За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама!!!

• 30 787
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
Обръщам се специално към fishi_fishi- Рале, не мога да т изпратя ЛС. Кутията ти била препълнена.

# 346
здравейте бъдещи и настоящи мами  Hug
виждам, че сте доста активни в новата темичка, едва сега успях да изчета всичко, което съм изпуснала  #Crazy
Видях, че си имаме две мами, които са минали под венчилото, искам да ви пожелая любов, разбирателство и дълъг семен живот! newsm44 
 Iva722, не само ти имаш проблеми със съня и аз съм така, ама поне не ходя на работа и сутрин си поспивам до по късно, та да си наваксам за през нощта, но поне нямам проблеми с гаденето и се чувствам доста добре
 кураж на тези които са чули някоя лоша новина, но знам че накрая всичко ще е наред, така че смело напред с усмивки Grinning

Лека вечер на тези, които още са пред компитата Simple Smile

# 347
  • Пловдив
Sussann - добре дошла мила!  Hug
dru4ka - относно настроението направо съм развалина напоследък и така ме е яд на себе си. Започнах да се изпускам и така му се карам на малкия тия дни, че чак ми става съвестно. Не че няма за какво- големи бели прави и не ме слуша изобщо като му се карам, даже придоби навик да удря и щипе, което досега на е правил, ама милия така го изнервят тия зъби и запушения нос че колкото и да вика файда няма. Лошото е , че и на мъжо май скоро ще му писне от мен- казва че съм станала направо непоносима и щял и той да почне да ми вика та да видя колко било гадно усещането  Sick
Анда, радвам се да чуем и от теб такива добри новини от ФМто - хайде да се похвалиш после с такива и от БХС  Peace Неприятна е сигурно тази протеинова диета, но щом трябва - само да се чувствате добре с бебо в крайна сметка  Naughty
Mwpo   - заинтригува ме това за маслото на Хип-за стрии.основно защото казваш че нямало консерванти и парабени. Аз ползвам гела за коса и тяло за малкия , който има атопична кожа, и също съм доволна , може да се замисля и за него като вариант, че понякога този зехтин ми писваше да го чакам да попие ако ми се спи и просто пропусках да се мажа  Thinking
petia47   - като се замисля и моите стрии на гърдите май се появиха от цеденето  newsm78 (аз нали се наложи да цедя повече от 8месеца).

rori_   Днес бях на преглед и сега съм се и поуспокоила. Бебчо е доста пораснал. Този път не му слушахме сърцето, но ми взеха кръв за БХС. Резултатите ще са готови чак след една седмица. Качила съм около 2,4 кг.

Мимико,Надиту прегръщам ви момичета и стискам палци всичко да се нареди.
blumence - лошото е минало, важното е, че на мъжо нищо му няма, пък че ремонт ще има - това да е злото. Неприятно и стресиращо преживяване наистина, радвайте се сега един на друг повече от преди - това да е лошото и да остане назад, а напред само добро да ви чака.  Praynig
kroelahai - чудесни новини и от теб виждам, браво на бебо, а за пола - май несъзнателно си си запазила малко тръпка за следващия преглед  Wink
Iva722 - радвам се че вашия бъдещ спортист също е повече от добре, стискам ти палци за резултатите от БХСто да е същото! 
VesitoAJ   - направо мога да ти копирам поста. Ние също цял ден бяхме като затворници вкъщи (даже до кухнята не се престраших да го закарам малкия в това ужасно време) и цял ден дивее малчо вкъщи. Малкия също е сополив от началото на седмицата ама днес беше най-зле от тогава - и аз си мисля че е барнал нещо от  намаления имунитет покрай зъбките  newsm78
Цитат на: ani_d в Сряда, 06 Октомври 2010, 16:16
Нашата кака от сега се чуди как съм щяла да ги водя другото лято на плаж
Много ме развесели вашата кака  Joy - сладурана, все такива да са и големите проблеми!
AlexNM    - и аз така уж се подобрявам и следващия ден отново ми се гади и ме боли главата, нашия тати обаче така му е писнало от двама криваци вкъщи (малкия и аз), че само ми вика "ама нали ти беше по-добре" . Радвай се на съчувствието на вашия тати - само така да се отнася към неразположенията ти край бремеността и след раждането, че ще имаш нужда от неговата подкрепа.  Hug

# 348
Добро утро на всички.
Пожелавам ви един спокоен и успешен есенен ден.   bouquet

# 349
Добро утрооо

Дано настроението ни е по хубаво от днес,дано болничките са по добре от днес а ако може и здравички всички ще е най добре  Hug

# 350
  • Варна
Добро утро и от мен Hug

Не смогвам да ви изчета,и да се разпиша по всички теми които се обсъждат ooooh!

