Арлина-толкова ми е мъчно за сестра ти
,милото момиче.И такова хубаво детенце има,да не се предава,да се бори там,та и вие с нея!Нанни-горките стари хора,за вашето бабе няма ли някой хубав частен дом?Гледала съм случайно някакви оферти в интернет,не бяха кой знае колко големи сумите,няколко роднини да си направите "партия"..ама вие си знаете де.
Вчера какъв кошмар изшивях с Влади..нали постоянно си гризе ноктите и кожичките и всеки път само му правим забележка и му махаме ръцете.Ама без никакъв ефект,та купих и го намазах с Даум-Ексол.И като си облиза пръстите това дете и като взе да квичи,да се блъска в мебелите,да си удря ръчичките наляво-надясно,абе ужас!Крещи,рита,вика-люти ми,беше като наркоман в абстиненция направо!!Не знам как издържахме снощи,но днес е много по-добре,буквално за един ден разбра каква е идеята и днес цял ден не сме го видели да си ги слага в устата.
Пиги-аз не разбрах,защо изобщо се е наложило да се оперираш,някакво износване ли има или възпаление?Дано ти подействат успокоителните.
Мен още ме боли гърба зверски,та май ще се подложа на мезотерапия,видяло се е че хич ме няма в свалянето на килограми.
Ивка-радвам се,че си по-добре!
Рени-браво на Гали!
. И аз съм от неделя зле - първо ме заболя гърлото, после попремина, но имам хрема вече трети ден, сутринта се събудих с пресъхнала уста, защото носът ми се беше запушил. Не мога да пия кой знае какво - смуча прополки, взимах осцилококцинум, цетебе, сега парацетамол и така. Обаче освен всичко друго си ходя на работа, защото от четиримата мои хора имам 2 отсъстващи, ако залипсвам и аз, ще е малко тъпо. Клатушкам се с големия корем и запушения нос едвам-едвам и чакам да дойде събота 

С такси става,но тези дето висят там са ми съмнителни,трябва да внимаваш с тарифите,да не ви излезе превоза златен
Ако е така,а инфекцията наистина е вирусна .......... 
,то снощи като приспах Юл и не му обърнах внимание (на мъжа) седим"пиим уиски" и той кво гледа незнам, аз на лаптопа му изтощих батерията