Звездни компромати-78 част

• 49 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Не Енрике, а точно баща му ми е на сърце.

# 181
  • Балчик
мдаа  и аз съм така ,  но и Енрике носи чара на баща си.  Peace

# 182
Доколкото съм се интересувала и сама съм се убедила, баща и син не са в добри взаимоотношения. Дори самият Енрике се дразни, когато го свързват повече, като син на баща си, отколкото като певецът Енрике.

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:34 от koki1

# 183
Сега казаха в На кафе, че се говори, че Енрике още не може да прости на баща си, че е изоставил него и майка му преди 25 или повече години. На сватбата на баща му са присъствали само той, жена му и 5-те им деца + свидетелите. С жена си били повече от 20 години заедно и 5-те им деца са общи.

# 184
Aу! А на мен Хулио Иглесиас ми е антипатичен на всички възможни нива. Crazy Едно, че не ми харесват песните му, ами направо полудявам от ужас като го видя как постоянно си опипва корема. Confused Confused Laughing

# 185
# 186
как постоянно си опипва корема. Confused Confused Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 187
Как се казва мацката от клипа на KNAS и BOYAN? Клипа се казва, "Комплименти", но тя коя е? Много ми е позната...Красива е.
Някой идея? Simple Smile

# 188
# 189
  • София
Ей, така ме хвана яд. Тия кретени от жълтурите ("Уикенд" в случая) в тазседмичния си брой са поместили статия за Деси Зидарова и специално са акцентирали, че не се интересува от децата си и не е била на първия учебен ден на сина си  ooooh!
Има я и на снимка с новото й гадже, но не му помня името. Обаче много ми хареса  Crazy (поне на снимката е готин).

Последно - Хулио Иглесиас колко деца има общо, че им изпуснах бройката?

А, и друго - четох статия, че Милен Цветков ще става баща (уж този път било сигурно)  Mr. Green Някой да знае нещо по въпроса?

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 11:23 от tonkabonka

# 190
# 191
Искам да попитам, просто от клюкарски интерес. Кака Лара и Владо Береано, заедно ли са?  newsm78

Мисля, че осем деца има Хулио Иглесиас.

# 192
  • Cофия
[
Има я и на снимка с новото й гадже, но не му помня името. Обаче много ми хареса  Crazy (поне на снимката е готин).

Няма ли снимка някъде в нета?
Ако са снимали тоя дето трябва - той е приятел на гаджето ми и наистина и много готин  Grinning

# 193
  • София
Ауу, голяма е красавица майката на Енрике!

Тонка, ми май поне 8 трябва да са - от първия брак 3, от сегашния 5....

# 194

Общи условия

Активация на акаунт