Юли 2006 - 96

• 31 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нан,моите съболезнования за дядо ти.

Ели,нямаш равна просто.Все вадиш някакви невероятни истории,сега с тези кози пак голям смях.

Леле,започнаха се болестите.На всички дечица и мами скорошно оздравяване.
И моят Людмил е все един сополив и закашлящ се.Един ден е добре,на другия по-зле.Аман.

Не ви бях чела два дни и сега докато ви изчета ми се приспа.Лека на всички.

# 271
  • През девет земи в десета
Eли,да ти кажа смятам,че точно "профилактичното"пиене на противоалергични лекарства може да направи алергията хронична,демек за цял живот,но това си е мое мнение.аз съм с алергия от малка,пия лекарства само при нужда и си следя стриктно нивото на полените тук : http://weather.weatherbug.com/pollen-forecast.html?zcode=Z5831&a … fia&stat=LBSF колкото по малко хапове,толкова по-добре. Плюс това предполагам не сте правили тестуване,а да обявиш някой за алергичен без да е доказано на 100% newsm78 Както и да е,важното е детето да е добре,дано се оправя по-бързо.

Асе,всеки път като влиза във форума виждам тази тема,имам огромното желание да помогна,голяма глупост е,че не може да се дарява кръв във София Tired

# 272
Пиги ,така е права си.То дано не се  алага да го пием така за дълго.Сега след5/6 дни го спираме,тя е вече по добре.

Върна лаптопа моя мъж,сега му свиквам Grinning

Ми все се случва нещо и викам и вас да ви разсмея. Crazy

Някой знае ли дали мога да си променя езика на лаптопа,не това с което пиша,а самия език на операционната система,или като е качена на един език и край newsm78

# 273
Eli, Жоро пита с каква операц. с-ма си. По принцип може. Peace Може и в компа да ти влезе и да го направи ако искаш.  Wink
Дю, наслаждавай се на почивката! Sunglasses
Дидито, мерси за Даум- Ексол инфото. То като се замисли човек, дали ще оближе бибата или нещо друго, за детето е все тая. Може би не се препоръчва за майката.
Някой знае ли дали сока от нар затяга или само отварата от кори се препоръчва при разстройство... newsm78
Отиваме на разходка. Hug

# 274
Нанни голям хакер си имаш Grinningдовечера или когато има време,но ще питам моя дали е съгласен.иначе е на apple незнам операционната как се води макинтош ли е кво е.Езика не е на английски и ме бърка,също и незнам дали може да му се качи уиндоус newsm78,макар че това пък не ме бърка щото това чудо е много по интересно и добро от уиндоуса,пък и не ми пречи за интернет Peace незнам дали ако ми обясни ще си го сменя сама ,ще видим.Мерси все пак знам си аз че си имаме хакер. Party

Аз знам че на нар корите се варят за разстройство, а самия сок от нар знам че сваля температура,вие още ли сте с разстройство,нищо ли не го спира,нямате ли дренки #Crazy newsm78

# 275
Айде, аз пак като посредник да кажа... Laughing

Ели, apple си имат собствена опер. с-ма и не може току така без емулатори да се качи уиндоус, като на обикн. PC-та. Да си потърсиш в системните настройки някъде, дали няма превкл. на друг език. Не може да ти бъде много от полза, защото той се занимава предимно с Мicrosoft-ските ОС. Ако ти се занимава, потърси представителство на Apple и ги попитай за language Interface Pack /LIP/.

Уф, Кико два дни акаше по 2-3 пъти дневно и вървеше към оправяне. Вчера хапна ориз с бяло пилешко месо, без друга мазнина и днес пак му е редичко. Аз съм за бой, че му дадох, ама така му се услади... Rolling Eyes

# 276
  • През девет земи в десета
Ели,Mac OS Snow leopard най-вероятно ти е операционната система,поне повечето,които се продават в БГ са с такава.Иначе за Уиндоус ХР и аз имам програма за превод на интерфейса на български,която само се инсталира допълнително.

Нанни,лекарите препоръчват при разстройство да се дава храна богата на белтъчини(точно бяло пилешко месо),не е от месото или ориза.

