквално.

# 474
Браво Майче  Hug, чудесна новина, леко бременеене ти желая   bouquetИмаш ли предпочитания за пола?

# 475
  • Sofia
Мая!!!  Hug Айде честито! Всичко ще е наред, не се притеснявай!

# 476
  • София
Мая,много се радвам,честито.
Яна споко ще мине изпита като по вода

# 477
Благодаря ви!
Малчо каза, че ще е момиче  Mr. Green
Аз.. искам само да е здраво! Поуспокоих се, като ми казаха, че няма проблем от лекарствата, но пак си имам едно наум.
Мислех да не бързам да казвам, ама... Мая тайната...  hahaha

# 478
 Laughing хич не може да се мълчи при такава новина.Всичко ще е наред  Hug

# 479
На теб вече тежи ли ти корема? Аз нещо имам чувството, че не съм бременна. Коремът ми е доста малък, повечето хора, ако съм с пухинката облечена изобщо не виждат, че съм бременна.
Не е към мен, но понеже съм няколко седмици след теб... - много ми натежа последните седмици...корема ми е все едно съм вече в 7-ми месец/поне/ и ми опъваааа....
Мариян тази нощ ми повърна от храчки.... Confused За първи път ми се случва. Вземате ли някакви мерки, освен обичайното прочистване на носа!?
Майче, честито!   Hug  Леко бременеене и само положителни мисли  Hug

Общи условия

Активация на акаунт