Забранена любов - тема 2

• 27 538
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Много е зле Мититу бе. Божке не мога да го гледам... Sick Sick

# 646
На мене също ми се повръща от тоя Димитър Crossing Arms

# 647
И аз със вас. И като млад Мите , а сега съвсем  Close

# 648
Само като видя ,че Димитър се приближава до Анастасия ,започва да ми се повдига. Ле-ле толкова е зле в любовните сцени ,че
чак ме хваща срам .Защо не са му направили още някой дубъл?

"И изневярата ти е слугинска"- какви глупости.Не мога да разбера,
за какво се надува. Всичко това го  предизвика неговото дебелоочие.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 09:02 от pavlinaio

# 649
Само като видя ,че Димитър се приближава до Анастасия ,започва да ми се повдига. Ле-ле толкова е зле в любовните сцени ,че
чак ме хваща срам .Защо не са му направили още някой дубъл?

И мен ме хваща срам.А аз се чудя анастасия като е толкова ГРАНд и си я представям на какво ухае/душ гелчета,мазилца,парфюми.../ как може да се вре и да прегръща този гнусен Димитър,който ходи с това продънено яке с мазна яка от 100 години.Представям си го на какво мирише  Sick

# 650
Само мен ли не ме дразни Митето  Grinning Даже напротив, сцените с Ана са ми доста силни и успяват да впечатлят приятно  Blush

# 651
Дадоха анонс как Силвия и Борис говорят той и казва искам да знам повече за Валери тя казва че достатъчно са говорели в колата той иска да знае повече за ноща на убииството тя му казва дали я подозира и после тя казва че Валери заслужавал да умре и Крис влиза ,после Софи и Боян се целуват.

# 652
  • с/у ОколоМръсТното
Митко си е отврат по дефолт.  Sick
Пък Ана как не я догнуся от него се чудя  Thinking... Зле изглеждал, от вратата още го изяде (и то си беше чистата истина), а после цуни-гуни  Sick Sick Stop Naughty

И още нещо супер комично и повърностно...
НЯма толкова смотани младежи, че да се вържат на пликче с афродизиак, че и по 50 кинта за него да цакат, че и на редичка да се наредят.

Сценаристите яко ни метнаха на джанката ...  Joy

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 11:11 от Шани

# 653
Направо си ни метнаха, ама нищо де, ще им простим. По- добре така, отколкото да ги бяха набъркали в нарко пазара, за да съберат парите. Тогава вече щеше да стане дебело.

# 654
можели линк към последната серия  Praynig

# 655
# 656
И още нещо супер комично и повърностно...
НЯма толкова смотани младежи, че да се вържат на пликче с афродизиак, че и по 50 кинта за него да цакат, че и на редичка да се наредят.
Сценаристите яко ни метнаха на джанката ...  Joy

Още по- големия майтап е, че в пликчетата сложиха английска сол (Надето що си я държи в кухнята Rolling Eyes). Това ако е английска сол в химическия смисъл на думата (магнезиев сулфат), то значи мацките ще се подрискат яко Sick hahaha. Тия хора пудра захар нямат ли??? Laughing

# 657
И мен ме хваща срам.А аз се чудя анастасия като е толкова ГРАНд и си я представям на какво ухае/душ гелчета,мазилца,парфюми.../ как може да се вре и да прегръща този гнусен Димитър,който ходи с това продънено яке с мазна яка от 100 години.Представям си го на какво мирише  Sick
въпрос на вкус
едни жени харесват униформени, други костюмирани, а Анастасия - МАЗНИ МОНТЬОРИ  Mr. Green

# 658
вижте какво прочетох :Спират излъчването на ”Забранена любов”
От 13 ноември популярният сериал на Нова телевизия "Забранена любов" си отива завинаги от ефира на медията
http://life.dir.bg/news.php?id=7310919&nt=5
за втори път Нова телевизия прави този номер

# 659
Само мен ли не ме дразни Митето  Grinning Даже напротив, сцените с Ана са ми доста силни и успяват да впечатлят приятно  Blush
На мен тези сцени са ми любими в целия филм. Снощи..., страхотни бяха. Допада ми идеята и емоцията, а не толкова кой колко пъшкал и т.н.
На второ място поставям София и Боян.

Общи условия

Активация на акаунт