# 277
Мерси Нанни,аз ще му свикна и така,само за нета като го ползвам не ми пречи.

Аз пък Юл като има разстройство само с това я храня пиле с ориз,хем го обича,хем ориза спича Peace

# 278
Мислех, че е от пилето, защото това беше единственото по-различно нещо, което беше ял от дни насам.
Изпи два буркана компот от дренки, картофи, моркови, ориз, солети, сухари, обикн. бисквити, препечен грис с печени ябълки, това яде. И чай от нар и шипки, от който се втриса, но на глътки пие.
Той днес не, че е дрискал много, само два пъти, но по-редичко от вчера. Thinking Иначе много пишка, папмерса му е все пълен, апетит има, лудее...
И понеже взе да се оправя, отложих фекалната проба и сега ме е яд, че и за нея се чака 3 дни, ама и утре ако е зле в понеделник ще нося.
Деска, знам аз какво ме подсещаш... Thinking Tired

# 279
  • някъде
Nanny давай му сок от дренки- колкото може да пие  /аз варех една шепа дренки в 200-300 грама вода за около 5мин/. Алекс преди известно време се беше разстроил, какво ли не му давах и накрая за два дни се оправи със сока от дренки. Peace
Ели след като те прочетох снощи и аз махнах килима. Цяла вечер покашляше това дете, но така все едно нещо го дразни и след махането на килима се обади само 2 пъти за цялата вечер Thinking....днес също не съм го чувала много-много да покашля....дали е възможно той да го е дразнил newsm78 а ми е новичък- на има няма 1-2месеца Crazy
Моят мъж замина за една седмица и Алекс цяла вечер мрънка за него- къде е тати, кога ще дойде, къде е тати..... ПО едно време му се скарах и след малко се обръщам, а той подпрял ръчички на масата и плаче- мъчно му било за татко му Confused

# 280
  • София
По едно време му се скарах и след малко се обръщам, а той подпрял ръчички на масата и плаче- мъчно му било за татко му Confused
Толкова мъчно ми стана Sad,миличкия!Защо не го гушнеш и не гледате снимки на тати на компа или да му звъннете?

# 281
  • някъде
По едно време му се скарах и след малко се обръщам, а той подпрял ръчички на масата и плаче- мъчно му било за татко му Confused
Толкова мъчно ми стана Sad,миличкия!Защо не го гушнеш и не гледате снимки на тати на компа или да му звъннете?
ооо, започнах аз да се правя на маймуна за да го разсмея- гризках му вратлето, ушето, гушихме се и така Heart Eyes.....но все още не спира да пита кога ще дойде татко му Crazy, но вече сме го обърнали на майтап- пита- "тати кога ще дойде" и после сам си отговаря- "като свърши тати работа".... Crazy

# 282
Диди ,нов не нов,аз моя като го купихме почнах да кихам веднага,с махането съм по-добре,Нищо нямаме ни килим ни завеса,на диваните съм покрила със сатенени олекотени,не задържащи прах,бърша като в аптека и пак...То в ДГ има няква миризма мн гадна между белина,хлор нещо гадно е и много дразни,докато я чакам да се обуя умирам от тази миризма,незнам как седят Rolling Eyes

Днес сме с оплаквания за ухо,отиваме да и го видят,капнах отипакс,дадох нурофен за болката,а е 4 ден на АБ,от къде този отит, от сополите кво ли се чудя,всеки сопол и отива в ухото ooooh! Не ми се ходи мн на доктор вечееее,предпочитам да си довърши Аба и да взема гаразон за носа и ушите,ама да видим все пак какво ще кажат ДоФторите #Crazy ooooh!

# 283
  • София
Уф,милото Юлче се измъчи.И аз ненавиждах миризмата в бившата градина,точно както я описваш е Sick.Много деца и към тези препарати получават алергия.

Ние  с Влади сме болни Confused,неговата кашлица се влоши,почнаха и сополи,и аз съм с болки в гърлото,кашлям и се сополивя,а главата ме цепи.Много мразя да съм болна!Още по-гадно е и Влади да е болен!Лекарката му предписа някакъв безобиден сироп,от който не виждам да се оправя ,ама да видим.

Ох,току-що прочетох за Яна Бъргазлиева-милото момиче,нека почива в мир!Толкова ми е мъчно...

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 13:06 от didito.

# 284
Юл е с бронхит и отит,слезло е надолу инфекцията,имаше хрипове ,днес които ги нямаше в четвъртък,и ухото червено,смени и АБ с друг,няма Т ама са и червени бузите,сутринта беше така отпаднала че незнам,и аз съм втасала борки в гърлото ,нос тече,не спира,глава цепи..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт