Юли 2006 - 96

• 31 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Коя е  пък тази Мария 77 дето ни чете? Thinking
Жорка,лягай бъзро,че е опасно това зацапване Naughty Hug

# 151
  • Варна
 Hug

Ронка,чета те аз,но незнам какво да кажа... Confused Моля се,при всички които имат проблеми,да се оправят нещата Praynig Praynig Praynig

Незнам коя е Мария 77,но отдавна ни чете Peace.Може да и е неудобно да се представи,а да има детенце като нашите Thinking

Почивам си аз,но малко по вече като се порашетам из къщи,хем не се товаря и веднага или ме заболява все едно че ще ми дойде,или ми теква нещо Tired Стискайте ми палци утре съм на консултация и ще пускам изследвания Hug

Ели,Честита годишнина  Wink

Отивам да почивам,че не ме свърта ooooh!

# 152
  • София
Жоржи  Praynig Hug
Ронка  Hug
Момичета, дано всичко е наред при вас  Praynig

Цеци е болничък, пак. Според друга докторка, неговата стара всъщност, недоизлекувана скарлатина  Tired
Правихме кръвни изследвание- бактериална инфекция. Хемоглобина му е 114.
Реших, че ще ходи на градина след 1 месец. Да го излекуваме, да укрепне и тогава. Направо ревах от безсилие вчера. Не може, да ми е болно детето, не е редно  Tired

# 153
  • някъде
Ние пък днес правихме ренгенова снимка на малкия Tired и повярвайте ми скъси ми се живота с няколко години докато чакам татко му да ми се обади и да каже дали му има нещо....слава богу няма бронхопневмония, има бронхит, но в момента пие антибиотик, така че се надяваме да му мине скоро. През цялото време не знаех на кой свят съм и като ми каза Сашо, че всичко е наред и ревнах на работа...наистина най-важно е да са ни живи и здрави децата Praynig
Ние се сдобрихме Crazy, ходи няколко дни като куче с вирната опашка покрай мен и така....днес направи вечерята, а после аз легнах пред телевизора с детето а той събрал и сгънал прането Shocked
Свекъра отново се изказа неподготвен- защо сме го къпели всяка вечер, че затова бил сега с бронхит ooooh!
Жоржи май бях чела, че когато си бременна покрай датата на цикъла е нормално да има малко течение newsm78
Ронка  надявам се да оправите отношенията по между си и да си гледате заедно и с любов слънцата Praynig

# 154
Коя е  пък тази Мария 77 дето ни чете? Thinking

Laughing Моя съседка:) с близнаците Peace Laughing Laughing Laughing Peace

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:08 от Eli83

# 155
Олее,че теми сте зачекнали  Crazy

При нас положението също не е никак розово,но няма да навлизам в подробности.Само ще кажа че почти няма комуникация,а без нея не става.
Компютърът тук е на голяма почит,игрите основно.Поводи никакви не признаваме...и още и още мога да пиша...

Жоржи и аз като Диди знам че около датата на цикъла е нормално,но иди на лекар.  Hug

Ивка  Hug за теб и  за Цеце.

Диди радвам се че се е взел в ръце твоят,но да знаеш че работа не започне ли,след време пак ще те изнерви това бездействие и това че не носи пари вкъщи.
То сега посред зима каква ли работа ще намери,но да търси все пак.Дано намери.

# 156
  • Варна
 Hug Hug Hug

Момичета,не е около датата на цикъла моето,през няколко дни теква и спира Tired.както и да е,стига с моите течове. Naughty

Момичета,искрено се надявам при всички да се наредят нещата.както е най-добре за вас и децата. Praynig Praynig Praynig

Рени
,това с игрането е ужас.Мислех,че се е отказал вече...
Диди дръж го изкъсо твоят.стига е слушал мама и тати,голям човек е вече.да се взима в ръце,семейство има Peace

Рони,какво става при теб? Hug

Диди,Ивка,Бързо да се оправят малчовците Praynig Ивка,остави си го в къщи,да се закрепи детенце.Всичко ще е наред Peace
Моят синковец,пък да ви го похваля,от един урок по английски 5 думи знае Shocked направо ни разби ooooh!

Знае,момиче,момче,куче,учител и Казва на госпожата"Хелоу мисис Попова"..ама както си трябва.много е сладък Crazy

Ставам милички,днес нали съм на консулт,и хич не ме свърта на едно място.ще полегна малко и от 13ч съм там.стискайте палци Praynig

# 157
Жоржи пиши след консултацията  Hug И Гали така като Мите 3-4 думи запомнил,но сега след вчерашният урок нищо не каза да е научил,много странно.Питахме ги,питахме нищо не каза.  Thinking
А за игрите,отказа се от онази онлайн дето беше,но сега играе разни други във фейсбука,те са няколко малки,та пак гълтат време.Абе,оправия няма.

Ронка пиши как е минал разговорът  Rolling Eyes

# 158
Момичета ,бях в 1 клас:)
Да знаете госпожата се кара на децата които знаят и пишат букви, които още не са взели.Писаха " ченгелчета"- елементи от буква,свързваха,и накаря написаха буква М ,каза им - да напишат сега- мама но го написа на дъската м_м_(защото не са взели а),които написаха със а триха, и им се казваше-аз какво написах ,както съм го написала така го напишете. То децата с тези предучилищни и с подготовката от вкъщи са напред,но старите ни програми и това, че взимаме първо букви които не ни вършат работа за думички и изречения, държи децата на долно ниво,цяла година оооо уууу аааа ъъъъъ,и едно изречение не пишат  ooooh!
  Стана ми жал за децата Winkиначе много слушат ,седят, внимават,гладнички,кихащи,студенко им е,и кое му се спи,кое не разбира,кое е напред, абе ужас някакъв ooooh! На едно му бяха връчили огромен сандвич във 8 без 10,то кво яде,прибра го,и в 10 го извади- студен да го дояжда. ooooh! ooooh!

Ронка как сте?
Жоржи налягай си парцалите и спокойствие.
Диди вие наистина ли всяка вечер миете и косата?.Не го къпи всяка вечер,поне докато е болен,дупето и да ляга да се загрява.Ние мием косата на две седмици(сори ако на някой му се вижда много).Сега в неделя и я къпах,сушихме 30 мин и легна.Много ме е страх от това миене на коса да не се разболее.Иначе дупе всяка вечер +тялото Peace
Загрявай го и да му минава.Крачетата дори в топла вода със морска сол,с чорапче.Мажи го и с мас на крачетата.То добре че не е по-лошото ами е бронхит,което пак е гадноооо

Ивка,как така недоизлекувана скарлатина?Боже, то това с какво се лекува? newsm78

# 159
Здравейте. Hug

И аз не знам как сме...уж ще се оправим. Няма да ви натоварвам повече с моите семейни дертове.

Ели, и на мен ми стана жал за децата. Пък и каква е тази програма, да пишат една дума, но само някои от буквите? newsm78
На мен ми се струва много време да се мие косата веднъж на 2 седмици! Но всеки с разбиранията си. На Ема косата мия през 2 дни, всяка вечер тялото. Peace Аз не мога да се търпя, ако косата ми е леко мръсна-започва да ме сърби, какво остава детето да оставя така. Stop

Жоржи, стискам палци за днес! Всичко ще е наред. Hug Heart Eyes

Рени, ако не е игра ще е друго. То идеално май няма. Simple Smile

# 160
  • София
Съжалявам,че има толкова болни дечица Sad,дано се излекуват по-бързо.

Ели-все съм си мислела,че азбуката започва от буквата "А",не се ли учи първа в буквара newsm78,какво М ги гони...те милите не знаят още къде се намират,пък чак и строга учителка-малко прекаляват.

Ронка-айде дано се оправите,май не трябва да се задържате на едно място,виж колко хубаво си изкарвате като пътувате Grinning.Помислете пак за почасово идване на някоя жена да ходите само двамата някъде.

Жоржи-чакаме те след консултацията с добри новини Hug.

Ние сме в трепетно очакване на истинския Спортакус Simple Smile.Довечера ще идва актьора,който го играе в МОЛ-а до нас да представи ново списание и диск и няма да ви кажа Влади колко е щастлив!

# 161
Дидито, най-напред с доста закъснение искам да ти честитя рождения ден. Да си жива и здрава, все така усмихната и много щастлива!   bouquet Ама Влади наистина е голям фен на Спортакус.  Laughing

Ивка, бързо да се оправя Цеци, може би и заради сезона не е успял да се оправи напълно.  Hug Диди, и за вас се отнася. Бързо да минава бронхита и добре, че не е пневмония.  Hug

Ели, наистина е много тъпо така в 1-ви клас. Ами те в предучилищна учат буквите, освен това децата са любознателни и питат за буквите и цифрите. А от догодина като започнат задължителната предучилищна от 5 години, какво ще правят учителките в 1-ви клас? Аз се сетих, че Мария77 е твоята съседка. Как са близначетата? Едното нали имаше диабет? Как е той?

Жоржи, чакам и аз след консултация да се включиш!  Hug

Момичета, дано успеете да нагласите семейните отношения, и ние не сме винаги перфектни, но поне и двете страни у нас правим опити, за да подобрим съвместния живот.  Hug

# 162

Ели-все съм си мислела,че азбуката започва от буквата "А",не се ли учи първа в буквара newsm78,какво М ги гони...те милите не знаят още къде се намират,пък чак и строга учителка-малко прекаляват.

Започват с а, ама друг път(това се отнася за писането),първо почват с най-простите чертичка,С,после М като е ръкописно  са едни ченгелчета,, взимат първо  М и други такива,накрая са К и по хубавите букви с които  стават хубави думички,всички животни например започват с К, а те я взимат накрая.И има много безмислици.Сега ще се сменя системата ,с предучилищните съвсем,но факт е, че децата отиват на училище знаейки много, а ги връщат да правят ченгели и пишат така думите, защото не са взели още а как се пише...
 Ние преди сме учели буквите по честотния принцип,т.е. по честотата на появата им в речта,и букварите са ни били по-интересни, с по-хубави думички- мама,и тнт.сега нали ви казах ааааа,ъъъъъъъ,оооооо,ууууууу,еееее,ииииии - кой ще ми направи дума с тези букви?И това е месеци,минават месеци децата ааааа,оооооо,думи няма,защото не знаят другите букви,1 буква се взима 1 месец  Shocked newsm78
Отделя се 4 урока за ДЗ и ДЖ;ДЗ го има само в три думи в нашия език  ooooh! дзифт,дзън,дзър и за това 4 урока....И ни дадоха пример на изречение с букви които са взимани до  дз- и дж в един от букварите на някакво издателство- БИЗИ БИЗОНА зоба боза в задна поза ooooh! това е изречението на века. И думи като манджа #Crazy

ъхъм  #Crazy

Дю,тя ако поиска може да пише,иначе е трудно с диабета в ДГ,незнам ooooh!

# 163
  • Варна
Момичета,минавам набързо да се отчета Hug

Пуснах изследвания,гледахме бебо,стиска си краката и нищо не се вижда,а и пъпна връв имаше между краката.така че пол не сме видели.Докторката ми изписа Магнерич и ми каза да пазя леглото.никакво ходене,пътувания с кола на по-вече от 50км и така.Бебчето си отговаря идеално на седмиците,даже и с някой друг ден по напред.Като погледна ехографа,все бързам да видя сърцето къде е,бие ли? Tiredтежи 150гр. Mr. Green колкото една пържола ooooh! и така...сега малко притеснение,докато излязат изледванията,но така е. ooooh! То всичко ще е наред,де,но все пак нали майките сме така...

Ронка,не ни натоварваш.Не смятам че на някой му е неприятно от това че си споделяме такива нещо.Аз днес като си помислих,ние почти 5 години сме заедно...Прегръщам те силно Hug

# 164
Да 5 години  Hug

Жоржи, аз пиех с Юл три пъти по 2 магнерот  Peace и лежах знаете.......та после на термин я родих,пази си леглото,още повече сега идва студ и е много приятно вкъщи на топло под завивките Flutter 

Общи условия

Активация на акаунт