House M.D. (тема 6)

• 34 657
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
 Peace Сарки, благодаря за тимичката...

# 16
  • Пловдив
Записвам се да ви следя.
Още нищо не съм гледала от сезона, но имах ужасно много работа  Sad

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 07:45 от _Пепи_

# 17
  • UK
Записвам се и аз, снощи го гледах, не  разбрах каква беше диагнозата, но това не ме интересува много по принцип. Иначе не е вярно, че не се е разболявала, точно обратното се оказа - че не се е чувствала добре, но не е казвала, понеже брат й се е чувствал по зле.

# 18
и аз да се примъкна тук   bouquet

# 19
Ей ме на bowuu

# 20
  • Велико Търново
Постера не ми хареса, чакам си субтитрите, че иначе нищо не разбирам..

Това вместо запис  Blush

# 21
  • В най - голямото село
 И аз в новата тема, нетърпеливо очакваща субтитри 
Цитат
Peace

Sarcasm™   bouquet за новата тема

# 22
И аз тук. Гледах само първия епизод по Нова мин. седмица. Сега чакам следвашия в петък. Малко назад се движа , но нямам време за организация на по-ранно гледане, пък и дублжът ми харесва  Wink

# 23
Втората серия по ми хареса и на мен.
Хубав ден фенки! Simple Smile

# 24
  • София
...че не се е чувствала добре, но не е казвала, понеже брат й се е чувствал по зле.

И аз така го разбрах  Peace
А всъщност първото присаждане се оказа грешка?!?

# 25
  • UK
Ами при тях нали знаеш, че първото лечение винаги е грешка, присаждането беше част от това, чудеха се дали има инфекция или отхвърляне, понеже имаше проблем, накрая нямаше как да остане с присадения, та трябваше да й се присади нов, но си беше част от диагностицирането както всеки път. "Амилиодиза? Не, не е Амилиодоза. Саркоидоза? Не, и това не е. Лупус?" И така нататък. Simple Smile

# 26
Сарки благодаря за темичката   bouquet

# 27
Още не съм гледала серията, дано е по-добра от първата, и дано Хаус заприлича на себе си.

# 28
Хареса ми серията  Sunglasses
И аз не разбрах каква е диагнозата на момичето, въпреки английските субтитри  Blush

# 29
  • София
Да не ви изпусна. Не успях да гледам първи епизод по Нова, свалих го, но не тръгва на плеърите вкъщи, бясна съм. Не знам какд а го изгледам, но за този петък съм на линия за епизода. Харесвам дублажа.

Общи условия

Активация на акаунт