ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
добро утро
Честит празник Искре, пожелавам ти много здраве , любов и разбирателство  bouquet
Ива това ,което си разказала ме потресе  ShockedДано преувеличават наистина Praynig А това че са били много разстроени когато сте ги взимали като че ли потвърждава думите им.Ева е плакала много сутрин ,но следобедите винаги е била щастлива, разказва, явно времето й там е било приятно.Дневната им програма е закуска до 9.30 ,след това обучение по учебни материали( всеки ден на таблото има изрезки на всяко дете от дневният урок)  до 10.30 и след това до 11.30 време за игра.Тя не е много словоохотлива и не разказва с подробности какво са правили през целият ден , обикновенно разказва след съня какво се е случило.Досега веднъж не е успяла да си спомни какво е яла наобяд  LaughingНе ми е казвала да й се карат, да ги накзват.Едно време ние в градината имахме пейка за наказания ,където седяхме без да може да си играем с другите ако сме прекалили с нещо.Няколко ден ая питах за таква пейка в тяхната група, но тя каза че няма такова нещо.

Аз пък искам да сменя името на бебето ,ама Ева много свикна с Виктор  Laughing, незнам как да постъпя

# 646
За утре - аз около 8 мисля че ще стигна Simple Smile
За сравняването на децата към момента Ина няма с кой да я сравнявам Wink, но ще направя всичко възможно да избегна сравнения по всякакъв начин  Naughty Просто като си спомня мен как непрекъснато ме сравняваха със сестра ми /отличничка, послушна и всичко останало - тя, не аз Wink/
Личи си че съм си вкъщи сама  hahaha Оспамих форума  Embarassed

# 647
  • София
Марти стискам палци за сестра ти. Hug
А моите като ги питах какво са яли казаха леща картофено пюре риба и малко грозде, Shocked викам как пък я измислихте тази комбинация и соделих с една майка от нашата група и тя вярно е на таблото пишеше Shocked
Ние с Вилма ще се разберем и ще дойдем до 20ч най късно,зависи от трафика на българия че тук нали са затворени много ули и всичко се блъска по булеварда.
Веси и аз оспамих темата ама.....

# 648
и аз ще дойда към 20.00  Peace

# 649
Аз мисля 7.30-8ч д асъм там,зависи кога се прибере мъжът ми.

# 650
Искре честит рожден ден.Много радост и спокойствие ти желая.  bouquet
Иве,мисля че това което пишеш е за сериозин разговор с директорката .При нас няма наказани деца има деца който си ПОЧИВАТ МАЛКО на столчетата за да се успокоят ако са прекалоно палави.Децата имат само едно занятие в първа група което продължава от 15до 20 мин. не повече.Твоите деца сега тръгват и амат нужда от гушкане и внимание от страна на персионала ,а не от такова отнашение.
Марти бързо възтановяване на сестра  ти Hug

# 651
  • София
Не съм казала правилно,не са били наказани така са седяли всички с ръце зад гърба.

# 652
Не съм казала правилно,не са били наказани така са седяли всички с ръце зад гърба.

newsm78 и по време на игра ли , да не би докато са чакали закуска или обяд.Ама пак звучи гадно

# 653
  • Асеновград
Веси и аз оспамих темата ама.....
Виж заглавието : "ЮЛСКОТО дете .... - детска градина..." , ти си най-много по темата  Laughing.

# 654
  • sf
Аз с много неща бих се примирала, но да го държат на стола, вместо да играе, не бих го изтърпяла.
Аз като го разпитвам Вико и той все ми казва,че е ял само хляб, защото нямало друго  Joy а не е вярно, защото баба му ми казва какво е ял. Оцветявали са плодове оня ден,ама той ми каза,че само са играли.

И аз тогава към 20ч ще дойда.

# 655
  • София
Взех ги,този път бяха спокойни и като ме видяха на вратата,писнаха.Това ме устройва повече от вчера.Когато нодникнах през прозореца се целуваха двамата,мили те ми,ама никога не са го правили Joy Учителката ме скастри,че съм отишла,ама ще ме посреща с мед и масло.Утре ще пращам добрия стар въл Лупи Whistling Утре ще ги оставя като почивен ден ще им е.
Днешната г-жа не ги е карала да си слагат ръете зад гърба Peace

# 656
# 657
  • sf
 Peace
И аз отивам за моя.
Ками, защо искаш да сменяш името?

# 658
  • София
За да не излезе че е на Дидо/шегувам се/май възвръщам тонус,утре сме в къщи и ми действа добре.
Ама как ме боли глава,то няма в нея нищо от какво ли е тази болка Crazy

# 659
Иве нищото се блъска в стените Joy

Общи условия

Активация на акаунт