Мързи ме нещо мноооооого тези дни,и гледам само да си полягвам Crazy

И от мен ,много здраве на всички. Hug Hug Hug

# 351
добро утро и от мен.влизам за малко и отивам да работя.в това мрачно и студено време никъде не ми се ходи,но още малко ми остана,с това се успокоявам.а да питам тези които взимат болнични,трябва ли да са влиза в болница за малко или се явявате на телк,за по продължителен болничен?лек и усмихнат ден и по малко неразположения вече

# 352
  • Бургас
Здравейте и от мен.Голям студ настана.
Аз да се отчета вчера си видяхме бебока подскача маха с ръчички и крачета,сътвотно моя чувствителен мъж едва не се разплака от умиление (много е сладък как се вълнува).Записах се най - сетне на ЖК и утре ще ходя да си пусна изследвания,но нещо взех да вдигам кръвно хем не съм склонна,но според мен е от вълнение и докторката ме изпрати на кардиолог,а за понеделник си записах час при доктор Яков във Варна за ранната ФМ.Днес успях да си подам и документите за ЛК и паспорт.Доста задачки ми се събраха добре,че си взех няколко дни от работа.
Сег атрябва да изляза да си потърся някви боти или кецки,че със балеринките и обущета на токчета дето ги имам ми е студено,а за ботуши сякаш е рано още.
Това засега от мен един спокоен и мързелив ден ви пожелавам

# 353
Здравейте милички,

Тооочно такива сте за мен...... идвам на работа и първото нещо, което правя е да чета....и толкова ми е хубаво, и толкова близки ви чувствам  Hug Hug Hug

Благодаря отново за подкрепата. Моя мъж нещо на мъж ли се прави незнам, но днес сутринта на път за яслата не му издържаха нервите и задмина един трамвай, съответно ни спря полиция и се позабавихме доста.... дали последните дни не са знак аз да се качвам на колата? Може би трябва да преодолея страха си и започна аз да возя семейството:)) Grinning.

Гледам да сме по ведри и мисля, че се получава, събота на църква задължително.
Мойта малка дъщеря вече си създаде навик сутрин като се събуди си прескача леглото, идва при нас, вмъква се под завивките, целува ми корема (той е голям, но не от бебока още:)), след това слиза и ми целува стъпалата!!!!  ooooh! и е много горда от това. Толкова е миличко Simple Smile.
Аз си спя мнооого добре, помня, че преди будувах доста (гледах среднощни серии на Дързост и красота:)), но сега не е така, поне засега. Иначе с предната бременност бях много добричка, тиха и сълзлива, а сега съм само сълзлива и настроенията ми много се менят.... дали не знак, че този път ще е мъжко?Simple Smile.... и момичета, аз вече го усещам мъничето --гъделичка си ме приятно:)

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден.

# 354
Здравейте и от мен.
Много се радвам, че има мами, които си усещат дечицата вече. А дали е вярно, че когато е второ дете по-рано се усеща или просто мамите вече знаят какво е? Аз очаквам с нетърпение да усетя това чувство.

# 355
Искам и аз да усещам бебето вече  newsm45. ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ! Много завиждам на тези, които го усещат. Сигурно трябва да почакам още месец.

Снощи бяхме на гости на едно 10 дневно бебе - МНОГО СА СЛАДКИ  newsm30. Гледахме как го къпят, а то милото така махаше с ръчички. А те едни мънички. Направо нямам търпение и нашето да се появи вече.

# 356
Здравейте и от мен.
Много се радвам, че има мами, които си усещат дечицата вече. А дали е вярно, че когато е второ дете по-рано се усеща или просто мамите вече знаят какво е? Аз очаквам с нетърпение да усетя това чувство.
Аз мисля, че е вярно, защото при мен е второ, а с първото започнах да го усещам малко преди да излезе Simple Smile шегичка, но доста късно разбрах какво е точно усещането... скоро, скоро всички ще се усещат, а малко повече ще чакаме да се появият и да махат с ръчички Simple Smile  newsm44

# 357
Добро утро на всички  Grinning
blumence, сядай смело зад волана Laughing Добре че всичко е наред  Hug
И моята половинка вчера рещи да ме вземе с колата и ми се обади, че няма да може, защото са го ударили. На него нищо му няма, което е най-важно, затова да сме по ведри, те са добре и бебчетата ще са добре  Hug
пожелавам ви един прекрасен ден  bouquet

# 358
  • Червено знаме 11:)
Здравейте момичета,работещи и такива като мен-който се чудят по цял ден каква да я свършат.Вчера ходих при моя доктор,но нещо ме разочарова,прегледа ме през пръсти,точно за 2 мин,а знаеше че искам да ми обясни по подробно за състоянието ми.Каза,че кървенето според него не било от плацентата,а от миомата newsm78..Иска ми се да го сменя,но нещата са сложни,защото той ме следи от началото,знае за състоянието ми,което си е доста сложно,и жовот и здраве в неговата клиника-Селена Пловдив,ще ме оперират и ще махнат и тая пущина-моимата.И досега не ми е дал нито от един преглед някакъв резултат,само си ги нанася в неговият компютър.Каза че БХС ще правим след 17 дни,сега и това ще го мисля дотогава..
Иначе си купих вчера от Пловдив панталон и джинси за бременни,сега само някоя блузка и съм ОК.Купих си и едно масло за стрии на Чико-25 лв,защото корема ме присърбява,сигурно расте Grinning
Дано Господ е с всички нас,и април прокънти от плача на нашите здрави и хубави бебоци...

Vadada----ставаме две от Свиленград...засега

# 359
Корема ми беше доста плосък, но сега вече особено следобед се понадува. Той не ме сърби, но момичета гърдите са ми просто огромни, сърбят ме постоянно и това ме докарва до лудост  Crazy. Някъде четох, че като сърби толкова било предпоставка за поява на стрии. Направо не ми се мисли. В момента съм със сутиени 75 D, а вече ми стават малки. Дано поне тези огромни неща да имат и мляко после, че поне да си заслужава. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт