Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508
Бреййй, ти пък много дрехи ще си взимаш, аз само банските, хавлийката, парфюмчето и разбира се, настроението... newsm47
Ох, аз като по-"скромна" ще дойда само по парфюма... Blush
Ееееее, не е честно, ти каквато си хубавица, нас ще ни прати в трета глуха!  newsm45 newsm45 newsm45  Да ама ние сме брюнеткиии... smile3534 smile3534 smile3534

Все ще се споразумеем  някак си. Може и график да направим предварително  Thinking

# 346
  • Варна
Вие, сладурани, добре си купонясвате Party, ама всяка вечер все по до късно и по до късно и аз вече не знам кога да пускам моите стихове?! newsm78 Е, понеже сме си у дома, и аз да си представя едно от последните ми творения- из тия дни Тарабас престави едно стахотно стихче- "Черно и бяло"- невероятна, красива и мъдра поезия, пък на мен ми хрумна едно

Сиво

Понякога ако загубиш надежда,
може всичко сиво да изглежда-
сивият  пейзаж те обкръжава,
сивото прониква и те задушава...

Сиво небе и сива луна
мъждеят със сива светлина,
сив път и сиво слънце-
душата се свива на зрънце.

Сиви облаци, сиви мъгли...
Сиви сълзи в посивели очи...
Страдащо сиво сърце...
Нещастно посивяло лице...

Монотонно сиво ежедневие,
застинало в  безвремие...
Всичко изглежда некрасиво-
омръзна ми от толкова сиво!

Достатъчно сиви спомени-
това трябва да се промени-
необходим му е различен цвят
на моя ужасно посивял свят!

Ще намеря най- цветните бои
да оцветя сивите си мисли и дни-
оттам нататък е много лесно,
оцветявам наред и става чудесно!

# 347
Кометке, чудесна си !  Hug
Минаваш оттук и започва дъжд от сбъдващи се желания  bowuu

С радост ви прочетох и заспивам с надеждата, скоро да се радваме на екрана на нашите любимци, а докато чакаме, хубаво е, че ви има вас и това прекрасно място за творчество и споделяне.

Лека нощ и красиви сънища на всички ! Hug

# 348
moxito, irji42, galka50, esther2001, jvarbanova, valdes60, vesela1, nezabravimka, mariq_72, manpla, magistra, danidorina, mg_mg, kometka76, kitti-88, winona, eliadn, didi 69, bganio (+ 3 Скрит/и) и 14 Гости преглежда(т) тази тема

# 349
Вени, лека нощ мила! До утре 

# 350
Кометке виж сега само как гледа  брюнетките. Heart Eyes Блондинките да има да вземат . Crossing Arms

# 351
А, между другото да попитам за екскурзийката в Ава баби ще взимате ли? Все някой трябва да Ви пази! Като гледам каните се да тръгвате само по бански, хавлийка и парфюмче.
Здравей, Естер!  welcome Добре дошла и от мен в този неповторим и незабравим рай. Пожелавам ти забавление без край. А за Ава сформираме група, възрастта е без значение, единственото условие е да си пристрастен и официално диагностициран от специалистите в областта на психиатрията. newsm47 newsm47 newsm47

# 352
moxito, irji42, galka50, esther2001, jvarbanova, valdes60, vesela1, nezabravimka, mariq_72, manpla, magistra, danidorina, mg_mg, kometka76, kitti-88, winona, eliadn, didi 69, bganio (+ 3 Скрит/и) и 14 Гости преглежда(т) тази тема
И това е когато не излъчват филма,сигурно на началото на сезона,балкона ще е поне на 5 реда. Peace

# 353
Все ще се споразумеем  някак си. Може и график да направим предварително  Thinking
Става, нали си ми приятелка, ще се споразумеем, а пък и с моето голяяямоооо сърце...  smile3521 smile3521 smile3521

# 354
Кометке, чудесна си !  Hug
Минаваш оттук и започва дъжд от сбъдващи се желания  bowuu
С радост ви прочетох и заспивам с надеждата, скоро да се радваме на екрана на нашите любимци, а докато чакаме, хубаво е, че ви има вас и това прекрасно място за творчество и споделяне.
Лека нощ и красиви сънища на всички ! Hug
Благодаря ти, Алисас, кометите са за това да сбъдват желания, а аз искам да ги сбъдна всички! newsm51 newsm51 newsm51

# 355
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508
Бреййй, ти пък много дрехи ще си взимаш, аз само банските, хавлийката, парфюмчето и разбира се, настроението... newsm47
Ох, аз като по-"скромна" ще дойда само по парфюма... Blush
Ееееее, не е честно, ти каквато си хубавица, нас ще ни прати в трета глуха!  newsm45 newsm45 newsm45  Да ама ние сме брюнеткиии... smile3534 smile3534 smile3534

То толкова желаещи малееее Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy
Аааа,Моксииии,не е честно,нали си си хубавица......с тоя график..... ти първа,а ние в седма глуха   Weary Weary Weary

# 356
Кометке виж сега само как гледа  брюнетките. Heart Eyes Блондинките да има да вземат . Crossing Arms

Марийче, тук важи ли фразата : "Нищо лично"?  Thinking Thinking

# 357
И това е когато не излъчват филма,сигурно на началото на сезона,балкона ще е поне на 5 реда. Peace

Ааааа....първите 2 са заети.Както казва Кометка от  официално диагностицираните .Това направо си е ВИП сапаре. Naughty

# 358
ДАНИ,когато и да ги пускаш,твоите стихове,те винаги ни радват и очароват! newsm51 newsm51 newsm51

# 359

Абе, с такава блондинка като Мокси бая зор ще видя,  newsm78 току виж Серхан си променил мнението за блондинките! smile3506

Общи условия

Активация на акаунт