Звездни компромати-78 част

• 49 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Честно казано, ако бях пластичен хирург, никога нямаше да се съглася с такова искане на пациентка (клиентка ?!?)  Confused

# 376
Дори не можах да различа коя е Мадона и  коя лейди Гага. Аз отдавна подозирам Лейди Гага в имитация и копи пейст на Мадона Thinking
Мадона си е Мадона, лейди Гага е успешно копие, но..........нищо ново..........не разбирам какво толкова и се възхищават..........
Когато гледах за първи път клип на Гагата, реших, че е Мадона Sickв първият момент...........няма разлика

# 377
Ани, и на двете снимки е Мадона..Не мога да разбера как може да се объркат Мадона и ГаГа..  Outta Joint

# 378
ani27

Няма лейди Гага, има само Мадона Crazy

# 379
Слави Трифонов на младини.... => http://vbox7.com/play:2f07e2e1  Mr. Green
И като гледах това се сетих преди години как всички танцуваха с тези движения в китките ooooh!Бях забравила Grinning

P.S.Извинявам се,ако вече е пускано

# 380
 Смятам, че лейди Гага имитира Мадона, затова ме подведохте със снимките Rolling Eyes

# 381
  • Благоевград
Веско пее на Златен кестен - Петрич

# 382
Веско пее на Златен кестен - Петрич

Истинска звИздЪ!  Crazy Laughing

# 383
  • Балчик
http://-spam082-/n/kaka-lara-v-depresiya.27475.html  - Някой скоро попита за Лара и Владо Береано , дали са били заедно , май не , жалко , харесвам ги и двамата. Желая им да си възстановят семейната хармония.
И аз съм в отбора на НЕхарсващите Балтечки , от днешните актьори никой не възприемам , всички преиграват . Peace

# 384
  • София
Колко години им е разликата във възрастта на как Лара и мъжа й?

# 385
За снимките на Мадона - дори и да е направил някой опит да ги сравнява, един поглед е достатъчен да се види, че и на двете е Мадона - веждите, нослето, устните, контутите на ръцете, ноктите дори. За декорът няма да говоря, той може да бъде 1:1.

# 386

Около 20г

# 387
  • Балчик

Около 20г
Shocked
Верно ли , лелелеееееее , е много любов се иска за да живеят заедно дълго и щастливо  Rolling Eyes

# 388

Около 20г
Shocked
Верно ли , лелелеееееее , е много любов се иска за да живеят заедно дълго и щастливо  Rolling Eyes

Да точно 20г
Ето част от интервю:

- Владо, с Лара имате голяма разлика във възрастта, какви са предимствата и недостатъците от нея?
- Предимствата са очевидни. То си е готино да е по-млада от мен. (Смее се.) Мъжете узряват много, много по-бавно. Според мен те стават годни за консумиране към 40 години, баш така си е. Докато жените доста по-бързо се развиват. Нормално е да има голяма разлика - тя да е на 20, а той на 40. Идеално! Когато се запознах с Лара, тя беше на 22, а аз на 42.
- Все пак има ли някакви недостатъци, или не?
- Засега не са се проявили. Може да дойдат примерно на възрастта 70-50, защото нали си представяш, че дори мъжете, които са активни до по-късно, вече не са на висота. (Смее се.) Докато на 50 г. една жена в нашите времена си е съвсем нормална.
- Веднага след първата ви среща сте заживели заедно. Не е ли много бързо и как разбрахте, че наистина сте един за друг?
- Разбрахме, защото страшно се забавляваме заедно. Тя е интелигентна, а аз много държа жените да са такива. Хубава, забавна, има чувство за хумор, което за мен е много важно. Обикновено всеки го казва, но при нея то е факт, тя наистина го има. Често съм срещал хора, за които казват, че имат чувство за хумор, а нямат и бъкел. Пък и както ти казах, бях на 42 години и да се сваляме дълго, да ходим за ръка по парковете и на кино, малко е късно за тази процедура. Тя много бързо разбра, че няма смисъл от това и бидейки интелигентна и с чувство за хумор, реши, че може да съкратим посещенията в парковете и кината. Пък и тогава имаше само тъпи филми. (Смее се.)

# 389

Общи условия

Активация на акаунт