За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама!!!

• 30 832
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
По време на миналата бременност се мазах  крема против стрии на Galenic. Нямам никакви стрии, но не знам дали беше от него или просто кожата ми си е такава. Беше към 30 лева.

Днес бях на ФМ, чухме сърцето да бие, видяхме нос, мърдащи крачета, пръстчета на ръцете и какво ли не. На 3Д се видяха крачетата главно Simple Smile
Нухиалната гънка е добре, 1,3. Общо взето всичко е наред, трябва обаче да спазвам протеинов режим заради прекараната прееклампсия. Миналата година правих нещо подобно, хич не ми се почва пак, ама трябва явно.

# 286
Здравейте! Hug Присъединчвам се с много хубаво чувство към вас- на 24 г. съм, 1-ва бременност, очакваме бебчето около  Wink 01.04.11. Поздрави на всички,много хубави новини и успех!  bouquet
Специално за Куестър- мнооого се радвам, че сме тук заедно! Heart Eyes силно те прегръщам Hug

# 287
delilah_qk Определено прекалената информация може да побърка човек. От тази статия става ясно, ча и бебешките олиа не трябва да се ползват! В такъв случай човек да не си купува нищо от магазина май  newsm78  newsm78 Има майки, които пушат по време на бременността, що пък да не ползваме кремчета в такъв случай  Joy Ох, не знам... просто нещо трябва да се ползва, ще умувам още. Но предпочитам да е нещо конкретно за бременни, разчитам на съвестта на производителите.

Относно течностите - боза ще пия още 2 дни, докато съм в София, после в Англия няма да има боза за мен хаха Газирани напитки по принцип не пия, много ме подуват, пък сода никога, ама никога не съм харесвала. По едно време пробвах вода с лимон, ама и това не ме влече... ще стискам зъби и ще се наливам с каквото мога, докато не почна да повръщам хахаха Досега ми се е разминало, рядко имам и гадене, дано все така да продължавам  hahaha

# 288
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:33 от FourSeasons

# 289
LadyDiDi предлагам ти сделка - аз ти пращам боза в неограничени количества, а в замяна ти да ми пращаш кашони, много кашони от това сокче   Joy
 Като се сетя само за сладките изкушения в Англия и моментално качвам 5 кг.  newsm47
ахахаха Луда сиии  Joy Joy Joy ще проверя сокчето и ако е полезно за теб тогава Wink Иначе не! Ако знаеш аз как не обичам да се заглеждам по щандовете, особено тези със сладките неща и чипсовете ги пропускам най-много, че е много дебелеещо само да ги мернеш  #2gunfire

# 290
Аз открих вълшебното действие на лукчето, както и на още едни бонбони с мента и евкалипт Mr. Green
Вечерното гадене така го боря  Sick

# 291
LadyDiDi предлагам ти сделка - аз ти пращам боза в неограничени количества, а в замяна ти да ми пращаш кашони, много кашони от това сокче   Joy
 Като се сетя само за сладките изкушения в Англия и моментално качвам 5 кг.  newsm47

Момичета, извинете ме за спама, ама вече много прекалихте!  Naughty Първо с бозата във всеки пост, а сега и с тоя сок  - е не се издържа вече , бременни жени се подвизават тук - от офиса и право в магазина за боза.  hahaha smile3508

# 292
Провив стрии вече месец се мажа с маслото на HIPP. Може ли обаче тези, които вече имат деца да споделят предишен опит. Нещо което им е помогнало. Например: "Качих 20 кг, мазах се с ХХХ и нямам стрии" или нещо такова. Ако някой има мнение и за Weleda, моля да го сподели, защото те са натурална козметика, но струва 43лв. и не знам дали си заслужава. Мерси.

За варианта с маста и аз съм се замисляла. Една приятелка преваряваше мас и прибавяше ванилия. След това мажеше бебето си с нея и каза, че попива много бързо а и малката имаше много хубава кожа /може би няма бебе с лоша, но все пак/. Мислех си да пробвам да добавя и други масла в сместа /например от пшеничен зароди, бадемово и др./, но не знам каква ще стане консистенцията. Ако пробвам ще пиша какъв е резултата.

# 293
  • Русе
Аз сега се мажа с кокосово масло на Икаров, с предишната бременност качих 20+кг и се мажех с един крем на който дори не помня името от аптеката. Нямам стрии, но мисля, че просто кожата ми е по еластична, ще видим този път какъв ще е резултата.

Едит: сега като видях поста на jorjito ми просветна, че крема се казваше Коконa&Майка.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 17:24 от Pile^

# 294
Една приятелка ми каза за крема против стрии на Дева. Българско кремче, евтино било и ефикасно. Аз не съм го пробвала, само предавам мнението. Търсих го в DM-а до метрото на СУ, но не успях да го намеря...

# 295
  • Варна
Бооооооооже,Боже много пишете. ooooh!

Иках толкова много да пиша,и всичко забравих,докато стигна до послединя пост #Crazy

Да кажа само,че аз и с предишните две бремености се мажех с Коконa&Майка.Първата бременост качих 15кг.нямам стрии,освен малко по гърдите,но те се появиха след като спрях да кърмя. PeaceСега пак се мажа с него,малко е тежичък като крем,трудно попива,но аз съм доволна. Peace

miminko,кураж момиче.Не си набивай глупости в главата,докато не мине Амниоцентезата.С теб съм,прегръщам те Hug

# 296
да наистина крема на Дева за стрии е добър.аз нямам,но ми останаха по гърдите от предишните две бременности.всичко е до кожа,но и трябва да и помагаме.има нещо добро,което върши работа.в 1 л мляко се преварява кофичка безсолна мас,докато изври млякото.добавя се малко розова вода(за аромат) и няколко капки лимон.аз съм си го правила за лицето,но е прекрасно и за кожата на тялото.дръжте го в хладилник,че се разваля бързо.а най хубаво става това с гъша мас,но трудно се намира.естествено,че най добрия вариант са натуралните продукти,но аз си се мажа с моите си кремове за тяло и само коремчето със зехтин.добре дошла  Sussann.лека бременност и весели моменти в нашия форум. welcome

# 297
Да наистина забравих да пиша, че размерът на нухалната транслуценция е 4.6 мм! А доки ми каза, че сега трябвало да бъде 2.и нещо повече не. Затова се шашкам толкова. Но какво да се прави остава ми само да се моля  Praynig . Мерси за подкрепата на всички  Hug . Ще пиша пак обещавам!!!

# 298
  • В Голямото село
Да си кажа и аз за стриите Simple Smile При първата бременност се мазах с какво ли не, и БГ кремове, и вносни... Качих 25 кг и се нацепих яко и навсякъде. Сега не смятам изобщо да се мажа, то вече няма за какво  Laughing. Според мен появата на стриите до голяма степен зависят от типа кожа и от предразположението. И мазилцата помагат, ама не на 100%. Знам, че зехтина и маста най-помагат, а и са най-безвредни. Ама не всички ги понасят  Rolling Eyes.
Не трябваше да споменавате бозата - и по принцип много обичам, а сега направо умираааам за боза! Чудна работа Simple Smile. Иначе за моя най-голяма радост хич нямам апетит за шоколад, сладки и тестени неща. Принципно много ги обичам, но сега не са ми привлекателни, и слава богу. Засега налитам основно на зеленчуци - чушки, домати, тиквички и за мое учудване - на бобови растения. Месото просто не мога да го понасям и мъжо най-много страда от това, защото напоследък готвя само постно  Grinning.
miminko, стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо, имаш пълната ни подкрепа!!!   Hug
Анда, кажи нещо повече за тази диета, моля те... и аз нещо съм започнала да вдигам кръвно и не знам докъде могат да стигнат нещата... Rolling Eyes

# 299
  • Свиленград
Най-после реших да пиша.Първа бременност ми е и се притеснявам.Свалила съм 6кг, а и без това не съм много сега съм едва 48кг.Постоянно повръщам-сутрин, обед,вечер нищо не помага.Нямам сили за нищо искам вече да качвам килограми, искам да ям колкото ми се яде и да ми е сладко.Съжалявам че не пиша нищо весело, но вече съм толкова отпаднала.

Общи условия

Активация на акаунт