За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама!!!

• 30 800
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
  • Свиленград
 LadyDiDi аз съм инвитро затова са две.Иначе в рода на мъжа ми има близнаци но съм чула че са през поколение, така че ако не сега то след време може да се радваш на внучета.Аз черпя своя опит от племенниците си когато съобщиха на едната че ще става кака тя също реагира така но с времето свикна.ani_d  не се притеснявай всяко нещо с времето си.

# 331
Здравейте и от мен!
От 9-14ч нямахме ток и направо се побърках.Вероника ме караше да рисуваме,да пишем букви и цифри.Каквото се сетите.Но имаше хубава изненада.Отидох в банята да пера на ръка няколко нейни дрешки(да оползотворя времето).Гледала един надпис на чаша,на която пише Bulgaria.Ами детето го преписало 1:1  ShockedА е само на 5г.Много се зарадвах.На мама умницата Heart Eyes
Уф и мен ме е страх от БХСто.Пууу като чета за миминко и надито.Ужас!Дано всичко е наред със всички нас и бебенцата ни!
 Blumence силно те прегращам мила!Минало свършино,нали всичко е наред,не се дерзайте повече.А другата година по това време курбан ще правите.
Dru4ka представям си колко ти е трудно.Аз такива крайни решения не мога да взимам.нали съм везни и се побърквам да мисля какво е и какво би било.Успех,дано сте мноооого по-добре ,отколкото в България!
Vadada как се радвам,че носиш близнаци.Имаме си вече две майчета с близанаци в темата.Този месец и на сестра ми предстои ИКСИ с донорска яйцеклетка и съм толкова притеснена!Дано се получи този път(6ти ще е)  Praynig Praynig Praynig

# 332
Ехо!
Човек да не се похвали, значи Simple Smile)
Тъкмо разправях навсякъде, че 3 дни не съм повръщала и снощи свърших тая работа тамън два пъти  - преди и след гостито Simple Smile))
Таткото не издържа и нахлу в банята, да не съм била сама Simple Smile) Sick Sick Sick
Идеше ми да се гръмна  #2gunfire

# 333
Мили мамета, както споделих днес съм в къщи, но все още не съм се махнала от кибер пространството - мания, мания и в нас е адддд!

Чета ви и много, много благодаря за подкрепата. Нашто тати се прибра на обед, явно си му е много трудничко и на него и с учудване сподели как колегите му коментирали - казах ти да смениш колата, а не ...поне че е жив и здрав....малеее...хора разни, аз се мъча да го подкрепям, но малк ми е криво и на мен.....позитивно мислене само си повтарям..курбан задължително....

Толкова ви се радвам на всички, които успявате да се обърнете към всеки лично....аз или забравям кой точно кое е писал, или ми е трудно да гледам имена, постове....много съжалявам, а искам да дам и аз подкрепа на нуждаещите се, да се зарадвам на всяко ново попълнение, на всички близнаци, да се засмея на шегичките, особено с нахлулия тати в банята:)))), но все комбинирам, за да не объркам и обидя някой, за което съжалявам.

Аз вече имам чувството, че без повръщането няма да съм аз:)
 #2gunfire
вече мисля да опитам да подредя поне:)

# 334
  • Бургас/Пз
в началото на темата има негови координати(на д-р Марков).имаше в темата отзиви,че е много добър и са доволни
Ani d, Марков работи. Аз ходих при него за ранната ФМ и съм много доволна. Всъщност ранната я прави Петър Марков, а късната Димитър Марков, двама братя са. Ранната ми струваше 80 лв, а за късната мисля, че споменаха 100-120 лв. Съветвам те да си запишеш час възможно най-бързо за късната, защото е трудно да се добереш до Д. Марков. За ранната мисля, че няма проблем да се обадиш седмица преди това.
Много ви благодаря, аз с Калоян ходих при него и бях изключително доволна, явно и сега ще се идва пак до София.

Алекс, твоят мъж много ме разсмя, явно понякога не само нашите реакции са странни, но и на татковците.
blumence , имал е голям къмет мъжа ти, да отива в църквата да запали свещичка, че сигурно този стрес му се е отразил гадно.

