За моя радост най-голяма през АПРИЛ ще стана мама!!!

• 30 825
  • 713
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Добро утро, мамчета! Аз съм добре днес съм на ФМ и БХС - след малко. Искаше ми се да изгледам онлайн предаването на Гала с Кременски, но не го открих в мрежата. Ако наистина го няма, тези от Нова ТВ са яко за порицание. В крайна сметка сега, толкова скоро след предаването, интересът е най-голям. Мисля да пиша на Гала!
Стискайте ми палци!!!  Hug Hug Hug

# 436
Стискам плаци ЕлБиЕн, всичко ще е наред.

Moiraine, радвам се, че сте здравички в това време е много важно да се запазим така. Относно майчинството счетоводно аз лично ще погледна на 1 страничка....нужно ни е понякога напомняне, нали сме бременнички  Laughing и при нужда ще се възползвам от предложената помощ.
Аз също съмв 15 седмица, 2 бебче идва и определено го усещам от няколко дни и няма начин да бъркам..... незнам къде е плацентата, но явно е така, че да ме радва гъделичкането на мъничето.

Колкото до среща аз съм много за и аз за през седмична, защото съм от мамите, които учат също и по този повод да се оплача, че снощи в 18.00 ни излезе програмата и днес имахме лекции.....бях там в претъпканото метро рано сутринта ииииии....... доцента не дойде......е просто незнаех дали да се смея или плача от яд....пихме по кафенце с колежките;)

# 437
blumence, и аз вчера ходих на лекция и важният човек не дойде, тази седмица май е нормално, и те още не са влезли в час  Wink Гледам, че и на теб това ще ти е второ дете и учиш. Погледни и темата от първата страница за 2880 лв. за майки-студентки, ако си редовно, в последните страници на темата се обсъждат и студентските кредити, нещо, от което аз лично мисля да се възползвам, тъй като след това държавата ще ми го върне. Погледни, ако имаш време.

# 438
...то кафенцето с колегите е едно от най-приятните неща в ученето

# 439
  • Бургас/Пз
Сори, сега видях на линийката ти, че всъшност 2-те години вече са изтекли при теб....Сега в неплатена ли се водиш???

Да, мила, при мен двете години изтекоха и в момента вече съм на работа. При изчисляването обаче като се върнат месеците назад, ще се вземат последните месеци от майчинството, когато съм получавала 240лв, което хич не ме топли, ама нямам никакъв избор!

Moiraine, радвам се, че сте добре и всичко се е разминало с безобидни лекарства!

# 440
  • Пловдив
Здравейте момичета !
ЕлБиЕн - приятна среща с бебчо ти желая, да се похвалиш после  Wink И аз го търсих предаването в архивите ама не било писано- дано наистина не съм изпуснала нещо, което не знам, че темата е интересна  Naughty
Moiraine , blumence  - как се справяте с ученето и с другите ангажименти  newsm78 аз си мислех да запиша някакво допълнение на магистърската ми следващия септември, ама се чудя с едно малко и едно подрастващо как ще се справя. Няма шанс да го гледат баби, нито за ясли като гледам, а за градинка ще е рано за баткото  Thinking Сигурно сте записали нещо с лекции само за уикендите - това май е вариант и за мен. Ще трябва да разгледам какво се предлага за Пловдив, пък било то и платено  Money 
Moiraine - хубаво е че сте вече във форма, у нас пък одисеята сега започва... първо малчо, сега аз, дано таткото остане здрав да ни гледа  Mr. Green
Natali_ - благодаря за инфото за фолиевата киселина, това не го знаех   bouquet
Снощи коментирахме с една приятелка как ще са при нас нещата с майчинството и се оказва (потвърдих го днес и с чл49КСО (2)), че при издаване на болничния за 45дни преди раждане до втората година на първото дете обезщетението е в размера, определен за него. Споделям го за мамите, които също искат да направят такава засечка с КСО по подобен казус. Олекна ми честно казано-сега с тези 240лв направо не мога да вържа бюджета, пък с още едно щях съвсем да се видя в чудо, макар че човек знаел 2 и 200...  Wink
И ние сме на ФМ другия вторник- едва издържам да видя , че малкия още е добре, напоследък ми е много притеснено нещо(може би защото от един месец не съм била на УЗИ и пак си вкарвам паранои). Дано всичко мине добре и да ми олекне, че ако продължавам така с тия нерви  ooooh!

# 441
да пращам ли адреса за леща или сама да си сготвя, май това  по-скоро, че виртуално няма да ми стигне:)

Grinning Лещата я ометохме. Какво е менюто за днес. Казвайте на време, да няма неразбрали  Wink

# 442
Домашна пица  smile3520

# 443
  • Пловдив
Леле момичета, голяма простотия направих - взех че се зачетох предварително за ФМ то и какви мерки са нормални... сега вече окнчателно се допанирах, ставам от тук чак до сряда и да не видя компютър дотогав  ooooh!
Хубава събота и неделя на всички!  Hug

# 444
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:33 от FourSeasons

# 445
Одеве забравих да попитам дали си боядисвате косата?
 Аз мисля днес да го направя,че от както съм бременна не съм.Добре,че имам 20тина бели косъма и не се виждат много.

# 446
Аз все още не съм я боядисвала ама като се наложи ще го направя, има доста статии по въпроса - но пък има толкова вредни неща, че то ако тръгнеш да се съобразяваш с всичко ще заприличаш на нищо  Simple Smile и ще се побъркаш  smile3511  - има момичета, които и не се постригват - ама то това е в друга група - групата на бабините деветини  newsm08

# 447
  • София
Четох, че не било противопоказно боядисването на косата. Аз лично до сега не съм се боядисвала и ще изчакам, но тези които го правят не смятам, че е редно да заприличат на чуми!! Вече има и по-безвредни бои!!!

# 448
Одеве забравих да попитам дали си боядисвате косата?
 Аз мисля днес да го направя,че от както съм бременна не съм.Добре,че имам 20тина бели косъма и не се виждат много.
Aз се боядисах с безамонячна боя, четох, че няма проблем с нея. Но реших да не прекалявам и от блондинка станах брюнетка, за да не се налага всеки месец да се мацам. Малко ми е непривично и в началото се стясках като се виждах в огледалото, но вече свикнах  Laughing

# 449
и аз вчера се боядисах с без амонячна,нищо,че почти нямам бели коси.ама си е друго,косата става по лъскава и жива.няма да се изоставяме я. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт