Жорка,лягай бъзро,че е опасно това зацапване

.Може да и е неудобно да се представи,а да има детенце като нашите 
Стискайте ми палци утре съм на консултация и ще пускам изследвания 

и повярвайте ми скъси ми се живота с няколко години докато чакам татко му да ми се обади и да каже дали му има нещо....слава богу няма бронхопневмония, има бронхит, но в момента пие антибиотик, така че се надяваме да му мине скоро. През цялото време не знаех на кой свят съм и като ми каза Сашо, че всичко е наред и ревнах на работа...наистина най-важно е да са ни живи и здрави децата
, ходи няколко дни като куче с вирната опашка покрай мен и така....днес направи вечерята, а после аз легнах пред телевизора с детето а той събрал и сгънал прането 

за теб и за Цеце.

.както и да е,стига с моите течове. 

Ивка,остави си го в къщи,да се закрепи детенце.Всичко ще е наред 

И Гали така като Мите 3-4 думи запомнил,но сега след вчерашният урок нищо не каза да е научил,много странно.Питахме ги,питахме нищо не каза. 

иначе много слушат ,седят, внимават,гладнички,кихащи,студенко им е,и кое му се спи,кое не разбира,кое е напред, абе ужас някакъв
На едно му бяха връчили огромен сандвич във 8 без 10,то кво яде,прибра го,и в 10 го извади- студен да го дояжда.

Аз не мога да се търпя, ако косата ми е леко мръсна-започва да ме сърби, какво остава детето да оставя така. 

,дано се излекуват по-бързо.
,какво М ги гони...те милите не знаят още къде се намират,пък чак и строга учителка-малко прекаляват.
.Помислете пак за почасово идване на някоя жена да ходите само двамата някъде.
.
.Довечера ще идва актьора,който го играе в МОЛ-а до нас да представи ново списание и диск и няма да ви кажа Влади колко е щастлив!
Ама Влади наистина е голям фен на Спортакус.
Диди, и за вас се отнася. Бързо да минава бронхита и добре, че не е пневмония. 

,какво М ги гони...те милите не знаят още къде се намират,пък чак и строга учителка-малко прекаляват.
дзифт,дзън,дзър и за това 4 урока....И ни дадоха пример на изречение с букви които са взимани до дз- и дж в един от букварите на някакво издателство- БИЗИ БИЗОНА зоба боза в задна поза
това е изречението на века. И думи като манджа 

тежи 150гр.
и така...сега малко притеснение,докато излязат изледванията,но така е.
То всичко ще е наред,де,но все пак нали майките сме така...