Мишела, vadada,  мерси за подкрепата, децата са си деца пък колкото и големи да са те. Grinning Нашата кака от сега се чуди как съм щяла да ги водя другото лято на плаж  Mr. Green

petia47, браво на Вероника, дано и за напред да бъде толкова любознателна и да те изненадва приятно!

Момичета, не ми се сърдетет че не мога да пиша на всички по отделно, но съм в темата една от вчера и още ми трябва време да се ориентирам! Wink

# 335
Нашата кака от сега се чуди как съм щяла да ги водя другото лято на плаж  Mr. Green
Ахахаха,какъв и бил проблема!Ще падна!Детска му работа!Аз мислих,че изпитва ревност,че ще има по-малко време за нея,а то плаж,море,чайки!А сте от Бургас.Какво да кажем ние от София и другите градове далеч от морето. Mr. GreenЩе и мине.Не се притеснявай.
И между другото,мерси за пожеланието за нашата кака!

# 336
Здравейте момичета  Hug Срам не срам откровено ви казва,че не съм прочела повечето страници  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Времето е просто ужасно  Confused Цял ден сме затворени вкъщи,дечко полудя какво да кажа за мен  Crazy само работа си намирам.Малкия е сополив вече 4ти ден,вече се подобрява,уж са зъбките пък да видим
Нямам никакво настроение, чак не мога да измисля и какво да напиша  Confused
Хубав ден от мен

# 337
Добър ден от мен  Hug
Утре съм на преглед,малко е кофти,че е следобяд и тогава ще пускам изследванията,а за целта не трябва да ям,но това не ме притеснява.Дано добри да излязат после резултатите Wink

# 338
Здравейте!
Само да споделя, че днес ходих да дам кръв и урина  за изследвания в п-ката на ВМА, лаб. Армилабор. Не ми взеха нито лев, имах талон за ПКК, урина, васерман, хепатит, спин и кръвна група. В момента нямат реактиви за кръвна група, но казаха, че при следващите изследвания ще ми я направят. Мисля, че това са всички изследвания, които поема касата или греша?
А сега се заемам да изчета какво сте писали напоследък.
Хубава вечер на всички  Hug

# 339
Здравейте,едвам смогвам да ви чета,а пък и времето ми действа супер подтискащо и гаднооо Sad
miminko,не се шашкай,изчакай да излязат резултатите от амниоцентезата....Надявам се всичко да е ок Hug
И на мен вече ми се гади от водата,но пък спря да ми се гади от повечето храни и хапвам почти всичко вече.За течностите-пия основно боза,мляко,компотчета,натурален сок от ананас.
Като сте заговорили за сладките изкушения от Англия....Моя мъж работи там и като си идва винаги мъкне тооооолкова сладки неща,че направо откачам...Мога да изям 5 шоколада на веднъж Embarassed
За стриите-мажа се с олиото на HIPP-Mama Sanft.Преди също се мазах с него,като бях бременна с Ивон не помня с какво се мазах,но от тогава имам още стрии,които не са се заличили...С Бела ползвах това олио на ХИП качих около 17-18 кг. и нямах никакви стрии.
Надиту ,стискам ти палци и на теб миличка!Дано всичко е наред! Hug Hug Hug
За настроенията-аз съм станала страшно раздразнителна и супер ревлива...Чак не мога да се търпя,рева за най-малкото,крещя за най-малкото,направо не мога да се понасям...
blumence ,важното е,че мъжа ти е жив и здрав,пък и е нормално да е малко стресиран,а и ти също.Това все пак си е доста тежко и стресиращо преживяване Hug Hug Hug Hug
Уф,добре че моите момичета още са малки и не разбират толкова,та нямам проблеми....Ама после като се роди бебо знае ли се...Може и да ревнуват...
Добре дошли на новите мами,радвам се,че се увеличаваме! Hug   bouquet 

# 340
току що се връщам от ФМ  всичко със бебо е наред ,което ме направи супер щастлива ,дано и за напред да е така . Толкова ми беше притеснено ,че забравих да попитам за пола ,не че е толкова важно ,но ..........
 бебето ми  отговаря на 13 седица ,но се водя 12  аз сум с ранна оволация тей ,че не се учудвам .
успех на всички   ,които им предстоят ФМ БХС . Hug Hug Hug

# 341
AlexNM,не че това ще ти помогне ама нали знаеш -споделена мъка е половин мъка и като те слушам все едно аз съм го писала тоя пост та проблема с повръщането и у нас е главен проблем аз също съм на вълни като не повръщам няколко дни на другия задължително съм наваксала с поне 4ри за деня Sick,а мъжа ми най редовно ми асистира даже напоследък забелязвам,че инспектира какво съм повърнала ooooh!(извинете ме ако ви е неприятно ама ми е болна тема),но мисля,че трябва да сме поласкани и да се възползваме от тяхната подкрепа,че акушерката с която се консултирам ме ппосъветва точно да се възползвам,нали ми е първа бременност не се знае на другата какво ще е. Laughing
 Относно стрийте и аз да споделя макар,че нямам опит,но по препоръки на една приятелка си взех крем на Vichy незнам колко ефектен ще е,но изглежда мазен и добре хидратира та дано да свърши работа.

# 342
Здравейте на всички Hug
Какво става тези дни с това повръщане, при мен нещата се върнаха с пълна сила, от неделя е ужас.
Аз вчера се престраших да се премеря- имам 2-3 кг в плюс, за 3 месеца мисля е добре, дано не кача много, че направо откачам при тази мисъл, а как ям и какво най-вече...да не ви разправям Embarassed
kroelahai, как можа да не питаш за пола, мен това толкова ме вълнува, но си права, най-важното е, че всичко е наред, полът е една подробност Simple Smile

# 343
vadada браво мила.искрено се възхищавам на жени,който правят инвитро.поздравления за близнаците.успешна и лека бременност.имам приятелка която прави няколко опита и знам колко е стресиращо и натоварващо.за мен сте истински герои.blumence не се ядосвайте мила,това са тенекии и се поправят.здравето и нервите не се възстановяват.понякога,когато се случват такива неща се замислям,дали Господ няма пръст в тази работа,да ни предпази от нещо по лошо,което е можело да ни се случи. kroelahai честито за положителните резултати.дано и на останалите на които им предстоят да са добри.май малко останаха. dix6 да това са изследванията,които са по каса.цитонамазка и две ехографии за цялата бременност,но по късно не знам в коя седмица имаме още едни такива,кръв и урина.о момичета благодаря за подкрепата. newsm53 ха ха везничката е много трудна.при вас всичко е на кантар и сте много нерешителни.а  да ти кажа в случая нямам голям избор,таткото си го иска бебето,а и аз вече съм щастлива,че ще го имам.това обърна живота ми наопаки,но кво пък да става каквото ще.може да е за добро. newsm10

# 344
  Как сте момичета със съня?Аз просто не мога да си отворя очите - постоянно съм полусънно състояние.Добре, че моят мил съпруг е поел изцяло забавленията на малкия, та аз да си почина след работа.Даже днес в обедната почивка прескочих до нас и след като хапнах, пак полегнах за 20-тина минути. ThinkingНе мога да се позная, при положение, че при предната бременност не се спирах и никога не ми се спеше.
  И киселини ми се появяват, а от тях най - ме е страх.Мислех си дали не е рано?Като си спомня как се чувствах преди 5 години...Боже, спях седнала през нощта.И нищо не ми помагаше...Сега ми се активират от боза, а така ми хареса всяка сутрин да си я пия.Днес обаче си купих айрян.И от натурален сок се появяват, само вода ли да пия?
   Вчера ходих на изследване за БХС, днес пратих резултатите до София - Националната Генетична Лаборатория.Резултатите след около 3-4 дни излизали.Малко се притеснявам от тях, макар че не би трябвало предполагам.Но пък на  самия  преглед много бях щастлива, защото пак видях бебето.То цяло човече, милото.Крачета, ръчички, гръбначен стълб - всичко му е на мястото.Беше застанало в поза свещ - може да стане спортист Laughing знам ли!
   Ще Ви напускам сега,защото малкия пак препира за игрите на компютъра.Не мога да седна и да позапям малко от него.
   Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт