За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама!!!

• 30 826
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас/Пз
Здравейте и от мен, и аз се присъединявам към вашата групичка. Малко със закъснение, но едва преди около 5 дни разбрахме, че съм бременна. Mr. Green Това ми е трета бременност и предвид трудното забременяване с второто ми дете, все още не ни се вярва , че се е случило!Бебетата са били двечки, но едното съм го загубила, за съжаление разбрахме късно, едва когато разбрахме за бременността. Бебчето , което е останало се е преборило геройски да оцелее, без задържащи медикаменти, лежане и т.н.  Но... явно господ си знае работата  Все още сме объркани, изненадани и трудно вярващи, че е истина, но откакто го видяхме колко е пораснало нашето човече, като че ли вече взехме да свикваме с идеята.  Laughing

Терминът ми е определен за 23 април, но е много неточен и условен, тъй като трудно може да се каже коя е последната дата на цикъла ми. Тази дата е определена по размерите на бебето, надявам се горе-долу е добре изчислена!

Като цяло нямам никакви признаци за бременност, нито гадене, повръщане, умора, нищо. Надявам се така да продължава. Все още не мога да отчета качени кг-ми, но то с това тичане по малкия бандит малко трудно ми се вижда.

Привет на Весито , с нея се знаем от августинки 2008, а също така и силни преградки на цялата ви групичка!

Да споделя за стриите, че гледам, че това дискутирате. И с двете деца качих прилични кг-ми - с първото 12кг, с второто - 14кг. Нямам никакви стрии, никъде. Мазала съм се с какаово масло и с олиото на Чико.

# 301
браво,групата се разраства.добре дошли.абе,мацки я кажете как сте с настроенията.аз направо ще откача,може би защото мъжа ми е в Холандия,но направо се подух да рева.не ми става лошо,нищо ми няма,но настроенията ми са направо непредсказуеми smile3511

# 302
  • Варна
Здравейте и от мен,много се радвам за всички нови мамчета, и стискам палци на Миминко. Дано не са видяли нещо.
Настроението-много мило към всички, а по принцип съм много рязка. Обаче си рева редовно-за глупости.
Бременен мозък.
Мажа се с Хип-за стрии.Мазничко е, попива идеално и е 10 лева. Четох,че били без консерванти и парабени. Дори и шампоана им ползвам от години, имам проблем с кожата на главата. В него няма СЛС. Доволна съм.
Няма храна,от която да ми се гади вече,а за месо умирам. Много ми се яде месо. Ние не купуваме готови млени продукти и всеки ден съм в чуденка как дач го поръчам на нашите-имам проблем с пипане и готвене на сурово месо:) не е лесно. Добре,че мама и тати угаждат:) Но усещам,че все повече ми се пояшяша апетит, което е плашещо,понеже не съм слаба.

Лека  Hug

# 303
Хи хи,ама наистина много пишете!
 Да кажа за стриите: на корема,бедрата и кръста нямам никакви!Мазах се с Нивеа-лосион за суха кожа,макар моята да е доста мазна.Не знам дали е от това ,но е факт.Дано и сега не се появят.Имам на гърдите,но то е от цеденето,на което се подложих през първия месец след раждането.Такава грешка повече никога няма да направя!Беше ми първо раждане,неопитна си бях,но кърмих година,с което много се гордея!
 Боза хич и не искам да погледна.Много ми е кофти само като си помисля!
Същата работа е със зехтина.Не го обичам по принцип.Миризмата му ме дразни.
А за маста не искам и да говоря.С това преваряване на водна баня не мисля,че се получава достатъчно добра стерилизация.Такива бактерии виреят в нея,а бебето да мажа-НИКОГА!Това са методи от нашето детство,не сме 19-20век!
Пу,че негативен пост стана.Ама такава тема сте отворили!
 Добре дошли на двете нови мами!Ani_d ти пак си разбрала рано!Имам позната,която също кара цветна бременност и разбра,чак когато бебето прорита.Втора бременност и беше.Нямаше никаква симптоматика,като при теб.Сега момиченцето и е на 8г и половина.С термин 23 април ставаме 5!
По този повод sweet_monii би ли ми поправила годинките в началото на темата?Остарявам ,какво да се прави Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 20:17 от petia47

# 304
Направо пишете със светлинна скорост  Grinning . Аз се върнах към Дегана и съм позакрепила положението с повръщането. Днес бях на преглед и сега съм се и поуспокоила. Бебчо е доста пораснал. Този път не му слушахме сърцето, но ми взеха кръв за БХС. Резултатите ще са готови чак след една седмица. Качила съм около 2,4 кг. Докторът каза, че е добре, даже е малко. Не ми казаха колко е голям бебчо Sad , но поне това ми беше последният преглед с вагинален ехограф  newsm44 .
Една приятелка, която роди преди три години, също я бяха наплашили, че бебето има риск от Даун искаха да и бодат корема, но тя не позволи и при следващо изследване се оказа, че няма риск. Стискам палци на всички, които имат проблеми всичко да бъде наред и да се окаже просто лекарска грешка. Силно се надявам резултатите ми да наред другата седмица.
Лека вечер!!!

# 305
Аниии,няма как да не се разпиша и тук след прочетеното  Hug Hug Hug Много,много ти се радвам  Hug  Hug  Hug Няма да забравя как ти първа ме разконспирира и причете при АПРИЛКИ 2011,а след месец се записваш с прекрасни новини Simple Smile Да сте живи и здрави цялото семейство  Hug

# 306
Rosie-Posie, казаха ми без бял хляб и захар, само фруктоза, с плодовете също да не прекалявам,
повече белтъчини, извара, омлет от белтък и пр. Да не качвам повече от 2 кг на месец.

Не посмях да попитам дали не може с разделно хранене вместо с това.

# 307
леле по 2 на месец не е ли много?накрая много се качва,особено последния месец

# 308
Aми средно по 500гр на седмица, толкова го гледах и аз. Но нали пък дават до 12кг, че е нормално и в този случай в 12г.с. трябва да сме +1.5кг! Е, как да стане, като вече съм +3 приблизително  #Crazy
Луда работа...

# 309
браво,групата се разраства.добре дошли.абе,мацки я кажете как сте с настроенията.аз направо ще откача,може би защото мъжа ми е в Холандия,но направо се подух да рева.не ми става лошо,нищо ми няма,но настроенията ми са направо непредсказуеми smile3511
Спокойно, и аз съм така, само дето моят е в Англия, слава богу само за 2 седмици.
Иначе прост не мога да смогна да ви изчета Grinning

# 310
добре че след 2 седмици аз си отивам,че не знам докъде ще я докарам,ще подлудя децата,вече горките не смеят да ме питат нещо smile3513

# 311
Здравейте майчета,отдавна не съм писала.Смених си акушерката и сега съм при една позната,която за съжаление не изражда във Варна,но дано само всичко да е наред и да се стигне до там.Направих си изследванията и са добри.Само някакви бактерии в урината се появиха и за това ще трябва да изпия едно прахче ,което ми изписаха- Монурал-антибиотик.Направих си и ФМ и там всичко е наред,но не стоят така нещата при изследването БХС.Оказва се ,че имам риск от раждане на дете с Даун.Не ме питайте как се чувствам.Миминко рабирам те много добре и ти давам кураж от своя,така както давам и на себе си.Сега ще си правя повторната БХС ,която е 15-20 г.с.Силно се надявам всичко да е наред.Иначе и мен ме чака вземането на амниотична течност за изследване.Чудя се дали да си направя отново в 18-20г. ФМ?Но първо да видим какви ще са повторните резултати от БХС-то.Иначе като си гледах бебчето как маха с ръчички и крачета и подскача нагоре - надолу....., не искам да мисля,че нещо може да не е наред с него.
Добре,че сте вие ,че да си даваме кураж.Дано всичко да е наред с всички.Нека мислим позитивно,постоянно си го повтарям.Господ си знае работата.Целувам ви. Heart Eyes

# 312
Надиту кураж мила,изчакай амницентезата,това е най-сигурното изследване.дано всичко да е наред. newsm17желая ти го от сърце.

# 313
Добро утро на ранобудните. Ето едно кафенце на тези, на които им понася .   food010
Въпреки, че нямам никакви неразположения, ям много малко неща - гади ми се от рибата, зехтина, сирене, кози кашкавал, а сладко не мога да погледна дори. Карам я на пици и ябълки главно.
Мимико, прегръщам те силно, направо не мога да си представя какво ти е в момента.
Аз вчера отидох на лекар, че доста бях параноясала, започнах да влизам във всякакви филми. Слава богу, казаха че всичко е наред с бебока, лежеше си кротко, но беше в такава позиция, че не можахме да видим пола. Нищо, не е болка за умиране.
За стриите - който е предразположен, ако ще с масло от Луната да се маже - все тая. Аз и 2те бремености с нищо не съм се мазала и нямам нито 1 стрия. Но затова пък винаги се уреждам със солидно количество целулит.
Малкия се събуди, хубав ден на всички.

# 314
добро утро и от мен.аз не мога да спя,че са ме затресли страшни нерви.след месец се местя да живея при таткото,но ужасно се притеснявам,защото ще си оставя баткото в Бг,при баща му,а малкия ще идва с мен.ох,направо място не мога да си намеря. #Crazyживота ми се обръща наопаки.започвам всичко отначало.оставям си бизнеса,къщата,приятелите,леле и бебе ще гледам,а съм забравила всичко.sorry,стана много сълзливо,ама ми се искаше да си излея душата.приятен и успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт