House M.D. (тема 6)

• 34 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Точно! Доста си поревах за нея в прегръдките на мойто мъж, който също се разстрои...  Cry

А на моя мъж тая жена му развали сезона.  hahaha Скапа му цялото удоволствие, олицетворява неща, които не понася. Мен също ме дразнеше, но наистина трагино замина. Ама не съм й ревала, чак пък, успокоих се, че ще спре мърморенето, което ме разсейваше докато гледаме.  Mr. Green

# 661
  • София
Аз не исках да умира най - вече заради Уилсън. Той заслужаваше малко щастие...

# 662
Да, клетникът...

# 663
  • срещу двата комина :)))
Аз не исках да умира най - вече заради Уилсън. Той заслужаваше малко щастие...

неговото щастие е Хаус  Joy
верно гадно му я утрепаха, ама ...

# 664
неговото щастие е Хаус  Joy

Абсолютно! Може в последния епизод на сериала да му се обясни като Били Мак в Love Actually: "You are the fucking love of my life"  Mr. Green

# 665
  • Ænima/Albuquerque
Амбър ми беше супер противна, но много рИвах, като умря и чак ме хвана яд.  Blush

# 666
Аз пък много я харесвах и как се опъваше на Хаус. Един от любимите ми епизоди е двамата с Хаус като си деляха Уилсън  hahaha

# 667
Ооо, да, това беше незабравим момент  hahaha

# 668
  • au bout du monde
Вчера е било представянето на новия филм на Хю Лори. Не можах да намеря обаче негови снимки от събитието,дано се появят скоро.

Ето от филма:

# 669
Не го харесвам без тридневната брада  Crossing Arms

Може ли повечко инфо за филма, все познати лица са на снимката...

# 670
  • au bout du monde
Това е каста http://www.imdb.com/title/tt1313139/

Все още няма трейлър .
The Ostroff and Walling families are best friends and neighbors, living across the street from each other on Orange Drive. Prodigal daughter Nina Ostroff (Meester) returns home for Thanksgiving dinner after a five-year absence, newly broken up with her fiancй Ethan (Rosen). Rather than developing an interest in the successful son of her neighbors, Toby Walling (Brody), which would please both families, it's her parents' best friend David Walling (Laurie) that captures Nina's attention. When the romantic attraction between Nina and David Walling becomes too great to ignore, the lives of the two families are thrown into upheaval.

# 671
Благодаря   bouquet

# 672
  • au bout du monde
 Party официалния сайт: http://www.orangesthemovie.com/
Няколко клипчета открих:

">#![/video]

# 673
  • София
Постер на новия сезон:

# 674
Как му ходи жълто. Heart Eyes